Genesis-nd-yag-laser
perfect skin / kalknagels, schimmelnagels

Genesis nd yag laser

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | Genesis nd yag laser na  | Genesis nd yag laser
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?


De Genesislaser heeft bewezen dat hij op een veilige en effectieve wijze schimmelnagels verwijdert.Welk resultaat kan u verwachten?


De nagel  groeit uit zonder schimmel. U zult dan geleidelijk een nieuwe gezonde nagel zien verschijnen. De tijd dat u resultaat gaat zien kan variëren. Over het algemeen zien de meeste klanten resultaat binnen 9 maanden. 

Voor en na foto's

Voor  | Genesis nd yag laser na  | Genesis nd yag laser
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Hoe herkent u een schimmelnagel?
Als u één of meerdere van de volgende symptomen heeft, dan heeft u waarschijnlijk schimmelnagels (in de geneeskunde aangeduid met oncychomycosis terminologie): • verdikte nagel • broze, rafelige nagels • veranderde nagelvorm • dof, zonder glans • donkere kleur, veroorzaakt door ophoping van restanten onder de nagel. Het is een veel voorkomend probleem. Men schat dat 10% van de wereldbevolking last heeft van schimmelnagels!
Hoe werkt de Genesis ND Yag laser bij schimmelnagels?
De Genesis ND Yag laser heeft bewezen dat hij op een veilige en effectieve wijze schimmelnagels verwijdert. De behandeling bestaat uit een laserstraal die binnendringt in de geïnfecteerde nagel en omliggende huid. Dit wordt verschillende malen herhaald totdat er voldoende energie het nagelbed heeft bereikt. De nagel voelt tijdens de behandeling warm aan. Afhankelijk van het aantal geïnfecteerde tenen, zal de behandeling ongeveer 15 tot 30 minuten zijn. De Genesis ND Yag laser is heel veilig. Er zijn géén nevenwerkingen. De meeste klanten beschrijven de behandeling als pijnloos met een kleine warmteprik op het einde.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Meestal 3 behandelingen, maar dit kan variëren naargelang de ernst van de schimmelinfectie. De behandelingen vinden plaats met een tussenpoos van 2 weken.
Wat kunt u verwachten onmiddellijk na de behandeling en wanneer ziet u resultaten?
Onmiddellijk na de behandeling voelt de nagel warm aan gedurende een paar minuten. De volgende weken groeit de nagel uit zonder schimmel. U zult dan geleidelijk een nieuwe gezonde nagel zien verschijnen. De tijd dat u resultaat gaat zien kan variëren.
Komt de schimmel terug?
De infectie zal verbeteren na een behandeling maar u zult de nodige voorzorgsmaatregelen (in ons instituut verkrijgbaar) moeten nemen om herinfectie te voorkomen.

Prijzen

​Een voet € 150,00 kuur 3 behandelingen 

Twee voeten € 200,00 kuur 3 behandelingen


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "kalknagels,-schimmelnagels"

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.