Limelight
perfect skin / pigmentvlekken

Limelight

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | Limelight na  | Limelight
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?


De behandeling is de nieuwste generatie ipl-behandeling tegen pigmentstoringen. Dit ontwikkeld impulslicht is buitengewoon werkzaam bij de behandeling van allerlei soorten pigmentvlekken.Welk resultaat kan u verwachten?


De laser raakt heel selectief het pigment, waardoor het pigment uit elkaar valt en vervolgens wordt opgeruimd door het lichaam. Het pigment verdwijnt in de loop van een aantal weken.

Voor en na foto's

Voor  | Limelight na  | Limelight
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Wat is het bijzondere aan dit lichtimpulssysteem?
Dit lichtimpulssysteem is zo ontwikkeld dat er al resultaat geboekt wordt met een minimale dosis energie. Het werkt zodoende intensiever als de vorige generatie lichtflitssystemen. Met ongeveer 1 tot 2 behandelingen is het resultaat reeds zichtbaar.
Hoe werkt het?
Het licht van de flits wordt opgenomen door het pigment (melanine) . Door deze opname wordt de pigmentcel verpulverd, zodat het door het opruimingsmechanisme van het lichaam kan worden opgeruimd.
Welke pigmentvlekken kunnen behandeld worden?
Alle goedaardige pigmentvlekken die op lichaam en gelaat voorkomen, zoals: • Zomersproeten • Zon- en ouderdomsvlekken • Pigmentvlekken tengevolge van beschadiging • Levervlekken
Welke gebieden kunnen behandeld worden?
De LimeLight is ideaal voor elk deel van het gelaat, nek en decolleté met bruine vlekken. Bruine plekken( zowel de donkere als de lichte) die voorheen moeilijk te verwijderen waren, zijn met de LimeLight goed behandelbaar!
Wat voel ik bij deze behandeling?
Als de “lichtstoot” toegediend wordt, ervaren klanten een zacht kneepje of steekje. Een speciale gel zorgt ervoor dat de huid wordt gekoeld vóór de behandeling. Toepassing van verdoving of het gebruik van pijnstillers is bij deze behandeling niet nodig.
Hoe lang duurt een behandeling?
De behandeltijd hangt samen met de grootte van het te behandelen huidoppervlak. De meeste behandelingen duren minder dan een uur.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Eén tot drie behandelingen zijn doorgaans toereikend om resultaat te zien. Soms zijn aanvullende behandelingen gewenst om het uiteindelijke streefresultaat te realiseren.
Wat gebeurt er na de behandeling?
Direct na de behandeling zullen bruine vlekken donkerder worden en de huid ziet er ietwat roder uit. Het behandelde huidoppervlak kan er een beetje gezwollen uitzien. De laatste 2 verschijnselen houden doorgaans enkele uren aan. In sommige gevallen zijn de gevolgen ook nog een à twee dagen zichtbaar. Met gebruikmaking van make-up kunnen de rode plekken worden gecamoufleerd.
Wanneer zie ik resultaat?
Binnen een à twee weken zullen de donkere plekken lichter worden en vervagen.
Komen de vlekken weer opnieuw terug?
Nieuwe bruine plekjes kunnen terugkomen onder invloed van een overdosis aan zonlicht. Ook de nieuw ontstane huidproblemen kunnen behandeld worden.

Prijzen

Vanaf € 44,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "pigmentvlekken"

•   Pearl
•   Relight facial
•   Energy C
•   ! QMS Medicosmetics

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.