Liquid-facelift-met-hyaluronzuur
anti aging / volumeverlies

Liquid facelift met hyaluronzuur

Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire

Voor meer voor en na video's, klik hier

​Wat houdt de behandeling in?


Na een uitgebreide analyse van uw gelaat wordt de jeugdigheid hersteld door op de juiste plekken volume aan te brengen én door de contouren en verhoudingen van uw gelaat te herstellen. De liquid facelift dankt zijn bestaansreden aan de zogenaamde ‘canules’ en het dik vloeibare hyaluronzuur dat geïnjecteerd wordt. Canules zijn vergelijkbaar met fijne, holle naalden, maar ze zijn buigzamer en hebben een afgerond uiteinde. De opening waardoor de hyaluronzuur wordt gespoten, bevindt zich aan de zijkant van de naald. Hierdoor wordt de huid niet doorprikt zoals bij een doorsnee naald, maar schuiven de fijne bloedvaatjes/zenuwen als het ware opzij. Hierdoor is de behandeling nagenoeg pijnloos en is er veel minder kans op blauwe plekken of kwetsuren in de huid. De hyaluronzuur die gebruikt wordt is dik en vloeibaar. De concentratie aan hyaluronzuur is hoog en bevat ook een sterke crosslinking. Daardoor is het product geschikt om een grote hoeveelheid op één plaats in te spuiten. Het is een vrij eenvoudige, niet-operatieve behandeling. Tijdens de behandeling laten we u regelmatig meekijken in de spiegel zodat u de opbouw van contouren en volumes nauwgezet kunt volgen. De behandeling duurt ongeveer 1 uur.Welk resultaat kan u verwachten?


Doorgaans wordt de hartvorm of V-vorm terug aangebracht in het gelaat. Het weefsel wordt als het ware weer gelift naar zijn oorspronkelijke positie. Dat resulteert in een jeugdiger uitstraling met een natuurlijk effect, zonder een drastische verandering. Een jongere en mooiere versie van uzelf komt weer tevoorschijn. We horen cliënten zelfs vaak zeggen dat ze er na de behandeling mooier uitzien dan in hun jonge jaren. Het zit hem vaak in een aantal kleine dingen. Hangende mondhoeken net even omhoog laten wippen. De hartvorm in het gelaat terugbrengen, voor een sympathiekere uitstraling. Vulling aanbrengen bij de kaaklijn, wangen, slapen en jukbeenderen, waardoor weer mooie jeugdige rondingen ontstaan. Een wenkbrauwlift door het opvullen van de holtes boven de wenkbrauwen voor een frisse oogopslag. Een optisch rechtere neus. Allemaal factoren die een wereld van verschil maken.   Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden hervatten.  Dit noemen we een liquid (vloeibare) facelift. Op onze wijze toegepast is het een facelift op maat van uw gelaat.

