rokerslijntjes bij de bovenlip

rimpels

Rokerslijntjes en rimpels op de bovenlip verwijderen met hyaluronzuur

Nadine Gregoire - Perfect skin


Voor en na foto's

Voor foto van de rimpelcorrectie en lifting mondhoeken met hyaluronzuur | rokerslijntjes bij de bovenlip na foto van de rimpelcorrectie en lifting mondhoeken met hyaluronzuur | rokerslijntjes bij de bovenlip
Klik op foto voor meer beelden

Rimpels rond de mond weghalen of rokerslijntjes verwijderen is goed mogelijk met hyaluronzuur-fillers.  Zogenoemde rokerslijntjes ontstaan vaak bij mensen die roken, maar ook niet-rokers kunnen last krijgen van een ‘plooirokje’ rond de mond. De lijntjes zijn dan het gevolg van teveel zon, van erfelijke aanleg of van veelvoudig harsen.


Wat doet de behandeling? 

De rimpels rond de mond of rokerslijntjes worden één voor één behandeld met dun hyaluronzuur, zonder dat de vorm van de lippen verandert of bovenliphuid boller wordt.     

Welk resultaat kan ik verwachten? 

Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Het injecteren van hyaluronzuur moet uiteraard technisch perfect gebeuren. Maar zeker zo belangrijk is het om inzicht te hebben in vormgeving. Het is een wijze van beeldhouwen, waarbij ervoor gewaakt wordt om een natuurlijk resultaat te realiseren. Met haar vijftien jaar ervaring is dit aspect bij Nadine Gregoire in zeer vertrouwde handen.  

Voor en na foto's

Voor foto van de rimpelcorrectie en lifting mondhoeken met hyaluronzuur | rokerslijntjes bij de bovenlip na foto van de rimpelcorrectie en lifting mondhoeken met hyaluronzuur | rokerslijntjes bij de bovenlip
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Als ik mijn bovenliprimpels laat corrigeren, verandert er dan iets aan mijn lippen?
Er wordt alleen met een heel fijne hyaluronzuur in de rimpeltjes zelf gespoten, waardoor er niets verandert aan de lip zelf en de bovenlip huid ook niet boller wordt.
Krijgt u littekens van behandelingen met fillers?
Nee, inspuitingen met fillers veroorzaken geen littekens.
Wat is de nazorg na een rimpelcorrectie?
Meestal is de huid na de behandeling wat rood en gezwollen. Dit trekt doorgaans snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. Je kunt de blauwe plek behandelen met een arnicazalf en je krijgt van ons een medische camouflagecrème mee. Ook met make-up kan veel worden gecamoufleerd. Het behandelde gebied kan soms wat gevoelig zijn bij aanraking. Ook komt het een enkele keer voor dat je een lichte verharding voelt in het behandelde gebied in de eerste dagen of weken na behandeling. Of je deze verharding voelt en hoe lang deze eventueel aanhoudt, hangt af van het gebied waar is ingespoten én de hoeveelheid die is toegediend. Als je een verharding voelt, dan mag je deze zachtjes masseren, 1-2 keer per dag, zolang je het voelt. Hyaluronzuur gaat in de dagen of weken die volgen als een spons vocht aantrekken, waardoor de huid weer versoepelt. Je mag het behandelde gebied als gebruikelijk reinigen en je normale huidverzorging aanbrengen. Je mag je eigen foundation aanbrengen vanaf vier uur na de behandeling.

Prijzen

​Prijs is vanaf 290,-.

klik hier voor meer prijzen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken
Boek tijdig i.v.m. drukte

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.