Rimpelcorrectie-met-hyaluronzuur
anti aging / rimpels

Rimpelcorrectie met hyaluronzuur

Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire

​Wat houdt de behandeling in?


Door middel van injectie met hyaluronzuur kunnen rimpels opgevuld worden. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voor komt. Hyaluronzuur zorgt voor de binding van water in de huid en geeft daarmee de huid soepelheid en veerkracht. Het hyaluronzuur wordt op een natuurlijke basis gemaakt volgens moderne biotechnologische principes. Alleen tijdelijke fillers, zoals hyaluronzuur, zijn de oplossing voor mensen die er wat jonger uit willen zien. Permanente fillers hebben al zoveel (gezondheids)problemen veroorzaakt dat dit met klem wordt afgeraden. In ons instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire wordt gewerkt met hoogwaardig hyaluronzuur. Het hyaluronzuur, waarmee behandeld wordt, is verder ontwikkeld dan de meeste andere merken en behoort tot de absolute top van de laatste generatie injectables op basis van hyaluronzuur. Ook worden de nieuwste injectietechnieken toegepast  zoals de naaldloze techniek met canules.Welk resultaat kan u verwachten?


Het resultaat is direct zichtbaar na de behandeling. Zodra hyaluronzuur is ingespoten is de rimpel opgevuld. Eenmaal in de huid geïnjecteerd, trekt het hyaluronzuur in de gel vocht aan en zorgt het voor een goed gehydrateerde huid. Door deze lichaamseigen stof in te spuiten op de gewenste plek(ken) kunnen op een volstrekt natuurlijke wijze rimpels gecorrigeerd worden. Klanten vinden het resultaat vaak verbluffend mooi en … zeer natuurlijk. 

