dermapen
bodycontouring / striae

dermapen

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | dermapen na  | dermapen
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?


Dit is een microchirurgische needling behandeling, een methode die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. De Dermapen maakt gebruik van dunne naaldjes die vibrerende kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijk manier gaat herstellen.Welk resultaat kan u verwachten?


Uw huid wordt ter plekke sterker, weerbaarder, dikker Het litteken gaat er qua kleur mooier uitzien. Na de behandeling, in combinatie met een hyaluronzuurserum, zal uw lichaam een natuurlijk herstel en regeneratie van de huid opstarten. Dit gebeurt door celdeling.

Voor en na foto's

Voor  | dermapen na  | dermapen
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Hoe gaat de Dermapenbehandeling in zijn werk?
De Dermapen maakt gebruik van dunne naaldjes die vibrerende kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijk manier gaat herstellen. Omdat er een medische naaldlengte toegepast wordt, wordt er gebruik gemaakt van verdovingscrème. Deze wordt een half uur voor de behandeling aangebracht. Vóór de behandeling wordt een serum van hyaluronzuur aangebracht op uw huid, waarna de Dermapen (in een roterende en vibrerende beweging) over uw huid gaat. De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid, Deze zijn goed te verdragen. Bij iedere behandeling wordt een nieuw steriel opzetstuk gebruikt.
Hoe ziet de huid er na de Dermapenbehandeling uit?
Afhankelijk van het soort huidoppervlak en het soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een SPF 30 en in de opvolgende dagen een serum van …. aan te brengen op het behandelde gebied.
Hoe vaak moet ik de Dermapenbehandeling herhalen?
De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich ‘onder’ het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Net als bij andere huidverbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de indicatie zijn er gemiddeld drie à vijf behandelingen in kuurverband (elke vier tot zes weken) nodig voor een goed resultaat.
Hoe verzorg ik mijn huid tussen de Dermapenbehandelingen door?
De behandeling kan ook thuis voortgezet worden met de speciaal daarvoor ontwikkelde homeroller en met een speciaal, op uw huidtype afgestemd, serum. Bescherm uw huid optimaal tegen UV- blootstelling met een SPF30 zonbescherming of een herstellende camouflagecrème. Dit is belangrijk om uw huid te beschermen, pigmentvorming te voorkomen en het resultaat te behouden.

Prijzen

Vanaf € 200,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "striae"

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.