marionetlijnen/afhangende mondhoeken

liquid facelift

Marionetlijnen, afhangende mondhoeken verwijderen met Hyaluronzuur

Nadine Gregoire - Perfect skin


Voor en na foto's

Voor foto van aanpak van verslapping  en verwijderen van rimpels met hyaluronzuur | marionetlijnen/afhangende mondhoeken   na foto van aanpak van verslapping  en verwijderen van rimpels met hyaluronzuur | marionetlijnen/afhangende mondhoeken
Klik op foto voor meer beelden


Afhangende mondhoeken of marionetlijnen geven vaak een trieste, ontevreden uitdrukking en laten je er anders uitzien dan je je van binnen voelt. Het is goed mogelijk om met hyaluronzuur-fillers deze marionetlijnen te verwijderen.   


Wat doet de behandeling?   

Door in een waaiertechniek in het gebied van de mondhoeken te injecteren met hyaluronzuur worden deze gelift en verdwijnen de afhangende mondhoeken. Een heel dankbare ingreep die je gezicht meteen weer een opgewekte en frisse blik geeft.  Nadine is zodanig gespecialiseerd​ hierin dat klanten komen van heinde en ver voor deze aanpak    


Welk resultaat kan ik verwachten? 

 Onmiddellijk na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Het effect van een marionetlijnen-behandeling met hyaluronzuur blijft circa 12-18 maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling zonder problemen herhaald worden.       

Voor en na foto's

Voor foto van aanpak van verslapping  en verwijderen van rimpels met hyaluronzuur | marionetlijnen/afhangende mondhoeken   na foto van aanpak van verslapping  en verwijderen van rimpels met hyaluronzuur | marionetlijnen/afhangende mondhoeken
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Is het waar als je de jukbogen laat opvullen, de mondhoeken gelift worden?
Nee, dat klopt niet. Het gebied rondom de mondhoeken zal zelf moeten aangepakt worden om de mondhoeken te laten liften. Wel is het zo als men volume mist in het bovenste van de wang en dit aanpakt met hyaluronzuur, dat de hartvorm van het gelaat wordt hersteld. Hierdoor lijkt je gezicht minder zwaar en oogt gelift.
Zijn er zaken die je moet laten na de hyaluronzuurbehandeling?
De eerste vier dagen na de ingreep bescherm je het behandelde gebied tegen de zon met een sunblock (minimaal factor 20). Een bezoek aan schoonheidsspecialiste, sauna en/of zonnebank is de eerste dagen na behandeling af te raden. In de vier weken na de behandeling mag je geen behandeling ondergaan met geluidstrillingen, zuurstofdruk of andere intensieve behandelingen. Na vier weken kan een eventuele vervolgbehandeling in hetzelfde gebied plaatsvinden. Je kunt na de behandeling gewoon werken. Sporten wordt de eerste vier dagen na de behandeling afgeraden.

Prijzen

​Prijs vanaf 395,-

klik hier voor meer prijzen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken
Boek tijdig i.v.m. drukte

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.