Limelight
perfect skin / wijnvlekken

Limelight

NG Maastricht B.V.

​Wat houdt de behandeling in?


We passen twee lasers toe, de Limelight en deEexcel laser. Daardoor kunnen we veel effectiever werken. De wand van de kleine bloedvaatjes wordt beschadigd, waarna ze door het lichaam worden opgeruimd.Welk resultaat kan u verwachten?


Door de unieke combinatie van de Limelight en Excel laser zijn de resultaten meestal bijzonder goed. 

Veelgestelde vragen

Wat is het bijzondere aan dit lichtimpulssysteem?
Dit lichtimpulssysteem is zo ontwikkeld dat er al resultaat geboekt wordt met een minimale dosis energie. Het werkt zodoende intensiever als de vorige generatie lichtflitssystemen. Met ongeveer 1 tot 2 behandelingen is het resultaat reeds zichtbaar.
Welke gebieden kunnen behandeld worden?
De LimeLight is ideaal voor elk deel van het gelaat, nek en decolleté.
Wat voel ik bij deze behandeling?
Als de “lichtstoot” toegediend wordt, ervaren klanten een zacht kneepje of steekje. Een speciale gel zorgt ervoor dat de huid wordt gekoeld vóór de behandeling. Toepassing van verdoving of het gebruik van pijnstillers is bij deze behandeling niet nodig.
Hoe lang duurt een behandeling?
De behandeltijd hangt samen met de grootte van het te behandelen huidoppervlak. De meeste behandelingen duren minder dan een uur.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Eén tot drie behandelingen zijn doorgaans toereikend om resultaat te zien. Soms zijn aanvullende behandelingen gewenst om het uiteindelijke streefresultaat te realiseren.
Wat gebeurt er na de behandeling?
Direct na de behandeling ziet de huid er ietwat roder uit. Het behandelde huidoppervlak kan er een beetje gezwollen uitzien. De laatste 2 verschijnselen houden doorgaans enkele uren aan. In sommige gevallen zijn de gevolgen ook nog een à twee dagen zichtbaar. Met gebruikmaking van make-up kunnen de rode plekken worden gecamoufleerd.

Prijzen

Vanaf € 44,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "wijnvlekken"

•   Excel laser

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.