Dual-Tightening
anti aging / verslapping

Dual Tightening

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | Dual Tightening na  | Dual Tightening
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?

Doeltreffende aanpak van verslapping garandeert onze allernieuwste techniek, Dual Tightening. Onder echobegeleiding wordt gekeken welke gebied met ulthera en welk gebied met titan behandeld wordt. Met de nieuwe mobile Titan techniek worden nu pijnloos de diepere huidlagen nog meer opgewarmd zodat de huid intens verstevigt. Deze behandeling wordt nu nog eens versterkt door de Ulthera. Want Ulthera pakt ook de onderliggende spier- en vetlaag aan.


Welk resultaat kan u verwachten?

Een welkome lift die al na enkele weken zorgt voor een meer jeugdige, compact en stevige huid. Een lichte facelift zonder snijden.

Voor en na foto's

Voor  | Dual Tightening na  | Dual Tightening
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Ulthera?
Ulthera maakt gebruik van ultrageluid, ook bekend van o.a. echo/duplex onderzoek en niersteenvergruizers. Net als bij andere behandelingen met ultrageluid wordt een applicator op de huid geplaatst en verschijnt er een beeld op het scherm zodat de behandelaar inzicht krijgt in de opbouw van de huid. Daarmee kan worden bepaald op welk niveau behandeling nodig is. Dezelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid zodat een liftend effect ontstaat. Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de warmte die door de gefocuste energie ontstaat, zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Het resultaat is een geleidelijke verstrakking die na verloop van tijd een liftend effect van de huid tot gevolg heeft.
Is Ulthera veilig?
Ultrasone energie wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar gebruikt en vele klinische onderzoeken hebben de veiligheid van deze methode aangetoond.
Hoe werkt de Titan laser?
De Titan warmt de dermis gedurende een vijftal seconden op waardoor het collageen zich samentrekt en dikker en korter wordt (een eigenschap van jong collageen). De huid krimpt, huidoverschot verdwijnt en de huid wordt gelift. De Titan is een veilige, niet-chirurgische lasertechniek die berust op een lichtspectrum met een langere golflengte als de vorige generatie lasers, waardoor deze dieper werkt en zijn werk precies in de laag doet waar zich het bindweefsel (collageen) bevindt. Een ander uniek aspect van dit apparaat is dat het, dankzij een vernuftig koelsysteem, een zeer hoge dosis energie kan afgeven in de diepere huidlaag gedurende een vrij lange tijd. Zodoende blijft de opperhuid intact.

Prijzen

Vanaf: € 450,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "verslapping"

•   Ulthera
•   Liquid facelift met hyaluronzuur
•   Titan

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.