ulthera
bodycontouring / verslapping decollet��

ulthera

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | ulthera na  | ulthera
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?


Met de Ulthera worden de allerdiepste huidlagen aangepakt waardoor het resultaat van een facelift wordt bereikt. De behandeling biedt alle voordelen van een operatie zonder narcose, géén littekens en géén hersteltijd. De werking van de Ultherabehandeling berust op geluidsgolven. Daarmee kan de huid tot 5 millimeter diepte worden verhit. De Ulthera pakt ook de onderliggende spier- en vetlaag aan, lagen die normaalgesproken alleen met een chirurgisch mes te bereiken zijn.Welk resultaat kan u verwachten?


Met 1 behandeling is het liftende proces in gang gezet, maar een optimaal resultaat is zichtbaar na 3 tot 6 maanden. Er is geen enkele niet-invasieve (=niet-operatieve) methode die hetzelfde resultaat geeft als een chirurgische facelift.

Voor en na foto's

Voor  | ulthera na  | ulthera
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Ulthera?
Ulthera maakt gebruik van ultrageluid, ook bekend van o.a. echo/duplex onderzoek en niersteenvergruizers. Net als bij andere behandelingen met ultrageluid wordt een applicator op de huid geplaatst en verschijnt er een beeld op het scherm zodat de behandelaar inzicht krijgt in de opbouw van de huid. Daarmee kan worden bepaald op welk niveau behandeling nodig is. Dezelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid zodat een liftend effect ontstaat. Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de warmte die door de gefocuste energie ontstaat zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Het resultaat is een geleidelijke verstrakking die na verloop van tijd een liftend effect van de huid tot gevolg heeft. Het is een facelift zonder te snijden.
Is de behandeling pijnlijk?
Pijn wordt door iedereen anders ervaren maar het is onwaarschijnlijk dat upijnbestrijding nodig hebt gedurende de ingreep. De meeste patiënten beschrijven het gevoel als een tijdelijke prikkeling of warmte onder de huid. Dit is de ultrasone energie die wordt afgegeven in de behandelde huidlaag. Mocht U de behandeling toch als pijnlijk ervaren dan kan te allen tijde pijnstilling toegepast worden.
Wat kunt U verwachten na de behandeling?
U kan meteen weer doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden. Er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen waar U rekening mee moet houden. Uw huid kan na de behandeling enige roodheid en lichte zwelling vertonen maar die zal binnen enkele uren spontaan verdwijnen.
Is Ulthera veilig?
Ultrasone energie wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar gebruikt en vele klinische onderzoeken hebben de veiligheid van deze methode aangetoond.
Hoeveel behandelingen heeft U nodig?
Een behandeling van ongeveer 30 tot 60 minuten. Een vervolgbehandeling na minimaal 6 maanden. Dit is mede afhankelijk van de ernst van de huidverslapping en de leefstijl (zoals roken, zonblootstelling, en slaapgedrag).
Kan Ulthera gecombineerd worden met andere rimpelbehandelingen?
Ja, dat kan. De behandeling werkt op het bindweefsel in het onderhuidse vetweefsel. het kan dus zonder problemen gecombineerd worden met behandelingen van de opperhuid en de lederhuid. Gecombineerd met Botox, filling, Fractional Laserbehandelingen kan het verjongend effect van Ulthera zelfs nog verder versterkt worden.

Prijzen

Full face & hals (zonder wangen): € 1650,00

Hals en kaaklijn: € 1300,00

Kaaklijn € 900,00

Hals € 700,00

Wenkbrauwlift € 470,00 klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "verslapping-decollet��-"

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.