Relight-facial
perfect skin / pigmentvlekken

Relight facial

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | Relight facial na  | Relight facial
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?


De aanpak van pigmentvlekken ten gevolge van hormonale schommelingen en bij getinte huidtypes.Welk resultaat kan u verwachten?


De hyperpigmentatie verdwijnt en maakt plaats voor een jongere en heldere huid. Een bijkomend effect is dat de huid qua textuur, glans, frisheid en uitstraling sterk verbetert.       

Voor en na foto's

Voor  | Relight facial na  | Relight facial
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Wanneer is de Relight Facial geschikt?
Pigmentatieveranderingen ten gevolge van zon, ouderdom of beschadigingen door externe factoren kunnen gemakkelijk behandeld worden met onze Lime-light laser. Echter pigmentatieveranderingen ten gevolge van hormonale schommelingen (menopauze en contraceptiva) zijn moeilijker te behandelen. Deze aandoening wordt ook wel zwangerschapsmasker, melasma of chloasma genoemd. Ook hyperpigmentatie bij getinte of donkere huidtypes is vaak heel moeilijk te behandelen. Deze hyperpigmentaties worden succesvol behandeld met deze revolutionaire behandeling Relight Facial. De Relight Facial zorgt ervoor dat het proces van aanmaak van melanine onderbroken wordt.
Hoe gaat de Relight Facial in zijn werk?
Eerst wordt het Relight Facial masker aangebracht. Na 8 tot 12 uur verwijdert u thuis zelf het masker door met een koud compres voorzichtig het gezicht schoon te deppen. Nadat het masker is verwijderd, is het gezicht meestal rood en kan het heel soms jeukerig aanvoelen. U krijgt een thuisverzorgingscrème nr. 2 (dit is een minder hoog geconcentreerde emulsie dan het masker) en een superhydraterende crème nr. 3 mee voor thuis. Iedere keer, voordat u de crème gebruikt, moet het gezicht worden gereinigd. U dient deze in een dunne laag op het hele gezicht aan te brengen. Daarover heen brengt u de hydraterende crème aan. Overdag brengt u uiteraard een Sunblock aan. Bij ernstige pigmentatie of melasma is het aan te bevelen de thuisverzorgingscrème nr. 2 in ieder geval een jaar te gebruiken.

Prijzen

​Instituutbehandeling incl. producten voor thuis € 485,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "pigmentvlekken"

•   Limelight
•   Pearl
•   Energy C
•   ! QMS Medicosmetics

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.