Laser
perfect skin / overbeharing

Laser

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | Laser na  | Laser
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?


De LightSheer Duet-laser is een absolute doorbraak op het gebied van permanente ontharing. Het is de krachtigste ontharingslaser die er op dit ogenblik bestaat. De juiste combinatie van de energie die nodig is om elk lasershot goed te laten doordringen in de haarfollikel en een evenwichtige behandeltijd dragen zorg voor de best haalbare resultaten.Welk resultaat kan u verwachten?


Als klant mag u een permanente vermindering van haargroei verwachten na 4 tot 6 behandelingen. In sommige gevallen zullen er echter meer behandelingen nodig zijn. Garanderen dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats is niet mogelijk: onder invloed van veranderingen in het lichaam (o.a. hormonale veranderingen) is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren.

Voor en na foto's

Voor  | Laser na  | Laser
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Wat maakt de LightSheer Duet zo uniek?
Ook in 2014 geldt deze laser als de “Golden standard” op het gebied van permanente verwijdering van ongewenst haar. Die reputatie dankt deze laser aan het feit dat hij een sterke krachtbron heeft waarmee ongewenst haar het effectiefst verwijderd wordt. Het licht dat vrijkomt uit de LightSheer Duet-laser wordt geabsorbeerd door het pigment dat zich aan de haar onder in de haarfollikel bevindt. In een fractie van een seconde wordt de haarfollikel door de energie van de laser vernietigd. De verhitting van de haarfollikel heeft tot gevolg dat de haarfollikel in de meeste gevallen permanent vernietigd wordt. Het omliggende weefsel wordt daarbij ontzien. Op dit moment is er ook apparatuur op de markt waarmee (veel) sneller gewerkt wordt. Dat lijkt in eerste instantie aantrekkelijk, maar de energie die deze lasers afgeven is 3 tot 4 x (!) minder dan de LightSheer Duet. Laserapparaten die bij ontharen worden ingezet, moeten op de eerste plaats beoordeeld worden op de mate waarin ze effectief zijn in het permanent ontharen. Naarmate de snelheid van behandelen toeneemt, neemt het effect van de behandeling af. De LightSheer Duet beschikt over een handstuk dat bij elk lasershot de huid vacuüm zuigt. Door dit unieke systeem wordt de huid als het ware in het handstuk gezogen. Hierdoor is er minder energie nodig om het haarzakje te vernietigen, waardoor de huid minder belast wordt. Het vacuümeffect schakelt de pijnprikkel uit. De LightSheer Duet maakt het mogelijk om benen, armen, rug, borst en gelaat comfortabel en zonder pijn te behandelen.
Waarin verschilt de LightSheer Duet laser van snellere lasers?
Snellere lasers beschikken vaak over aanmerkelijk minder vermogen waardoor er minder energie opgenomen wordt door het pigment in het haar en er kans bestaat dat de haarfollikel niet permanent vernietigd wordt. Uitgebreide klinische studies hebben telkens weer bewezen dat de LightSheer Duet laser de medische laser is waarmee de beste resultaten behaald worden bij permanente ontharing.
Waarin verschilt de LightSheer Duet met zogenaamde “flitslampen”?
In verschillende klinieken voor esthetische chirurgie wordt gebruik gemaakt van flitslampen voor ontharingsdoeleinden. Deze apparaten zenden een mix van vele soorten licht uit. De LightSheer Duet laser zendt een zuivere golflengte van 800 nm uit en kan door zijn hoge vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. Hierdoor kan ook worden onthaard op plaatsen waar flitslampen moeten afhaken.
Hoe veilig is de LightSheer Duet?
Het Lightsheer systeem is na jaren research in 1998 in Amerika op de markt gebracht door de Coherent Medical Group. In de jaren dat de LightSheer op de markt is gebracht, is gebleken dat er sprake is van uiterst betrouwbare en veilige apparaten. Een belangrijke factor met betrekking tot de veiligheid betreft ook de deskundigheid waarmee het apparaat bediend wordt. De LightSheer Duet ontharingslaser heeft de goedkeuring gekregen van de FDA (Food en Drugs Administration in de U.S.A.) om gebruikt te worden als laser voor permanente haarreductie. Dit predicaat wordt uitsluitend verleend aan die apparaten die veilig én effectief zijn.
Hoe ziet de huid er na een behandeling uit?
Binnen een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood worden en wat zwellinkjes vertonen. De gekoelde kop van het apparaat en de verkoelende gel die wordt aangebracht, zorgen ervoor dat de huid zich snel kan herstellen.
Voor wie is de behandeling geschikt?
Nagenoeg alle huidtypes en haarsoorten van mannen en vrouwen kunnen behandeld worden met de LightSheer Duet.
Kunnen er weer haren terugkomen?
Door de laserbehandeling raken de haarzakjes permanent beschadigd en komen er dus geen haren meer terug. Wel kunnen in de loop van de tijd nieuwe haarzakjes ontstaan, waaruit weer nieuwe haren kunnen groeien. Dit is een natuurlijk proces, en deze haartjes zouden ook spontaan ontstaan zijn in onbehandelde huid.
Zijn er nog speciale instructies voor na de behandeling?
1. laat de huid na de behandeling tot rust komen. Gebruik geen producten op het behandelde gebied, behalve de aanbevolen cooling-gel; 2. ga gedurende een periode van 3 weken voor en na de behandeling niet met het behandelde gebied in de zon zitten, maak in deze periode geen gebruik van een zonnebank en/of zelfbruinende producten. Gebruik een zonnebrandcrème met een zeer hoge beschermingsfactor als u (gedurende langere tijd) in de zon loopt of zit; 3. een tot twee weken na de behandeling zullen de haren uitgroeien. Tussen de behandelingen door is alleen scheren toegestaan: niet harsen of haren met het pincet uittrekken!

Prijzen

Bovenlip € 63,00

Kin + bovenlip € 100,00

Hele gelaat € 135,00

Bikinilijn uitgebreid € 110,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "overbeharing"

•   Blend
•   Harsen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.