Liquid-facelift-met-hyaluronzuur
anti aging / volumeverlies

Liquid facelift met hyaluronzuur

Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire

Voor meer voor en na video's, klik hier

​Wat houdt de behandeling in?


Na een uitgebreide analyse van uw gelaat wordt de jeugdigheid hersteld door op de juiste plekken volume aan te brengen én door de contouren en verhoudingen van uw gelaat te herstellen. De liquid facelift dankt zijn bestaansreden aan de zogenaamde ‘canules’ en het dik vloeibare hyaluronzuur dat geïnjecteerd wordt. Canules zijn vergelijkbaar met fijne, holle naalden, maar ze zijn buigzamer en hebben een afgerond uiteinde. De opening waardoor de hyaluronzuur wordt gespoten, bevindt zich aan de zijkant van de naald. Hierdoor wordt de huid niet doorprikt zoals bij een doorsnee naald, maar schuiven de fijne bloedvaatjes/zenuwen als het ware opzij. Hierdoor is de behandeling nagenoeg pijnloos en is er veel minder kans op blauwe plekken of kwetsuren in de huid. De hyaluronzuur die gebruikt wordt is dik en vloeibaar. De concentratie aan hyaluronzuur is hoog en bevat ook een sterke crosslinking. Daardoor is het product geschikt om een grote hoeveelheid op één plaats in te spuiten. Het is een vrij eenvoudige, niet-operatieve behandeling. Tijdens de behandeling laten we u regelmatig meekijken in de spiegel zodat u de opbouw van contouren en volumes nauwgezet kunt volgen. De behandeling duurt ongeveer 1 uur.Welk resultaat kan u verwachten?


Doorgaans wordt de hartvorm of V-vorm terug aangebracht in het gelaat. Het weefsel wordt als het ware weer gelift naar zijn oorspronkelijke positie. Dat resulteert in een jeugdiger uitstraling met een natuurlijk effect, zonder een drastische verandering. Een jongere en mooiere versie van uzelf komt weer tevoorschijn. We horen cliënten zelfs vaak zeggen dat ze er na de behandeling mooier uitzien dan in hun jonge jaren. Het zit hem vaak in een aantal kleine dingen. Hangende mondhoeken net even omhoog laten wippen. De hartvorm in het gelaat terugbrengen, voor een sympathiekere uitstraling. Vulling aanbrengen bij de kaaklijn, wangen, slapen en jukbeenderen, waardoor weer mooie jeugdige rondingen ontstaan. Een wenkbrauwlift door het opvullen van de holtes boven de wenkbrauwen voor een frisse oogopslag. Een optisch rechtere neus. Allemaal factoren die een wereld van verschil maken.   Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden hervatten.  Dit noemen we een liquid (vloeibare) facelift. Op onze wijze toegepast is het een facelift op maat van uw gelaat.

Voor en na foto's

Voor de hyaluronzuur behandeling | Liquid facelift met hyaluronzuur na  de hyaluronzuurbehandeling- duur 1 uur- direct erna | Liquid facelift met hyaluronzuur
Klik op foto voor meer beelden