Rimpelcorrectie-met-hyaluronzuur
anti aging / rimpels

Rimpelcorrectie met hyaluronzuur

Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire

​Wat houdt de behandeling in?


Door middel van injectie met hyaluronzuur kunnen rimpels opgevuld worden. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voor komt. Hyaluronzuur zorgt voor de binding van water in de huid en geeft daarmee de huid soepelheid en veerkracht. Het hyaluronzuur wordt op een natuurlijke basis gemaakt volgens moderne biotechnologische principes. Alleen tijdelijke fillers, zoals hyaluronzuur, zijn de oplossing voor mensen die er wat jonger uit willen zien. Permanente fillers hebben al zoveel (gezondheids)problemen veroorzaakt dat dit met klem wordt afgeraden. In ons instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire wordt gewerkt met hoogwaardig hyaluronzuur. Het hyaluronzuur, waarmee behandeld wordt, is verder ontwikkeld dan de meeste andere merken en behoort tot de absolute top van de laatste generatie injectables op basis van hyaluronzuur. Ook worden de nieuwste injectietechnieken toegepast  zoals de naaldloze techniek met canules.Welk resultaat kan u verwachten?


Het resultaat is direct zichtbaar na de behandeling. Zodra hyaluronzuur is ingespoten is de rimpel opgevuld. Eenmaal in de huid geïnjecteerd, trekt het hyaluronzuur in de gel vocht aan en zorgt het voor een goed gehydrateerde huid. Door deze lichaamseigen stof in te spuiten op de gewenste plek(ken) kunnen op een volstrekt natuurlijke wijze rimpels gecorrigeerd worden. Klanten vinden het resultaat vaak verbluffend mooi en … zeer natuurlijk. 

Voor en na foto's

Voor foto van de liquid facelift met hyaluronzuur | Rimpelcorrectie met hyaluronzuur na foto van de liquid facelift met hyaluronzuur- duur 1 uur- direct erna | Rimpelcorrectie met hyaluronzuur
Klik op foto voor meer beelden