permanente make up / 3D techniek wenkbrauwen

3D- techniek wenkbrauwen

NG Maastricht B.V.

Wat doet de behandeling?

Deze uit Korea afkomstige Penseeltechniek is de meest verfijnde techniek van PMU.

Deze nieuwste techniek wordt gebruikt om zeer natuurlijke dunne haartjes te tekenen. Met deze techniek tekent de PMU-specialist in een mooie 3D- techniek de wenkbrauwen die u het beste passen! Deze techniek is bijzonder doordat de flexibele naaldjes de huid ontzien en het pigment heel oppervlakkig in de huid achterlaat.


Welk resultaat kan u verwachten?

Een verfijnde behandeling voor de dunne, gevoelige en Aziatische huid. Het is tevens een mooie techniek voor een kleine toevoeging bij b.v. een mannenwenkbrauw.

Met de speciale 3-D Embonaald worden er superfijne haartjes getekend. Deze behandeling is super geschikt voor de Aziatische huid, maar ook voor de Europese huid is het een prachtige techniek.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Microblading en Penseeltechniek?
Er zijn twee grote verschillen: 1: De naald. De Penseeltechnieknaald is flexibel. De naaldjes bewegen bij het intekenen van de haartjes.Deze naald wordt alleen ontwikkeld in Zuid-Korea door het bedrijf Lee & Chaeum. Irma Hulscher heeft als enige een contract met dit bedrijf voor het leveren van deze naalden. 2: De techniek. In plaats dat er een streep getrokken wordt, dat een snijdend heeft in de huid, wordt de Penseelnaald in de huid gebracht alsof je aan het borduren bent! De huid wordt minder rood, heeft minder trauma na de behandeling en het is daardoor ook minder pijnlijk.
Is deze techniek geschikt voor Aziatische mannen of vrouwen?
De Aziatische huid bevat meer collageen en minder oppervlakkige bloedvaatjes. Daarom is permanente make-up in een Aziatische huid zo enorm fijn in te brengen. Juist met de Penseeltechniek, maar ook met de 4-flat 3D-techniek, maken wij hele natuurlijke wenkbrauwen bij de Aziatische man en vrouw.

Prijzen

Prijs € 275,-

3 behandelingen incl. (om de 6 weken)


klik hier voor meer prijzen

Andere behandelingen voor "3D--techniek-wenkbrauwen"

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.