Voor en na foto's

Voor foto van de liquid facelift met hyaluronzuur | Rimpelcorrectie met hyaluronzuur na foto van de liquid facelift met hyaluronzuur- duur 1 uur- direct erna | Rimpelcorrectie met hyaluronzuur
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft het effect van een rimpelcorrectie zichtbaar?
Het effect van een rimpelcorrectie blijft ongeveer 12 tot 18 maanden zichtbaar, dankzij de toepassing van de nieuwe generatie natuurlijke fillers van het merk Juvéderm . Daardoor mag u een vrij lange werkingsduur verwachten. Nadien kan de behandeling worden herhaald. Een vervolgbehandeling vraagt doorgaans minder product waardoor een volgende behandeling minder prijzig is.
Welk soort rimpels kunnen worden aangepakt?
de fijne, oppervlakkige en diepe rimpels bijv. de boven- en onderliprimpels, de fronsrimpel, de dwarse voorhoofdsrimpels, schuine verticale voorhoofdsrimpels, de verticale rimpels door de wenkbrauwen, kraaiepootjes, de neuslippenplooi, wangrimpels en de mondhoeken • rimpels bij de mondhoeken • littekens (t.g.v. acné en verwondingen) • rimpels in de hals • rimpels op decolleté
Welke andere mogelijkheden biedt de toepassing van hyaluronzuur?
• accentuering van de vorm van de lippen (ook ongelijke lippen) • het gedoseerd vullen van lippen • het vormen van contouren in het gezicht zoals wangen, kaaklijn en deukjes in de kin • het vullen van slapen • het opvullen van holtes in het voorhoofd • het laten verdwijnen van gleufjes in oorlellen (t.g.v. van dragen van oorbellen) • het corrigeren van een scheve neus • het opvullen van pezige handen •het corrigeren van onregelmatigheden (ten gevolge van inspuiting met permanente fillers en/of verkeerde rimpelcorrectie). Zowel verhevenheden als deukjes kunnen hiermee genivelleerd worden.
Is er iets wat ik moet weten voor ik me laat behandelen?
Indien u bloedverdunnende medicijnen gebruikt, is het raadzaam te overleggen met de voorschrijvende arts of het gebruik van deze medicijnen minimaal 3 dagen van tevoren gestaakt kan worden. Tevens is het aan te bevelen 2 dagen voor de behandeling geen aspirine en visolie in te nemen of alcohol te nuttigen in verband met de bloedverdunnende werking. De injecties worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de KNMG.
Moet u stoppen met roken?
Roken vernauwt de bloedvaten en daardoor ook zeer slecht voor de conditie van uw huid. Daarom is het natuurlijk altijd beter is het om te stoppen met roken.
Wat houdt een intake in voorafgaand aan de behandeling?
Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult wordt beoordeeld of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met hyaluronzuur. Ook wordt er gekeken naar uw wensen en verwachtingen . U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.
Hoe verloopt een behandeling?
Voor de behandeling plaatsvindt, wordt er een verdovingscrème aangebracht op het te behandelen gebied. Ook worden er foto’s van het te behandelen gebied gemaakt Deze foto’s komen in uw dossier en worden niet gebruikt ter publicatie. In de behandelkamer wordt uw huid gedesinfecteerd.. De behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. De hyaluronzuur wordt met een fijne, flexibele naald, of met ultradunne canules net onder het huidoppervlak ingebracht: zeer oppervlakkig voor fijne lijntjes en iets dieper voor de grotere rimpels en plooien of volume herstel. Hyaluronzuur is zeer precies te doseren. Tussendoor wordt de huid gekoeld. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden hervatten. Na de behandeling wordt er indien u dit wenst een medische camouflage aangebracht, zodat u weer direct toonbaar bent. In een enkel geval treedt er een blauwe plek op, die na een 5-tal dagen verdwenen is. Deze is meestal goed te camoufleren.
Doet de behandeling pijn?
Een behandeling met hyaluronzuur kan een licht ongemak of een lichte pijn met zich meebrengen. Daarom wordt meestal een lokale verdoving toegepast om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Deze verdoving kunt u nog enige tijd voelen.
Wat zijn de risico's en complicaties?
Bij elke inspuiting bestaat er een risico van infectie en/of een allergische reactie. Beide risico's zijn zeer gering (minder dan 0,1%) en veroorzaken geen gevolgen voor het resultaat. Na een injectiebehandeling kan er roodheid, zwelling of een blauw plekje rond de injectieplek ontstaan. Met wat camouflage valt dit nauwelijks op. Soms komt pijn, gevoeligheid, hardheid, zwelling, bobbeltjes en jeuk voor. De meeste bijwerkingen zijn mild en verdwijnen binnen een paar dagen. U kunt altijd contact opnemen met ons instituut. Wij hechten sterk aan een goede zorg en relatie met onze klanten die niet ophoudt nadat de behandeling heeft plaatsgevonden.
Wat kunt u doen als u snel u snel blauwe plekken krijgt?
Indien u snel blauwe plekken krijgt, adviseren wij om Arnica Montana D6 vanaf een week voor de ingreep in te nemen, te beginnen met 3 x daags 2 tabletten óf indien in druppelvorm 3 x 10 druppels, verdeeld over de dag. Dit zorgt voor een goede conditie van de bloedvaten. Op de dag van de behandeling dient u elk uur 1 tablet, max. 8 tabletten in te nemen of ieder uur 5 druppels, maximaal 8 keer. Vervolgens neemt u 5 dagen erna weer 3 x daags 2 tabletten of 3 x 10 druppels. Dit homeopathisch middel voorkomt kneuzingen en bloeduitstortinkjes. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in ons instituut.
