endermologie
bodycontouring / cellulite

endermologie

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | endermologie na  | endermologie
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat om o.a. cellulitis te bestrijden. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel gemasseerd. De behandeling verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Het zet een natuurlijk proces in gang waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezond en sterk wordt. Tijdens de behandeling wordt een ‘bodysuit’ gedragen. Hierdoor glijden de cilinders beter over het lichaam en wordt de huid beschermd.


Welk resultaat kan u verwachten?

Vet- en vochtophopingen nemen af en de bindweefselstructuur verbetert. De vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt.

Voor en na foto's

Voor  | endermologie na  | endermologie
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Voor wie is de endermologie geschikt?
Voor vrijwel alle vrouwen die te maken hebben met cellulitis (ontsierende bobbeltjes op heupen, buik, dijen en billen). Er zijn meerdere factoren die het in de hand kunnen werken: te veel of te vet eten, te weinig bewegen, roken, stress en erfelijke aanleg. Maar de grootste rol spelen de vrouwelijke hormonen. Deze beïnvloeden de opslag van vet en de doorstroming van de bloedvaten.
Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
De endermologie is behandeling met een geavanceerd apparaat, LPG-apparaat. De huid wordt tussen 2 rollers aangezogen en gemasseerd. Op deze wijze worden de verschillende huidlagen t.o.v. elkaar gemobiliseerd. De snelheid en zuigkracht worden zodanig ingesteld dat deze doelgerichte behandelwijze effectief werkt en tegelijkertijd heel ontspannen aanvoelt. Tijdens de behandeling draagt men een bodypanting voor een betere geleiding. Forse stimulering van de lymfestroom, doorbloeding, elastine vorming en onderhuids bindweefsel en vooral een afname van de vetcellen zijn het gevolg.
Is de behandeling veilig?
De behandeltechniek is volstrekt natuurlijk en geeft een aangenaam en ontspannen gevoel. Endermologie is volkomen ongevaarlijk: er is geen medische ingreep vereist en er komen geen chemische stoffen aan te pas. Het gaat alleen om het herstellen en activeren van de organische functies.
Hoe vaak moet ik de behandeling herhalen?
De Endermologiebehandelingen worden voorgeschreven met een frequentie van 1 à 2 keer per week en dit met een totaal van 16 behandelingen. Het is aan te raden om tijdens en na de kuur gezond te eten, veel water te drinken en voldoende te bewegen.

Prijzen

Per behandeling € 56,00

Kuur 15 rittenkaart (16de gratis)  € 840,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "cellulite"

•   Bodyshock

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.