kaaklijn

liquid facelift

Strakke kaaklijn

Nadine Gregoire - Perfect skin


Voor en na foto's

Voor  | kaaklijn na  | kaaklijn
Klik op foto voor meer beelden

Wat doet de behandeling?

Wat doet de behandeling? Het is een bekend verschijnsel: naarmate we ouder worden, gaan de wangen en kaaklijn uitzakken. Er ontstaat een verslapte kaaklijn. De jeugdige uitstraling verdwijnt.  


Hoe krijg je weer een strakke kaaklijn?

Fillers met hyaluronzuur zijn ideaal voor het reconstrueren van de kaaklijn. De fillers pakken niet alleen de verslapte huid aan, je contouren worden als het ware opnieuw geshaped. Dat geeft een duidelijke verbetering in de vorm van je kaaklijn.  Een Lower Liquid Facelift is een kaaklijncorrectie van het onderste gebied  van je gelaat richting de kaak. Een stevig hyaluronzuur wordt hier in een waaiervorm ingespoten, terwijl de hartvorm van het gezicht behouden blijft. Ook in de kaaklijn zelf richting oor en in omderste deel  van het mondhoek gebied wordt een stevig hyaluronzuur geïnjecteerd, waardoor de kaaklijn op de juiste plekken weer stevigheid krijgt.    


Welk resultaat kan u verwachten?

Bij het verstrakken van de kaaklijn wordt je kaaklijn meteen weer strakker en mooier gedefinieerd. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Het effect van een kaaklijn-correctie met hyaluronzuur blijft circa 12-18 maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling zonder problemen herhaald worden.   
Voor en na foto's

Voor  | kaaklijn na  | kaaklijn
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Doet de behandeling pijn?
Tijdens een hyaluronzuurbehandeling kun je een licht ongemak of een lichte pijn ervaren. Daarom gebruiken we een lokale verdoving om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor je te maken. Die verdoving is nog enige tijd voelbaar.
Is er iets wat ik moet weten voor ik me laat behandelen?
Gebruik je bloedverdunnende medicijnen, overleg dan met je arts of het gebruik van deze medicijnen minimaal drie dagen van tevoren gestaakt kan worden. Ook is het raadzaam om vanaf twee dagen voor de behandeling geen aspirine, visolie of alcohol te gebruiken in verband met de bloedverdunnende werking. Na littekencorrectie met hyaluronzuur is het raadzaam om geen diepe peelings, dermabrasie- of dermapenbehandelingen te laten uitvoeren. Deze kunnen het effect van de hyaluronzuurbehandeling beïnvloeden. Vóór de hyaluronzuurbehandeling mag je deze behandelingen wel ondergaan. We adviseren een pauze van vier weken tussen behandelingen. Hyaluronzuurbehandelingen bij Nadine Gregoire worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van artsenfederatie KNMG https://www.knmg.nl/ . Merken hyaluronzuur die we gebruiken in onze salon zijn Juvéderm, Surgiderm en Teosyal. Al onze merken hebben een FDA-keurmerk en CE-markering. Ze zijn 100% veilig.
Stel er wordt te veel hyaluronzuur ingespoten, kan dit dan teniet gedaan worden.
Er is een enzym hyaluronidase die het hyaluronzuur binnen 24 uur oplost. Heel kleine hoeveelheden worden dan ingespoten. Het hyaluronzuur valt als het ware uit elkaar en wat er dan over blijft is water en suiker.

Prijzen

Prijs vanaf 395,-.

klik hier voor meer prijzen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken
Boek tijdig i.v.m. drukte

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.