Genesis-nd-yag-laser
perfect skin / wratten

Genesis nd yag laser

NG Maastricht B.V.

Voor en na foto's

Voor  | Genesis nd yag laser na  | Genesis nd yag laser
Klik op foto voor meer beelden

​Wat houdt de behandeling in?


De energie van deze laser richt zich uitsluitend op het wratweefsel in de huid. De laserstraal zorgt ervoor dat dit weefsel beschadigd wordt, waardoor de wrat verdwijnt.Welk resultaat kan u verwachten?


Na gemiddeld 2 behandelingen is de wrat verdwenen.

Voor en na foto's

Voor  | Genesis nd yag laser na  | Genesis nd yag laser
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Genesis ND Yaglaser?
De energie van deze laser richt zich uitsluitend op het wratweefsel in de huid. De laserstraal zorgt ervoor dat dit weefsel beschadigd wordt, waardoor de wrat verdwijnt.
Is de behandeling pijnlijk?
De Genesis ND Yag laser beschikt over een koelsysteem dat de opperhuid tijdens de behandeling koelt. Hierdoor richt de laserenergie zich uitsluitend op het wratweefsel en blijft de behandeling nagenoeg pijnloos.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de grootte en diepte van de wrat. We gaan uit van gemiddeld 2 behandelingen.

Prijzen

​Per half uur € 45,00


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "wratten"

•   Blendmethode

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.