ultraschall
perfect skin / wallen , donkere kringen en verslapping rond ogen

ultraschall

NG Maastricht B.V.

​Wat houdt de behandeling in?


Door middel van geluidstrillingen worden de celdeeltjes in beweging gebracht en worden op die manier werkzame stoffen ingesluisd tot in de levende laag van de huid. Dit kan dieper dan tot nu toe de gehanteerde methodes, namelijk tot in de lagen waar de problemen zich voordoenWelk resultaat kan u verwachten?


De ultrasone micromassage en probleemgerichte gel met werkzame stoffen leveren meteen een zicht-, voel-, en meetbaar resultaat.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Ultraschallbehandeling?
Mechanisch effect: door één miljoen trillingen per seconde verandert de druk in het weefsel, celdeeltjes worden in beweging gebracht. Daardoor vindt er micromassage plaats van alle weefselstructuren. Zenuwfibrillen worden weer geprikkeld, waardoor er meer spanning komt op de wandjes van de kleinere vaatjes. Zodoende wordt de doorbloeding gestimuleerd. Tevens wordt de lymfecirculatie geactiveerd. Er ontstaat een hogere weefseldruk, waardoor de kleine orgaantjes (fibroblasten), die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine, wakker worden geschud. Deze beweging veroorzaakt warmte-energie en door deze warmteontwikkeling worden alle huidfuncties (die naarmate men ouder wordt vertragen) geactiveerd. Chemisch effect: door de veranderingen in de weefsels ten gevolge van het warmte en mechanisch effect ontstaat er weer een chemisch effect. Naarmate men ouder wordt ontstaat er een verzuring in de levende laag van de huid waardoor de kwaliteit en de kwantiteit van de collagene en elastine weefsels achteruit gaan. Ultraschall-energie zorgt ervoor dat de verzuring wordt omgezet in een basisch milieu. Hierdoor ontstaat er een gunstig klimaat voor de aanmaak van collageen en elastine, waardoor er een versteviging van de huid plaatsvindt. Ook heeft dit basisch milieu een zeer positief effect op acné, littekens, couperose, pigmentvlekken en striae.
Kan Ultraschall gecombineerd worden met andere rimpelbehandelingen?
Op grond van het veelvoudige werkmechanisme van de Ultraschall kan deze behandeling ook ingezet worden in al onze andere gezichtsbehandelingen. En als voor- en nabehandeling bij esthetisch chirurgische ingrepen.

Prijzen

​Vanaf € 34,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "wallen-,-donkere-kringen-en-verslapping-rond-ogen"

•   ulthera
•   traangootjes
•   Wonderstripes ogen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.