Littekens-verwijderen-met-hyaluronzuur
perfect skin / Littekens

Littekens verwijderen met hyaluronzuur

Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire

​Wat houdt de behandeling in?


Door middel van onderhuidse inspuitingen kunnen littekens gecorrigeerd worden. Met behulp van strijklicht wordt iedere oneffenheid in de huid duidelijk zichtbaar en worden de littekens  met de huid genivelleerd a.h.w. uitgedeukt.  Zowel fijne, oppervlakkige en diepe littekens kunnen met hyaluronzuur behandeld worden. Vooral atrofische  littekens die zich als een deuk(je) of krater manifesteren in de huid, kunnen gemakkelijk met hyaluronzuur gecorrigeerd worden.  Daar vallen ook acnelittekens onder.Welk resultaat kan u verwachten?


Deukjes van acne en/of littekens worden zodanig opgevuld dat deze nauwelijks nog zichtbaar zijn. Omdat hyaluronzuur zeer precies te doseren is, wordt het resultaat direct mooi. Er is geen downtime.  Hyaluronzuur is een voedingsbodem voor je eigen collageen, waardoor de huid er terplekke mooier gaat uitzien.

Voor en na foto's

Voor de littekenbehandeling met hyaluronzuur | Littekens verwijderen met hyaluronzuur na één uur durende littekenbehandeling met hyaluronzuur- direct erna | Littekens verwijderen met hyaluronzuur
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft het effect van een littekencorrectie zichtbaar?
Dankzij de toepassing van een nieuwe generatie natuurlijke fillers van het merk Juvéderm mag u een vrij lange werkingsduur verwachten: . Het effect van een littekencorrectie blijft ongeveer 12 tot 18 maanden zichtbaar, Nadien kan de behandeling worden herhaald. Een vervolgbehandeling vraagt doorgaans minder product waardoor een volgende behandeling minder prijzig is. Inspuiting met hyaluronzuur kan zonder problemen herhaald worden.
Wat is hyaluronzuur? https://nadinegregoire.nl/admin/page/85#collapse1
Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voor komt. Hyaluronzuur zorgt voor de binding van water in de huid en geeft daarmee de huid soepelheid en veerkracht. Het hyaluronzuur dat wij gebruiken is een gel waarmee lijntjes en plooien, maar ook littekens in het gezicht verminderd worden. Het hyaluronzuur wordt op een natuurlijke basis gemaakt volgens moderne biotechnologische principes.
Met welk merk wordt er gewerkt?
In ons instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire wordt gewerkt met het merk Juvéderm. Dit hyaluronzuur is verder ontwikkeld dan de meeste andere merken en behoort tot de absolute top van de laatste generatie injectables op basis van hyaluronzuur.
Is er iets wat ik moet weten voor ik me laat behandelen?
Indien u bloedverdunnende medicijnen gebruikt, is het raadzaam te overleggen met de voorschrijvende arts of het gebruik van deze medicijnen minimaal 3 dagen van tevoren gestaakt kan worden. Tevens is het aan te bevelen 2 dagen voor de behandeling geen aspirine en visolie in te nemen of alcohol te nuttigen i.v.m. de bloedverdunnende werking.Na littekencorrectie met hyaluronzuur is het raadzaam om geen diepe peelings, dermabrasie- of dermapenbehandelingen te laten uitvoeren. Wel mag u deze behandelingen ondergaan voordat de hyaluronzuurbehandeling of vooraleer een herhalingsbehandeling met hyaluronzuur plaatsvindt. Een pauze tussen de 2 behandelingen van 4 weken is raadzaam. Diepe peelings, dermabrasie- en dermapenbehandelingen kunnen het effect van de hyaluronzuurbehandeling beïnvloeden. De injecties worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de KNMG. De injecties worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de KNMG.
Krijgt u snel blauwe plekken?
Indien u snel blauwe plekken krijgt, adviseren wij om Arnica Montana D6 vanaf een week voor de ingreep in te nemen, te beginnen met 3 x daags 2 tabletten óf indien in druppelvorm 3 x 10 druppels, verdeeld over de dag. Dit zorgt voor een goede conditie van de bloedvaten. Op de dag van de behandeling dient u elk uur 1 tablet, max. 8 tabletten in te nemen of ieder uur 5 druppels, maximaal 8 keer. Vervolgens neemt u 5 dagen erna weer 3 x daags 2 tabletten of 3 x 10 druppels. Dit homeopathisch middel voorkomt kneuzingen en bloeduitstortinkjes. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in ons instituut.
Wat is het verschil tussen een hyaluronzuurbehandeling, een laserbehandeling of peeling én een dermapenbehandeling?
Met een laserbehandeling, een peeling of dermapenbehandeling kun je héél kleine littekentjes/putjes of poriën aanpakken. Deze lasers volgen als het ware het huidoppervlak en kunnen minimale verschillen in de huid nivelleren. Ze zijn niet bedoeld voor grotere littekens, kratertjes ten gevolge van acne. Door de gecontroleerde beschadiging die via deze methodes plaatsvindt, vindt er een extra collageenaanmaak plaats, waardoor kleine putjes en poriën van binnenuit worden opgevuld. Met hyaluronzuur kunnen diepere acne littekens en ook atrofische littekens ten gevolge van verwonding behandeld worden. Ter plekke van de ingedeukte littekens wordt heel gedoseerd hyaluronzuur aangebracht, zodat het litteken niet meer zichtbaar is en gelijk loopt aan het normale huidniveau. Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire is vrij uniek met deze methode. Het resultaat is direct zichtbaar na één behandeling.
Met welke merken wordt er gewerkt?
De merken waarmee Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire werkt, worden vermeld op de pagina “ Merken “ onderaan de pagina. Deze vindt u in de rechter kolom bovenaan op de 5 de regel.

Prijzen

Inspuiting met natuurlijke fillers. Prijs is afhankelijk van diepte en grootte van littekens én aantal littekens. 


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "Littekens"

•   Dermapen
•   Bindweefelmassage
•   Endermologie
•   Genesis
•   Ultraschall

Andere toepassingen met hyaluronzuur

•   liquid facelift met hyaluronzuur
•   Rimpelcorrectie met hyaluronzuur
•   Uplifting wangen en kaaklijn
•   Halsrimpels met hyaluronzuur
•   Liquid facelift met hyaluronzuur
•   Liquid facelift met de beautiphicationtechniek
•   Uplifting wangen en kaaklijn
•   Traangootjes opvullen met hyaluronzuur
•   Handen opvullen met hyaluronzuur
•   Oneffenheden met hyaluronzuur
•   mesotherapie met skin booster
•   traangootjes
•   rimpelcorrectie decolleté met hyaluronzuur

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken
Boek tijdig i.v.m. drukte

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.