Pearl-fractional
anti aging / rimpels

Pearl fractional

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | Pearl fractional na  | Pearl fractional
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?


De Pearl Fractional met zijn unieke golflengte is de meest geavanceerde lasertechniek ontwikkeld en geoptimaliseerd voor huidverjonging in slechts één tot twee behandelingen. De laser is bedoeld voor de behandeling van matige tot aanzienlijke huidveroudering. Dit kan zich uiten in een slappere huid, fijne rimpels, grovere huidstructuur, pigmentvlekken, vale huidskleur en gebrek aan veerkracht in de huid.Welk resultaat kan u verwachten?


· minder fijne rimpels en pigmentvlekken
· een veerkrachtige en volle huid
· aanzienlijke verbetering in huidkleur en de huidstructuur
· een verjongde, frisse, gladde en stralende huid
· een natuurlijk ogend resultaat , waarbij het karakter en de persoonlijkheid van het gezicht behouden blijven.

Voor en na foto's

Voor  | Pearl fractional na  | Pearl fractional
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

hoe werkt de pearl fractional?
Door een speciale gefilterde techniek worden kleine gaatjes of laserspots diep in uw huid geschoten waarbij de tussenliggende huid volledig intact blijft. Beschadigd weefsel wordt zo selectief verwijderd. Deze techniek verkort het genezingsproces en stimuleert het lichaamseigen proces voor het aanmaken van nieuw collageen vanuit de diepte en draait op die manier de klok van de huidveroudering drastisch terug.
hoeveel behandelingen worden er aanbevolen?
De meeste patiënten zullen een aanzienlijke verbetering zien na slechts één behandeling.
welke gebieden van het gezicht kunnen behandeld worden?
Met de Pearl Fractional kan het hele gezicht behandeld worden. De behandeling heeft uiterst effectieve resultaten in gebieden rond de ogen, de mond en rimpelige wangen. Deze gebieden vormen de grootste uitdaging voor een succesvolle behandeling.
wat zijn de voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen?
Deze nieuwste techniek onder de lasers biedt een zeer effectieve huidverbetering.De golflengte en de unieke technische eigenschappen van de Pearl Fractional zorgen voor een zeer intense en toch veilige behandeling om de tekenen van huidveroudering terug te draaien. Deze combinatie geeft patiënten uiterst mooie resultaten in één enkele behandeling met een herstel van ongeveer een week. Pearl Fractional biedt de beste combinatie van resultaat en hersteltijd.
wat voelt u bij een pearl fractional behandeling?
De meeste patiënten beschrijven de behandeling als een reeks van korte warmteprikkels. Een verdovende crème wordt voor de behandeling aangebracht op de huid om de ongemakken te verlichten.
wanneer ziet u de resultaten?
U ziet al een verbetering één week na behandeling. De huid verbetert zich nog tot 6 maanden na de behandeling.
hoe lang is het resultaat zichtbaar?
Het resultaat is blijvend. De degeneratie van de huid zet toch wel voort. De verbetering die behaald wordt met deze behandeling, behoudt u uw hele leven.
zijn uw activiteiten beperkt na een behandeling?
Na de behandeling is de huid rood en gezwollen. De huid voelt een paar uren warm aan, maar u voelt geen pijn. In het behandelde gebied vormen zich kleine korstjes waardoor de huid enigszins onregelmatig (gezwollen) aanvoelt. De zwelling verdwijnt meestal na vijf tot zeven dagen, de roodheid houdt vaak wat langer aan. De korstjes verdwijnen gewoonlijk binnen enkele dagen, maar dit kan afhankelijk van de behandeldiepte tot circa zeven dagen duren. Na de behandeling mag u de huid zes weken niet blootstellen aan veel zon. Wij raden u aan een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken.

Prijzen

Volledig gelaat €600,00

Gelaat exclusief voorhoofd € 500,00

Wangen € 400,00

Voorhoofd € 250,00

Onder ogen pearl € 250,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "rimpels"

•   Rimpelcorrectie met hyaluronzuur
•   Uplifting wangen en kaaklijn
•   Halsrimpels met hyaluronzuur
•   Injectable-spierontspanner

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.