bodycontouring / overgewicht

Bodyshock

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | Bodyshock na  | Bodyshock
Klik op foto voor meer beelden

Wat doet de behandeling?

Bodyshock. Deze behandeling bestaat uit drie onderdelen die separaat of in combinatie toegepast kunnen worden: Firmingshock, Slimmingshock en Drainingshock.


Welk resultaat kan u verwachten?

Firmingshock verstrakt de huid en verstevigt de structuur van het huidoppervlak. Hydraterend, opspannend en voedend. Voorkomt verdere beschadiging van de huid dankzij zijn werking op de elasticiteit van de huid. 
Slimmingshock remodelering van het silhouet, stimuleert de activiteit van het metabolisme van de vetcellen, verwijdert overtollig vocht en verhoogt de capillaire weerstand.
Drainingshock vermindert de vetknopen van de vetweefsels, verwijdert het overtollige vocht en toxines die verantwoordelijk en kenmerkend zijn voor de sinaasappelhuid.

Voor en na foto's

Voor  | Bodyshock na  | Bodyshock
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Voor verdere vragen kunt u altijd mailen

Prijzen

Per behandeling € 88,50

Kuur 10 behandelingen € 885,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "overgewicht"

•   K-Slim
•   Ligna Vita

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.