perfect skin / acne

Dermopeeling

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | Dermopeeling na  | Dermopeeling
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?

Het opmerkelijke van deze peelings is dat ze een veel hogere concentratie aan actieve bestanddelen bevatten dan de klassieke cosmeticaproducten. Daardoor werken ze dieper dan de normale peelings en realiseren daarmee een structurele en spectaculaire verbetering van de huid. Het bijzondere is dat ze naast hun doeltreffendheid, heel zacht zijn voor uw huid en geen vervelende nevenwerkingen hebben zoals bij traditionele diepere peelings.


Welk resultaat kan u verwachten?

De dermopeelings pakken vlekken, huidoneffenheden, acne, verschijnselen van huidverouderingen en huidbeschadiging door de zon aan. Nadat tal van celebraties dit geheim al ontdekt hebben, biedt nu ook instituut Nadine Gregoire deze innovatieve peeling aan u aan. Na één dermopeeling behandeling ziet u al een opmerkelijk resultaat.  Na een kuur van 5 behandelingen met een tussenpoze van 2 weken, heeft de huid haar topconditie behaald. En zeker als u daarbij de bijbehorende producten gebruikt.

Voor en na foto's

Voor  | Dermopeeling na  | Dermopeeling
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Ik heb een gevoelige huid. Is deze dermopeel dan toch geschikt voor mij
Er zijn 7 verschillende dermopeels, dus voor heel veel verschillende huidtype inzetbaar. De dermopeelings stellen spectaculaire verbetering van zowel de huid textuur als de mechanische eigenschappen van de huid in staat.
Hoeveel weken zitten er tussen de behandeling tijdens een kuur
Tijdens een kuur heb je steeds een tussenliggende periode van twee weken.
Hoe ziet mijn huid eruit direct na de behandeling
De huid kan na de behandeling enkele dagen schilveren en droog aanvoelen.

Prijzen

​1 behandeling vanaf € 68,50

Bij een kuur van 5 behandelingen, betaalt u € 88,50 per behandeling en ontvangt u de 4 thuis producten ter waarde van € 184,25 gratis.


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "acne"

•   ultraschall
•   Dieptereiniging
•   Genesis
•   ! QMS medicosmetics

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.