Bindweefelmassage
perfect skin / Littekens

Bindweefelmassage

NG Maastricht B.V.

​Wat houdt de behandeling in?


De bindweefselmassage is een pittige en diep in de huid doordringende massage. Uw gezicht wordt grondig gekneed waarbij door speciale rol-, oprek- en trekgrepen met vingers en handen het bindweefsel sterk wordt gestimuleerd.Welk resultaat kan u verwachten?


Met deze manuele bindweefselmassagetechniek, zal uw huid er binnen een uur rozig, glad en stralend uitzien. Het litteken wordt verzacht.

Veelgestelde vragen

Is de bindweefselmassage voor elk huidtype geschikt?
De bindweefselmassage is geschikt voor elk huidtype, maar vooral vale, vermoeide en verslapte huiden hebben hier enorme baat bij. Het positieve effect op de huid is ook bewezen bij acne (niet meer actief), littekens, pigmentvlekken. Eventuele vochtophopingen verdwijnen door deze massage. Wanneer u zich een maal per week, gedurende 5 weken laat masseren, zal de kwaliteit van uw huid ook op langere termijn verbeteren: uw huid gaat er jonger en steviger uitzien.

Prijzen

​Vanaf € 55,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "Littekens"

•   Dermapen
•   Littekens verwijderen met hyaluronzuur
•   Endermologie
•   Genesis
•   Ultraschall

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.