Liquid-facelift-met-de-beautiphicationtechniek
anti aging / volumeverlies

Liquid facelift met de beautiphicationtechniek

Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire

Voor en na foto's

Voor foto van liquid facelift met hyaluronzuur  | Liquid facelift met de beautiphicationtechniek na foto liquid facelift met hyaluronzuur  | Liquid facelift met de beautiphicationtechniek
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?


Beautiphication  heet de allernieuwste  aanpak van liquid facelift van het gelaat. Bij beautiphication wordt tijdens de behandeling van een liquid facelift en rimpelcorrecties een technisch hulpmiddel  toegepast. In alle kunstwerken ging Leonardi da Vinci uit van de ideale verhoudingen, de zogenaamde gulden snede. Deze gulden snede geldt niet alleen voor kunstwerken, maar ook voor het gelaat en lichaamsverhoudingen. Maar ook nu, eeuwen later, kunt u uw gezicht in harmonie laten brengen. Het voornaamste gereedschap  is een speciaal meetinstrument, waarbij de Phi, de gulden snede nl. 1,618 het vertrekpunt is. Dit gereedschap geeft rimpelloos aan welke delen van het gelaat met elkaar in evenwicht moeten komen. Een uitgetekend behandelplan wordt gemaakt om uw gezicht z’n jeugdige uitstraling terug te gunnen.  Via injecties met vernieuwde hyaluronzuurfillers wordt ernaar gestreefd om de ideale verhoudingen te evenaren in iemands gelaat. Via  het injecteren van hyaluronzuur op de juiste plekken wordt uw gelaat a.h.w. zachtjes geduwd  in de richting van iemands schoonheidsideaal. De injecties worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de KNMG. 

Een aantal veel voorkomende verhoudingen in het gelaat zijn:

• De ogen zitten op het midden van de verticale as van het gezicht.
• Het hoofd kan in 3 delen worden gedeeld. Van de bovenkant tot de wenkbrauwen, van de wenkbrauwen tot het puntje van de neus en van het puntje van de neus tot de kin.
 • Het gezicht is ongeveer even groot als een hand.
 • De afstand tussen de ogen is gelijk aan de breedte van één oog.
 • De afstand tussen de hoek van de mond en de hoek van het oog is gelij