Q-switched-Nd-YAG-laser
perfect skin / tattoo���s verwijderen

Q-switched Nd-YAG laser

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | Q switched Nd YAG laser na  | Q switched Nd YAG laser
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?


Q-switched Nd-YAG laser slaat de ingekapselde inktpartikels met kracht uit elkaar in hele kleine inktdeeltjes. Deze deeltjes kunnen nu wel door het immuunsysteem opgeruimd worden, uw lichaam gaat dus zelf de tatoeage laten verdwijnen.Welk resultaat kan u verwachten?


Bij iedere behandeling zal de tatoeage lichter worden, tot het moment dat u bepaalt dat het voldoende is.

Voor en na foto's

Voor  | Q switched Nd YAG laser na  | Q switched Nd YAG laser
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Q-switched technologie?
Deze is tot stand gekomen in de zoektocht naar effectieve, niet beschadigende behandelingen om de niet meer gewenste tatoeages te verwijderen. Een Q Yag-laser is een apparaat dat licht uitzendt van een specifieke golflengte, die golflengte reageert op bepaalde kleuren. Op het moment dat dit laserlicht in de huid die specifieke kleuren tegenkomt zal hij daar zijn warmte aan afgeven en het doel sterk verhitten, maar zo kort dat alleen het doel heet wordt en niet de omliggende huid. De laser die gebruikt wordt voor tatoeages te verwijderen moet daarom “Q-switched” zijn. Dit betekent dat het laserlicht in een ultrakorte puls van 1-3 nanoseconde de huid ingestuurd wordt. Daar zal hij de ingekapselde inktpartikels met kracht uit elkaar slaan in hele kleine inktdeeltjes. Deze deeltjes kunnen nu wel door het immuunsysteem opgeruimd worden, uw lichaam gaat dus zelf de tatoeage verdwijnen.
Is een intake gesprek van te voren noodzakelijk?
Voordat er begonnen wordt aan een behandelreeks wordt er eerst een kosteloos en vrijblijvend intake ingepland. Tijdens dit informatieve gesprek wordt de mogelijkheden, de te verwachten resultaten en de kosten met u besproken. Mocht alles in orde zijn en u wilt de behandeling starten dan maken wij een afspraak of gaan aansluitend direct aan het werk.
Is elke tatoeage te behandelen?
Het resultaat is afhankelijk van vele factoren. Iedere tatoeage is anders. Het exacte aantal behandelingen kunnen we nooit van tevoren bepalen, omdat we zeer afhankelijk zijn van de kleur/diepte/afmeting en intensiteit van de tatoeages.
Hoeveel behandelingen zijn nodig?
U dient zich te realiseren dat u geduld moet hebben, de 4 tot 8 weken tussen de behandelingen zijn nodig om het immuunsysteem de pigmentpartikels te laten afvoeren uit uw lichaam. Sneller behandelen heeft geen zin, het kost u alleen meer geld. Bij iedere behandeling zal de tatoeage lichter worden, tot het moment dat u bepaalt dat het voldoende is.

Prijzen

​Proefplek € 52,-

Tattoo klein tussen 6 á 8 cm   € 105,-klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "tattoo���s-verwijderen"

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.