Blend
perfect skin / overbeharing

Blend

NG Maastricht B.V.

​Wat houdt de behandeling in?


Mensen met grijze, kleurloze en rode haren reageren niet goed op laserapparatuur. Deze mensen hebben minder pigment waardoor de energie van de laser niet opgenomen wordt door dit pigment. De haarfollikel wordt dan niet vernietigd. Voor deze cliënten gebruiken wij de ontharing volgens de Blendmethode. Deze wijze van epileren heeft al lange tijd bewezen effectief te zijn. Met een heel fijn naaldje wordt er in het haarzakje gegleden. Vervolgens worden twee verschillende stroompjes afgegeven, waardoor de haarwortel definitief vernietigd wordt. Deze methode is geschikt voor kleine oppervlakten, omdat men slechts haartje voor haartje kan behandelen. Men dient zich daarom de eerste maanden iedere week te laten behandelen.Welk resultaat kan u verwachten?


In tegenstelling tot de laserontharing kunnen met de Blendmethode alle haarkleuren (zelfs kleurloos) en alle huidtypes behandeld worden.

Veelgestelde vragen

Voor verdere vragen kunt u altijd mailen

Prijzen

Vanaf € 26,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "overbeharing"

•   Laser
•   Harsen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.