Voor en na foto's

Voor de hyaluronzuur behandeling | Liquid facelift met hyaluronzuur na  de hyaluronzuurbehandeling- duur 1 uur- direct erna | Liquid facelift met hyaluronzuur
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Hoe ontstaat volumeverlies?
Volumeverlies kan iemand ouder doen uitzien dan hij eigenlijk is. De laatste jaren is er steeds meer bekend over het verouderingsproces en de verandering van de anatomie van het gezicht. Daardoor weten we nu dat verslapping van de huid niet de enige factor is waardoor het gezicht verandert. Krimping van het skelet, het verdwijnen van vetweefsel, afname van spierweefsel en bindweefsel op bepaalde plekken waardoor het gezicht zijn steun kwijt raakt. Als dit raamwerk veranderingen ondergaat, kan dat direct zichtbaar worden in de vorm en contour van het gezicht en kan er huidoverschot(verslapping) ontstaan. De wangen kunnen invallen, traangootjes worden zichtbaar, er ontstaan neuslipplooien, de mondhoeken kunnen gaan afhangen en de kaaklijn kan verslappen. Deze veranderingen, die zijn ontstaan door het volumeverlies, geven scherpe accenten aan het gezicht en een vermoeide of strenge uitstraling. Het volumeverlies kan op meerdere plek van het gelaat voorkomen. Wij behandelen met name volumeverlies in het gelaat en handen.
Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voor komt. Hyaluronzuur zorgt voor de binding van water in de huid en geeft daarmee de huid soepelheid en veerkracht. Het hyaluronzuur wordt op een natuurlijke basis gemaakt volgens moderne biotechnologische principes.
Met welk merk wordt er gewerkt?
In ons instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire wordt gewerkt met het merk Juvéderm. Dit hyaluronzuur is verder ontwikkeld dan de meeste andere merken en behoort tot de absolute top van de laatste generatie injectables op basis van hyaluronzuur. Ook worden de nieuwste injectietechnieken toegepast zoals de naaldloze techniek met canules. Het Juvéderm®-assortiment bevat producten voor verschillende tekenen van huidveroudering: of het nu lijntjes, rimpels of diepe plooien zijn. Juvéderm® bestaat uit fillers met hyaluronzuur in de vorm van een unieke, zachte gel. Eenmaal in de huid geïnjecteerd, trekt het hyaluronzuur in de gel vocht aan en zorgt het voor een goed gehydrateerde huid.
Welk soort volumeherstel kan worden aangepakt?
•het vormen van contouren in het gezicht zoals wangen, kaaklijn en deukjes in de kin • accentuering van de vorm van de lippen (ook ongelijke lippen) • het gedoseerd vullen van lippen • het vullen van slapen • het opvullen van holtes in het voorhoofd • het laten verdwijnen van gleufjes in oorlellen (ten gevolge van van dragen van oorbellen) • het corrigeren van een scheve neus • het opvullen van pezige handen
Welke andere mogelijkheden biedt de toepassing van hyaluronzuur?
• de fijne, oppervlakkige en diepe rimpels bijv. de boven- en onderliprimpels, de fronsrimpel, de dwarse voorhoofdsrimpels, schuine verticale voorhoofdsrimpels, de verticale rimpels door de wenkbrauwen, kraaienpootjes, de neuslippenplooi, wangrimpels en de mondhoeken • rimpels bij de mondhoeken • littekens (t.g.v. acné en verwondingen) • rimpels op decolleté •het corrigeren van onregelmatigheden (t.g.v. van inspuiting permanente fillers en/of verkeerde rimpelcorrectie). Zowel verhevenheden als deukjes kunnen hiermee genivelleerd worden.
Is er iets wat ik moet weten voor ik me laat behandelen?
Indien u bloedverdunnende medicijnen gebruikt, is het raadzaam te overleggen met de voorschrijvende arts of het gebruik van deze medicijnen minimaal 3 dagen van tevoren gestaakt kan worden. Tevens is het aan te bevelen 2 dagen voor de behandeling geen aspirine en visolie in te nemen of alcohol te nuttigen i.v.m. de bloedverdunnende werking. De injecties worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de KNMG
Moet u stoppen met roken?
Roken vernauwt de bloedvaten en is daardoor ook zeer slecht voor de conditie van uw huid. Daarom is het natuurlijk altijd beter is het om te stoppen met roken.
Hoe lang blijft het effect van een liquid facelift zichtbaar?
Dankzij de toepassing van een nieuwe generatie natuurlijke fillers van het merk Juvéderm mag u een vrij lange werkingsduur verwachten: het effect van een liquid facelift blijft ongeveer 12 tot 18 maanden zichtbaar. Nadien kan de behandeling worden herhaald. Een vervolgbehandeling vraagt doorgaans minder product waardoor een volgende behandeling minder prijzig is.
Wanneer een liquid facelift?
Een liquid facelift is geschikt voor elke man of vrouw. De leeftijd waarop mensen een liquid facelift ondergaan is vaak veel jonger dan een chirurgische facelift. Het is namelijk perfect als preventieve behandeling om verdere gezichtsveroudering af te remmen. Sommige vrouwen of mannen krijgen een vermoeide uitstraling omdat ze zijn afgetraind. Dat kan ook zichtbaar worden in het gezicht. Anderen zijn in gewicht afgevallen hetgeen ook tot uiting kan komen in het gezicht. Dit staat los van de leeftijd die u heeft. Het grote voordeel van een liquid facelift is dat de hoeveelheid vulling precies kan worden aangepast aan het volume verlies. Vaak is een liquid facelift ook na een operatieve facelift aangewezen om aan het gelaat het nodige volume te geven en om kleine correcties op maat uit te voeren.
Wat houdt een intake in voorafgaand aan de behandeling?
Tijdens het eerste consult (de intake) komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult wordt beoordeeld of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met hyaluronzuur. Ook wordt er gekeken naar uw wensen en verwachtingen . U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.
Hoe verloopt een behandeling?