Krijgt u littekens van behandelingen met fillers?
Nee, van inspuitingen met fillers krijg je geen littekens.
Wat is de nazorg bij rimpelbehandeling?
Meestal is de huid na de behandeling wat rood en gezwollen. Dit trekt echter vrij snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. U kunt de blauwe plek behandelen met een arnica zalf en u krijgt van ons een camouflagecrème mee. Met make-up kan veel worden gecamoufleerd. Het behandelde gebied kan soms wat gevoelig zijn bij aanraking. Ook kunt u heel soms een lichte verharding voelen in het behandelde gebied gedurende de eerste dagen tot enkele weken. Of u die verharding voelt en hoe lang dat eventueel aanhoudt, hangt af van het gebied waar én de hoeveelheid wat is ingespoten. Dit gebied mag u zachtjes masseren, 1 tot 2 x per dag, zolang u het voelt. Hyaluronzuur gaat gedurende de dagen of weken die volgen als een spons vocht aantrekken en krijgt uiteindelijk de soepelheid van de huid. U mag het behandelde gebied reinigen en uw normale huidverzorging aanbrengen. U mag uw eigen foundation aanbrengen 4 uur na de behandeling.
Wat gebeurt er met uw rimpels als u stopt met een rimpelbehandeling?
Heel langzaam zakt het resultaat weer terug. Stel u zou uw rechterkant niet behandelen en de linkerkant wel, dan blijft uw linkerkant jarenlang een mooiere uitstraling hebben en die voorsprong houden.
Zijn er zaken die u moet laten na de rimpelbehandeling?
De eerste 4 dagen dient u het behandelde gebied te beschermen tegen de zon met een sunblock (minimaal factor 20) en is een bezoek aan schoonheidsspecialiste, sauna en/of zonnebank afgeraden. De eerste 4 weken mag u geen behandeling ondergaan met geluidstrillingen , zuurstofdruk of andere intensieve behandelingen. Na ongeveer 4 weken kan er een vervolgbehandeling in hetzelfde gebied plaatsvinden. U kunt na de behandeling gewoon werken. Sporten wordt de eerste 4 dagen na de behandeling afgeraden.
Hoe wordt mijn privacy beschermd?
Ons instituut respecteert de privacy van al haar cliënten. Ook zullen wij in overeenstemming met uw wensen daarmee omgaan. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden. Alle voor- en na foto's die u op onze internetsite ziet, zijn van cliënten van Instituut Nadine Gregoire en zijn geplaatst met hun nadrukkelijke toestemming.
Zijn opgerekte gaatjes in oorlellen ook te herstellen met hyaluronzuur?
Dit is heel eenvoudig op te lossen door injectie met hyaluronzuur. Door het injecteren rondom het langgerekte gaatje, ontstaat er weer spanning in de oorlel. Het scheurtje wordt een mooi rond gaatje.
Wat is de prijs van de behandeling van de verticale rimpels op het decolleté?
In rimpels gaat veel minder hyaluronzuur zitten dan in herstellen van volume met hyaluronzuur. Meestal is er slechts een kleine spuit nodig. Prijs is dan 290,-.
Wat is het verschil tussen een hyaluronzuurbehandeling, een laserbehandeling of peeling én een dermapenbehandeling?
Met een laserbehandeling, een peeling of dermapenbehandeling kun je héél kleine littekentjes/putjes of poriën aanpakken. Deze lasers volgen als het ware het huidoppervlak en kunnen minimale verschillen in de huid nivelleren. Ze zijn niet bedoeld voor grotere littekens, kratertjes ten gevolge van acne. Door de gecontroleerde beschadiging die via deze methodes plaatsvindt, vindt er een extra collageenaanmaak plaats, waardoor kleine putjes en poriën van binnenuit worden opgevuld. Met hyaluronzuur kunnen diepere acne littekens en ook atrofische littekens ten gevolge van verwonding behandeld worden. Ter plekke van de ingedeukte littekens wordt heel gedoseerd hyaluronzuur aangebracht, zodat het litteken niet meer zichtbaar is en gelijk loopt aan het normale huidniveau. Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire is vrij uniek met deze methode. Het resultaat is direct zichtbaar na één behandeling.
Met welke merken wordt er gewerkt?
De merken waarmee Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire werkt, worden vermeld op de pagina “ Merken “ onderaan de pagina. Deze vindt u in de rechter kolom bovenaan op de 5 de regel.

Prijzen

Inspuiting met natuurlijke fillers. Prijs is afhankelijk van hoeveelheid en diepte van rimpels. 


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "rimpels"

•   Pearl fractional
•   Uplifting wangen en kaaklijn
•   Halsrimpels met hyaluronzuur

Andere toepassingen met hyaluronzuur

•   liquid facelift met hyaluronzuur
•   Uplifting wangen en kaaklijn
•   Halsrimpels met hyaluronzuur
•   Liquid facelift met hyaluronzuur
•   Liquid facelift met de beautiphicationtechniek
•   Uplifting wangen en kaaklijn
•   Traangootjes opvullen met hyaluronzuur
•   Handen opvullen met hyaluronzuur
•   Littekencorrectie met hyaluronzuur
•   Oneffenheden met hyaluronzuur
•   mesotherapie met skin booster
•   traangootjes
•   rimpelcorrectie decolleté met hyaluronzuur

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken
Boek tijdig i.v.m. drukte

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.