Ready for a great experience?29-11-2019 | 16.00-21.30 uurPer 1 december a.s. start op Jekerweg 46 Maastricht een nieuwe samenwerking onder de naam Skin Experience. Als superspecialisten in skin improvement bieden wij een compleet pakket aan high-end cosmetische, huidtherapeutische en dermatologische behandelingen.

Om deze unieke samenwerking feestelijk in te luiden, nodigen we je graag uit voor onze Skin Experience Evening op 29 november 2019.

Van 16.00-21.30 uur maak je kennis met de laatste trends en technieken op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Informeel & informatief, met drinks & bites.Bekijk het krantenartikel over Skin Experience

Kijk, hoor, voel, ervaar...

Van 17.30-19.30 uur:
• Demonstratie ontharen oksels met de nieuwste generatie ontharingslaser
• Tatoeageverwijdering met de allerkrachtigste Picolaser
• Verwijderen van beenvaatjes met de Clarity II-laser
• Assepoester-laserbehandeling

Van 18.30-19.30 uur:
• Live demonstratie van semipermanente make-up op wenkbrauwen (Ombre-techniek)

Van 18.30-19.30 uur:
• Live demonstratie van liquid facelift met hyaluronzuur door Nadine Gregoire + gratis persoonlijk advies over wat een behandeling voor jou kan betekenen

De hele avond:
• Gratis persoonlijk advies en informatie over Botox- en PLexR-behandelingen door esthetisch arts Saskia Wijenbergh10% Experiencekorting

De specialisten zijn de hele avond aanwezig voor intakegesprekken. Op alle nieuwe Botox-, permanente make-up-, laser- en gezichtsbehandelingen die worden geboekt tijdens de Skin Experience Evening krijg je een korting van 10%* 
*Voorwaarde voor deze kortingsactie is dat je op 29 november 2019 persoonlijk de behandeling boekt, dat het een nieuwe behandeling is die je nog niet eerder boekte én dat de behandeling vóór 1 maart 2020 plaatsvindt. Deze korting geldt niet voor hyaluronzuurbehandelingen.


Fixed price Liquid Facelift

Besluit je te gaan voor een Liquid Facelift bij Nadine Gregoire – Perfect Skin en boek je een afspraak tijdens de Skin Experience Evening? Dan bekijkt Nadine meteen de mogelijkheden en kosten van de behandeling. In de praktijk gebruikt zij tijdens de behandeling meestal méér hyaluronzuur dan tijdens de intake wordt besproken. Deze extra kosten brengt zij niet in rekening. Vergis je niet: dit is een zeer aantrekkelijke korting.


Get lucky!

Om het feest compleet te maken, mag elke bezoeker van de Skin Experience Evening meedoen aan onze tombola. Maak kans op het winnen van een Botoxbehandeling, een permanente make-up behandeling voor wenkbrauwen, een hyaluronzuurbehandeling of een Assepoester-laserbehandeling.


Bring a friend

Ben jij erbij? Wij hopen je te zien op vrijdag 29 november, vrije toegang vanaf 16.00 uur op Jekerweg 46 Maastricht. Natuurlijk mag je een vriend of vriendin meenemen.


Stralende groeten,

Nadine Gregoire Perfect Skin | fillerspecialist
Keshia Houben/SkinLab Maastricht | physician assistant/huidspecialist
Nadine Kerckhoffs |permanent make-up specialist
Saskia Wijenbergh |esthetisch arts, Botox- en PlexR specialiste


In november zijn wij geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 14.00-20.30 uur en ook telefonisch bereikbaar op deze tijden. Op donderdag en vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 14.00-17.30 uur. Vanaf 1 december zijn we weer elke dag geopend en elke werkdag telefonisch bereikbaar.

T 043-3260469 | M info@nadinegregoire.nl