Vooraleer de behandeling plaatsvindt, wordt er een verdovingscrème aangebracht op het te behandelen gebied. Voor de behandeling worden er foto’s van u gemaakt. Deze foto’s komen in uw dossier en worden niet gebruikt ter publicatie. In de behandelkamer wordt uw huid gedesinfecteerd.. De behandeling duurt ongeveer 1 uur tot 1 uur en 15 minuten. De hyaluronzuur wordt met dunne canules in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is zeer precies te doseren. Tussendoor wordt de huid gekoeld. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden hervatten. Na de behandeling wordt er indien u dit wenst een medische camouflage aangebracht, zodat u weer direct toonbaar bent. In een enkel geval treedt er een blauwe plek op, die na een 5-tal dagen verdwenen is. Deze is meestal goed te camoufleren.
Doet de behandeling pijn?
Een behandeling met hyaluronzuur kan een licht ongemak of een lichte pijn met zich meebrengen. Daarom wordt meestal een lokale verdoving toegepast om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Deze verdoving kunt u nog enige tijd voelen.
Wat zijn de risico's en complicaties?
Bij elke inspuiting bestaat er een risico van infectie en/of een allergische reactie. Beide risico's zijn zeer gering (minder dan 0,1%) en veroorzaken geen gevolgen voor het resultaat. Na een injectiebehandeling kan er roodheid, zwelling of een blauw plekje rond de injectieplek ontstaan. Met wat camouflage valt dit nauwelijks op. Soms komt pijn, gevoeligheid, hardheid, zwelling, bobbeltjes en jeuk voor. De meeste bijwerkingen zijn mild en verdwijnen binnen een paar dagen. U kunt altijd contact opnemen met ons instituut. Wij hechten sterk aan een goede zorg en relatie met onze klanten die niet ophoudt nadat de behandeling heeft plaatsgevonden.
Wat kunt u doen als u snel u snel blauwe plekken krijgt?
Indien u snel blauwe plekken krijgt, adviseren wij om Arnica Montana D6 vanaf een week voor de ingreep in te nemen, te beginnen met 3 x daags 2 tabletten óf indien in druppelvorm 3 x 10 druppels, verdeeld over de dag. Dit zorgt voor een goede conditie van de bloedvaten. Op de dag van de behandeling dient u elk uur 1 tablet, max. 8 tabletten in te nemen of ieder uur 5 druppels, maximaal 8 keer. Vervolgens neemt u 5 dagen erna weer 3 x daags 2 tabletten of 3 x 10 druppels. Dit homeopathisch middel voorkomt kneuzingen en bloeduitstortinkjes. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in ons instituut.
Krijgt u littekens van behandelingen met fillers?
Nee, van inspuitingen met fillers krijg je geen littekens.
Wat is de nazorg bij rimpelbehandeling?
Meestal is de huid na de behandeling wat rood en gezwollen. Dit trekt echter vrij snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. U kunt de blauwe plek behandelen met een arnica zalf en u krijgt van ons een camouflagecrème mee. Met make-up kan veel worden gecamoufleerd. Het behandelde gebied kan soms wat gevoelig zijn bij aanraking. Ook kunt u heel soms een lichte verharding voelen in het behandelde gebied gedurende de eerste dagen tot enkele weken. Of u die verharding voelt en hoe lang deze eventueel aanhoudt, hangt af van het gebied waar is ingespoten én de hoeveelheid die is toegediend. Dit gebied mag u zachtjes masseren, 1 tot 2 x per dag, zolang u het voelt. Hyaluronzuur gaat gedurende de dagen of weken die volgen als een spons vocht aantrekken en krijgt uiteindelijk de soepelheid van de huid. U mag het behandelde gebied reinigen en uw normale huidverzorging aanbrengen. U mag uw eigen foundation aanbrengen 4 uur na de behandeling.
Wat gebeurt er met uw rimpels als u stopt met een rimpelbehandeling?
Heel langzaam zakt het resultaat weer terug. Stel u zou uw rechterkant niet behandelen en de linkerkant wel, dan blijft uw linkerkant jarenlang een mooiere uitstraling hebben en die voorsprong houden.
Zijn er zaken die u moet laten na de liquid facelift?
De eerste 4 dagen dient u het behandelde gebied te beschermen tegen de zon met een sunblock (minimaal factor 20). Een bezoek aan schoonheidsspecialiste, sauna en/of zonnebank is de eerste dagen na behandeling af te raden. De eerste 4 weken mag u geen behandeling ondergaan met geluidstrillingen , zuurstofdruk of andere intensieve behandelingen. Na ongeveer 4 weken kan er een vervolgbehandeling in hetzelfde gebied plaatsvinden. U kunt na de behandeling gewoon werken. Sporten wordt de eerste 4 dagen na de behandeling afgeraden
Hoe wordt mijn privacy beschermd?
Ons instituut respecteert de privacy van al haar cliënten. Ook zullen wij in overeenstemming met uw wensen daarmee omgaan. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden. Alle voor- en na foto's die u op onze internetsite ziet, zijn van cliënten van instituut Nadine Gregoire en zijn geplaatst met hun nadrukkelijke toestemming.
Hoeveel kost een liquid facelift?
Om het gewenste effect te bereiken zijn vaak meerdere ampullen nodig. Hoe meer ampullen u nodig heeft, hoe lager de prijs zal zijn per ampul. Om u een goede indicatie te geven, is het beter om eerst een vrijblijvende intake te boeken, zodat de prijs van de behandeling vooraf bepaald kan worden.
Met welke merken wordt er gewerkt?
De merken waarmee Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire werkt, worden vermeld op de pagina “ Merken “ onderaan de pagina. Deze vindt u in de rechter kolom bovenaan op de 5 de regel.

Prijzen

Inspuiting met natuurlijke fillers. Prijs is afhankelijk van hoeveelheid rimpels, mate van verslapping en volumeverlies. 


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "volumeverlies"

•   Liquid facelift met de beautiphicationtechniek
•   Uplifting wangen en kaaklijn
•   Traangootjes opvullen met hyaluronzuur
•