perfect skin / beginnende verslapping

Zuurstofbehandeling OXYJET

NG Maastricht B.V.

Wat doet de behandeling?

De Nora Bode OXYjet zuurstofdrukinjectiebehandeling is dé non-invasieve facelift methode voor anti-aging en huidverbetering. Zonder naalden of pijn, veilig en effectief. Kortom, een omgekeerde schoonheidsbehandeling van binnenuit (basaalcellenlaag) tot aan de oppervlakte van de huid. De Nora Bode verzorgingsprodukten bevatten dezelfde werkstoffen, als de serums die gebruikt worden in onze behandelingen. Hierdoor optimaliseren en stabliseren deze samen het behoud en resultaat!


Welk resultaat kan u verwachten?

Een energieboost voor de vermoeide huid- en lichaamscellen. 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de oxyet-star?
Huideigen werkstoffen o.a. hyaluron, phytohormonen en vitamines worden geheel pijnloos en zonder naalden d.m.v een gepulseerde drukinjectie van pure medicinale zuurstof diep in de huid gebracht. Dit gebeurt onder een hoge druk van 2,2 bar.
Wat houdt de behandeling in?
Deze behandeling onderscheidt zich van de andere behandelingen doordat de zuurstof met een gepulseerde drukinjectie diep in de huid wordt gebracht. De andere merken beperken zich tot het oppervlakkig over de huid sprayen van zuurstof. Deze Oxyjet-Starmethode is gepatenteerd en medisch onderzocht door het Frauenhof-Institut für Biomedizinische Technik. Inmiddels is de firma internationaal bekend in meer dan 44 landen. De behandeling met OXYjet-Star is al vele jaren succesvol in het buitenland en ”Hot” bij de Hollywoodsterren.
Welk resultaat kan ik verwachten?
Het resultaat van de Oxyjet-Star behandeling is na ongeveer een half uur al zichtbaar en in 99% van de gevallen verbluffend. De huid wordt prachtig mooi van structuur, voller, steviger en frisser. En dat al na één behandeling! De huid ziet er gelift uit en de poriën zijn verfijnd.
wat kan de oxyet-star?
1. Met de OXYtone met Bio Blue Light en zuurstof wordt de huid tot diep in de poriën gereinigd. Hierdoor wordt de huid toegankelijkvoor de volgende fase van de behandeling, OXYjet Pressure Injection. 2. Met de OXYjet Pressure Injection (gepulseerde zuurstof) wordt het aangebrachte serum bestaande uit hyaluron, phytohormonen en vitaminen met een hoge druk in de diepere huidlagen gebracht. 3. Een in de OXYspray aangebracht serum wordt over de huid verneveld. Deze techniek is uitstekend toe te passen na plastische chirurgie ter regeneratie van de huid en ter bevordering van het herstelproces. 4. De OXYtone Lifting met Bio Blue Light en zuurstof stimuleert de spieren, is liftend, verstevigt het bindweefsel, activeert de lymfe en de doorbloeding en draagt bij bij de aanmaak van collageen en elastine. 5. En ook u kunt de zuurstof inhaleren, net als in New York en Tokio: u wordt meer alert, u heeft meer uithoudingsvermogen en u voelt zich energiek! Goed tijdens drukke tijden, examens of andere zaken die uw aandacht eisen en energie vergen!
hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Wij adviseren in de loop van 5 weken 1 x per week een behandeling. Daarnaast adviseren wij 1 behandeling om de 5 tot 6 weken om het resultaat te behouden.

Prijzen

Per behandeling € 99,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "beginnende-verslapping"

•   lift 6
•   hydra lift
•   mesotherapie met skinboosters
•   facial fitness
•   bindweefselmassage
•   OXY Bio² Licht Therapie
•   beauty flash
•   skin gold sensation
•   Dermopeeling
•   Red Carpet facial
•   Stem Cell
•   Mesoéclat
•   Collagen 360°
•   Radiance DNA
•   ! QMS medicosmetics

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.