Excel-laser
perfect skin / wijnvlekken

Excel laser

NG Maastricht B.V.

​Wat houdt de behandeling in?


We passen twee lasers toe , de Limelight en de Excel laser. Daardoor kunnen we veel effectiever werken. De wand van de kleine bloedvaatjes wordt beschadigd, waarna ze door het lichaam worden opgeruimd.Welk resultaat kan u verwachten?


Door de unieke combinatie van de Limelight en Excel laser zijn de resultaten meestal bijzonder goed. 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Excel-laser?
De energie van deze laserstraal wordt uitsluitend opgenomen door de rode en blauwe bloedvaten van de huid en passeert de opperhuid zonder deze te beschadigen. De vaten die in aanmerking komen voor deze methode zijn zowel de oppervlakkige, als dieper gelegen vaatjes. Ook rosacea, wijnvlekken, hemangiomen en andere vaataandoeningen kunnen ermee behandeld worden.
Is de behandeling pijnlijk?
De vaatlaser beschikt over een dynamisch koelsysteem dat de opperhuid tijdens de behandeling koelt, waardoor deze laser bijna pijnloos is.
Kunnen de blauwe vaten weer terugkomen?
Door de laserbehandeling worden de blauwe vaten permanent aangepakt en deze komen dus niet meer terug. Wel is het zo dat de aanleg om deze vaten te ontwikkelen, niet wordt behandeld. In de loop der jaren kunnen er dus weer nieuwe blauwe vaten ontstaan. Er is geen bezwaar deze dan opnieuw te behandelen.
Zijn er beperkingen na de behandeling?
Felle zon (en ook zonnebank!) gedurende 4 weken voor en 4 weken na de behandeling vermijden. Gebruik steeds een goede zonnebrandcrème met een beschermingsfactor boven de 20. Er zijn verder geen beperkingen na de behandeling.

Prijzen

Vanaf € 50,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "wijnvlekken"

•   Limelight

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.