littekens ten gevolge van acne

acné & littekens

Littekens verwijderen met hyaluronzuur

Nadine Gregoire - Perfect skin


Voor en na foto's

Voor  foto van littekens- en rimpelcorrectie met hyaluronzuur | littekens ten gevolge van acne na  foto van littekens- en rimpelcorrectie met hyaluronzuur | littekens ten gevolge van acne
Klik op foto voor meer beelden


Wat houdt de behandeling in? 

  

Heb je last van (acne)littekens in je gezicht en wil je deze laten verwijderen? Met name atrofische littekens (putjes die hol of ingedeukt zijn) in het gezicht kunnen heel goed met hyaluronzuur gecorrigeerd worden. Zowel fijne, oppervlakkige als diepere littekens kan Nadine behandelen. Met behulp van strijklicht wordt iedere oneffenheid zoals een deukje of een krater in de huid duidelijk zichtbaar en worden de littekens gevuld met hyaluronzuur en met de huid genivelleerd, als het ware uitgedeukt. Onderhuidse inspuitingen met hyaluronzuur zijn zeer effectief om littekens in het gezicht te verminderen.  Omdat hyaluronzuur zeer precies te doseren is, wordt het resultaat direct mooi. Na de littekenbehandeling zijn ze nog niet of nauwelijks zichtbaar.  Er is geen downtime. Hyaluronzuur is een voedingsbodem voor je eigen collageen, waardoor de huid er terplekke mooier gaat uitzien.

Nadine is zodanig gespecialiseerd​ dat klanten komen van heinde en ver voor deze aanpak. Het injecteren van hyaluronzuur moet uiteraard technisch perfect gebeuren.  Met haar vijftien jaar ervaring is dit aspect bij Nadine Gregoire in vertrouwde handen. Zij staat bekend om haar subtiele werkwijze en oog voor detail.  

   

Welk resultaat mag je verwachten?  

Hyaluronzuur is bijzonder effectief voor het verwijderen van littekens in het gezicht. Oneffenheden/deukjes worden zodanig opgevuld dat ze na één behandeling nauwelijks nog zichtbaar zijn. Het nieuwe generatie hyaluronzuur dat wij gebruiken heeft een lange werkingsduur. Het effect van een littekencorrectie blijft circa 12-18 maanden zichtbaar. Natuurlijke look omdat hyaluronzuur precies te doseren is, zie je onmiddellijk resultaat. Het lichaamseigen hyaluronzuur is een voedingsbodem voor het eigen collageen. De huid gaat daardoor meteen beter uitzien. Na het behandelen van de littekens is het resultaat direct zichtbaar. Bij een volgende behandeling is meestal minder product nodig, waardoor vervolgbehandelingen minder prijzig zijn. Inspuitingen met hyaluronzuur kunnen zonder problemen herhaald worden.  

