Titan
anti aging / verslapping

Titan

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | Titan na  | Titan
Klik op foto voor meer beelden

Wat houdt de behandeling in?


Tegen beginnende verslapping.

De titanbehandeling is een prachtige techniek die op een snelle en veilige wijze de huid laat krimpen. Uw huid wordt gelift, tegelijkertijd verstevigd en u gaat er frisser uitzien.Welk resultaat kan u verwachten?

Titan nieuwe behandeltechniek met nóg meer resultaat. Met deze allernieuwste Titantechniek worden de diepere huidlagen nog meer opgewarmd zodat de huid intens verstevigd, en daarmee gelift wordt. Met minder pijn dan voorheen!

Daarnaast stimuleert de Titan ook nieuwvorming van jong collageen, wat merkbaar wordt in de daaropvolgende weken. Het resultaat is een jeugdigere, compactere, stevigere huid. De tekenen van huidveroudering verminderen al na één behandeling zicht- en voelbaar.

Voor en na foto's

Voor  | Titan na  | Titan
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Titan laser?
De Titan warmt de dermis gedurende een vijftal seconden op waardoor het collageen zich samentrekt en dikker en korter wordt (een eigenschap van jong collageen). De huid krimpt, huidoverschot verdwijnt en de huid wordt gelift. De Titan is een veilige, niet-chirurgische lasertechniek die berust op een lichtspectrum met een langere golflengte als de vorige generatie lasers, waardoor deze dieper werkt en zijn werk precies in de laag doet waar zich het bindweefsel (collageen) bevindt. Een ander uniek aspect van dit apparaat is dat het, dankzij een vernuftig koelsysteem, een zeer hoge dosis energie kan afgeven in de diepere huidlaag gedurende een vrij lange tijd. Zodoende blijft de opperhuid intact.
Is de behandeling pijnlijk?
Pijn wordt door iedereen anders ervaren maar het is onwaarschijnlijk dat u pijnbestrijding nodig hebt gedurende de ingreep. De meeste patiënten beschrijven het gevoel als een tijdelijke prikkeling of warmte onder de huid.
Wat kunt U verwachten na de behandeling?
U kan meteen weer doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden. Er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen waar U rekening mee moet houden. Uw huid kan na de behandeling enige roodheid en lichte zwelling vertonen maar die zal binnen enkele uren spontaan verdwijnen.
Hoeveel behandelingen heeft U nodig?
1 à 2 behandelingen met en tussenpozen van 8 weken.
Kan Titan gecombineerd worden met andere rimpelbehandelingen?
Ja, dat kan. Het kan zonder problemen gecombineerd worden met behandelingen van de opperhuid en de lederhuid. Gecombineerd met Botox, filling, Fractional Laserbehandelingen kan het verjongend effect van Titan zelfs nog verder versterkt worden.

Prijzen

Kaaklijn en hals € 450,00

Hals, kaaklijn en wangen € 550,00

Full face en hals € 650,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "verslapping"

•   Ulthera
•   Liquid facelift met hyaluronzuur
•   Dual Tightening

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.