3 superspecialisten voor je huid

Nadine Gregoire-Perfect Skin werkt nauw samen met twee partners binnen het cosmetisch vakgebied: Skin Esthetics Maastricht (Botox, PlexR) en Nadine Kerckhoffs (permanente make-up).Samen bieden deze superspecialisten een complete range aan cosmetische, huidtherapeutische en dermatologische behandelingen op hoog niveau. Als klant profiteer je direct van deze gebundelde expertise. Wat je huidprobleem ook is, wij hebben de oplossing.Nadine Gregoire

Nadine Gregoire

Specialist in hyaluronzuur filler behandelingen: liquid facelift, rimpel en litteken verwijdering

Nadine Gregoire is al meer dan dertig jaar een begrip in Maastricht en verre omstreden.

Zij bezit de gave om uit elk gezicht het mooiste te halen. Met een perfect oog voor verhoudingen weet zij met subtiele ingrepen groot effect te behalen. Zelf ziet ze haar werkwijze als een vorm van sculpting, waarbij streng gewaakt wordt voor overaccentuatie. Ze is uiterst professioneel, maar ook een warme persoonlijkheid bij wie cliënten zich in vertrouwde handen voelen. Uiteraard werkt ze uitsluitend met hyaluronzuur van hoogwaardige kwaliteit dat voldoet aan de strengste veiligheidsvereisten. Na een behandeling door Nadine zie je eruit als een betere jonge versie van jezelf. Niet voor niets komen klanten van heinde en verre om zich speciaal door haar te laten behandelen. Reken op enkele maanden wachttijd als je door haar behandeld wilt worden.


Skin Esthetics Maastricht | drs. Saskia Wijenbergh

Skin Esthetics Maastricht | drs. Saskia Wijenbergh

Botox en PlexR Soft Surgery

Esthetisch arts Saskia Wijenbergh is al vele jaren verbonden aan het instituut Nadine Gregoire-Perfect Skin. Ze is medisch supervisor voor Nadine Gregoire-Perfect Skin en verricht daarnaast botox-, Profhilo en PlexR Soft Surgery-behandelingen vanuit haar kliniek Skin Esthetics Maastricht, eveneens gevestigd op Jekerweg 46. Met haar grote expertise en liefde voor het cosmetisch vakgebied biedt zij haar collega´s en cliënten optimale ondersteuning op medisch-cosmetisch vlak.

https://www.skinestheticsmaastricht.nl
Nadine Kerckhoffs

Nadine Kerckhoffs

Semipermanente make-up

Bij Nadine Kerckhoffs kun je terecht voor semipermanente make-up die je gezicht nét ietsje mooier maakt, zonder opvallend aanwezig te zijn. Natuurlijke opvulling van de lippen, wat meer volume in de wenkbrauwen of een mooie eyeliner met wing? Nadine werkt met pigmenten die de meest natuurlijke looks creëren, zonder overaccentuatie. De subtiele poedertechniek zorgt ervoor dat bijgewerkte wimpers, lippen, eyliner en wenkbrauwen perfect in het gezicht passen. Nadine Kerckhoffs werkt vanuit haar eigen praktijk aan de Schippersdreef 39 Maastricht.

https://www.nadinekerckhoffs.nl