Pearl
perfect skin / grove huid

Pearl

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | Pearl na resultaat na 4 weken | Pearl
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?


Deze lasertechniek met zijn nieuwe golflengte vernieuwt de opperhuid en het bindweefsel in de lederhuid tot 1 mm diepte. En dit met een minimum aan herstelperiode.Welk resultaat kan u verwachten?


Het resultaat is een gladde, vlekkeloze en nieuwe huid met een fijnere huidstructuur.

Voor en na foto's

Voor  | Pearl na resultaat na 4 weken | Pearl
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Wat is Pearl?
Deze lasertechniek met zijn nieuwe golflengte vernieuwt de opperhuid en het bindweefsel in de lederhuid tot 0,3 mm diepte.
Waar is het voor bedoeld?
Fijne rimpeltjes en lijntjes.Kleine littekentjes· grove poriën· zonbeschadigde huid· oneffenheden en huidverkleuringen.
Hoe werkt de Pearl?
De Pearl verwijdert een laagje van de opperhuid d.m.v. verdamping, maar zo gecontroleerd en op precies de juiste hoogte, dat er geen wondvorming plaatsvindt. Tijdens de verdamping komt er tevens warmte vrij in de diepere opperhuidlaag en in de dermis. De opgewarmde diepere opperhuidlaag zorgt voor een natuurlijke beschermende laag, die intact blijft gedurende het herstelproces. Het opgewarmde bovenste deel van de dermis wordt geactiveerd tot nieuwe collageenvorming.
Wat kan men na de behandeling verwachten?
De behandeling is zeer patiëntvriendelijk. De behandelde huid is wel gezwollen, rood en vertoont een lichte korstvorming, maar er ontstaat geen wond. De roodheid en zwelling verdwijnt na 4 dagen. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Het resultaat is een gladde, vlekkeloze en nieuwe huid met een fijnere huidstructuur.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Er zijn gemiddeld maar 2 behandelingen nodig.
Op welke lichaamsdelen kan de pearl worden toegepast?
De laserbehandelingen kunnen toegepast worden op verschillende delen van het lichaam: gelaat, hals, décolleté en handen.
De werking van de Pearl t.o.v. de Pearl Fractional?
De Pearl behandeling werkt tot 0.3 mm diepte en vervangt de opperhuid volledig. Hij is daardoor uitermate geschikt voor het verminderen van grove poriën, fijne lijntjes en vlekjes. De behandeling geeft bovendien een huidverfrissend resultaat. De Pearl Fractional behandeling werkt dieper nl. tot 1,8 mm diepte. Omdat deze laser vooral in de diepere huidlagen werkt, is deze behandeling vooral geschikt bij huidverslapping, rimpels, onregelmatige huidstructuur en diepere pigmentvlekken. Vanwege de intensiteit van de behandeling kan volstaan worden met één behandeling.

Prijzen

Volledig gelaat vanaf € 600,00

Onder ogen vanaf € 250,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "grove-huid"

•   Pearl fusion
•   Dermapen
•   Dermabrasie
•   Dermopeeling
•   Stem Cell
•   Mesoéclat
•   Energy C
•   Radiance DNA
•   !QMS medicosmetics

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.