Voor en na foto's

Voor  foto van littekens- en rimpelcorrectie met hyaluronzuur | littekens ten gevolge van acne na  foto van littekens- en rimpelcorrectie met hyaluronzuur | littekens ten gevolge van acne
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft het effect van een littekencorrectie zichtbaar?
De nieuwe generatie hyaluronzuur dat wij gebruiken heeft een lange werkingsduur. Het effect van een littekencorrectie blijft circa 12-18 maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling herhaald worden. Een vervolgbehandeling is minder prijzig, omdat dan meestal minder product nodig is. Inspuitingen met hyaluronzuur kunnen zonder problemen herhaald worden.
Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de huid soepelheid en veerkracht geeft. Het hyaluronzuur dat wij gebruiken wordt op natuurlijke basis gemaakt volgens moderne biotechnologische principes. De transparante gel vult leemtes op en trekt vocht aan, zodat de huid strakker gaat staan. Hyaluronzuur kent diverse toepassingen en wordt veel gebruikt om (acne)littekens in het gezicht te verminderen.
Is er iets wat ik moet weten voor ik me laat behandelen?
Gebruik je bloedverdunnende medicijnen, overleg dan met je arts of het gebruik van deze medicijnen minimaal drie dagen van tevoren gestaakt kan worden. Ook is het raadzaam om vanaf twee dagen voor de behandeling geen aspirine, visolie of alcohol te gebruiken in verband met de bloedverdunnende werking. Na littekencorrectie met hyaluronzuur is het raadzaam om geen diepe peelings, dermabrasie- of dermapenbehandelingen te laten uitvoeren. Deze kunnen het effect van de hyaluronzuurbehandeling beïnvloeden. Vóór de hyaluronzuurbehandeling mag je deze behandelingen wel ondergaan. We adviseren een pauze van vier weken tussen behandelingen. Hyaluronzuurbehandelingen bij Nadine Gregoire worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van artsenfederatie KNMG. Merken hyaluronzuur die we gebruiken in onze salon zijn Juvéderm, Surgiderm en Teosyal. Al onze merken hebben een FDA-keurmerk en CE-markering. Ze zijn 100% veilig.
Krijgt u snel blauwe plekken?
Belangrijk is dat hyaluronzuur op de juiste wijze wordt aangebracht. Door het gebruik van stompe injectienaaldjes is de behandeling nagenoeg pijnloos. De kans op blauwe plekken of wondjes is bijzonder klein. Als je snel blauwe plekken krijgt adviseren we om Arnica Montana vanaf een week voor de ingreep in te nemen. Dit homeopathisch middel voorkomt kneuzingen en bloeduitstortingen. Deze producten zijn verkrijgbaar in ons instituut
Wat is het verschil tussen een hyaluronzuurbehandeling, een laserbehandeling of peeling én een dermapenbehandeling?
Met een laserbehandeling, een peeling of dermapenbehandeling pak je héél kleine littekentjes/putjes of poriën aan. Deze lasers volgen als het ware het huidoppervlak en nivelleren minimale verschillen in de huid. Door de gecontroleerde beschadiging die via deze methodes plaatsvindt, wordt extra collageen aangemaakt, waardoor kleine putjes en poriën van binnenuit worden opgevuld. Deze methodes zijn minder effectief bij grotere littekens en kratertjes ten gevolge van acne. Met hyaluronzuur kunnen ook diepere acnelittekens in het gezicht en atrofische littekens ten gevolge van verwonding behandeld worden. Het hyaluronzuur wordt heel gedoseerd aangebracht in de littekens, zodat deze gelijk lopen met het normale huidniveau. De littekens zijn daarna drastisch verminderd. Het resultaat is direct zichtbaar na één behandeling. Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire is gespecialiseerd in deze uniek methode voor littekencorrectie.
Met welke merken wordt er gewerkt?
Juvéderm, Surgiderm en Teosyal. Al onze merken hebben een FDA-keurmerk en CE-markering. Ze zijn 100% veilig. Afhankelijk van het huidprobleem dat wordt aangepakt, kiezen we het juiste product voor jouw huid. De merken verschillen in concentratie en de mate en de wijze van crosslinking. Crosslinking is de manier waarop het hyaluronzuur gestabiliseerd is.
Is het veilig?
Hyaluronzuurbehandelingen bij Nadine Gregoire worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van artsenfederatie KNMG. Merken hyaluronzuur die we gebruiken in onze salon zijn Juvéderm, Surgiderm en Teosyal. Al onze merken hebben een FDA-keurmerk en CE-markering. Ze zijn 100% veilig.
Welke littekens zijn niet te behandelen?
Littekens die op de huid liggen, kunnen niet gecorrigeerd worden met hyaluronzuur. Ook littekens die heel scherp afgebakend zijn en waarbij de huid in het litteken zelf glazig is, kunnen niet behandeld worden. Dit is vaak bij waterpokken. Tevens diepe gaatjes in de huid kunnen niet aangepakt worden. Er moet een bodem zijn om het litteken te kunnen uitdeuken. Daarom vindt er altijd een intake plaats voorafgaand aa de behandeling of wordt er een foto gevraagd aan cliënten die van ver komen, zodat Nadine kan beoordelen of het litteken wel te behandelen is.
Hoe kan ik het beste de foto nemen?
De foto moet zodanig genomen worden, dat het licht niet rechtstreeks op je gezicht valt, maar van opzij of van boven af. Daardoor wordt iedere oneffenheid in je gezicht beter zichtbaar op de foto.en kan Nadine beter beoordelen of de littekens te behandelen zijn.

Prijzen

Inspuiting met natuurlijke fillers. Prijs is afhankelijk van diepte en grootte van littekens én aantal littekens. Bij 1 litteken wordt er vaak met weinig hoeveelheid gewerkt.

klik hier voor meer prijzen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken
Boek tijdig i.v.m. drukte

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.