4 superspecialisten voor je huid

Nadine Gregoire-Perfect Skin werkt nauw samen met twee partners binnen het cosmetisch vakgebied: Skin Esthetics Maastricht (Botox, PlexR) en DermaMedic (laserbehandelingen).

Samen bieden deze superspecialisten een complete range aan cosmetische, huidtherapeutische en dermatologische behandelingen op hoog niveau. Als klant profiteer je direct van deze gebundelde expertise. Wat je huidprobleem ook is, wij hebben de oplossing.Nadine Gregoire

Nadine Gregoire

Specialist in hyaluronzuur filler behandelingen: liquid facelift, rimpel en litteken verwijdering

Nadine Gregoire is al meer dan dertig jaar een begrip in Maastricht en verre omstreden.

Zij bezit de gave om uit elk gezicht het mooiste te halen. Met een perfect oog voor verhoudingen weet zij met subtiele ingrepen groot effect te behalen. Zelf ziet ze haar werkwijze als een vorm van sculpting, waarbij streng gewaakt wordt voor overaccentuatie. Ze is uiterst professioneel, maar ook een warme persoonlijkheid bij wie cliënten zich in vertrouwde handen voelen. Uiteraard werkt ze uitsluitend met hyaluronzuur van hoogwaardige kwaliteit dat voldoet aan de strengste veiligheidsvereisten. Na een behandeling door Nadine zie je eruit als een betere jonge versie van jezelf. Niet voor niets komen klanten van heinde en verre om zich speciaal door haar te laten behandelen. Reken op enkele maanden wachttijd als je door haar behandeld wilt worden.


Skin Esthetics Maastricht | drs. Saskia Wijenbergh

Skin Esthetics Maastricht | drs. Saskia Wijenbergh

Botox en PlexR Soft Surgery

Esthetisch arts Saskia Wijenbergh is al vele jaren verbonden aan het instituut Nadine Gregoire-Perfect Skin. Ze is medisch supervisor voor Nadine Gregoire-Perfect Skin en verricht daarnaast botox-, Profhilo en PlexR Soft Surgery-behandelingen vanuit haar kliniek Skin Esthetics Maastricht, eveneens gevestigd op Jekerweg 46. Met haar grote expertise en liefde voor het cosmetisch vakgebied biedt zij haar collega´s en cliënten optimale ondersteuning op medisch-cosmetisch vlak.

https://www.skinestheticsmaastricht.nl
Heidi Hanssen

Heia’s Rebalancing


Ontdek Heidi Hanssen, voormalig assistente en nu gepassioneerde coach in wording! Na onze fijne samenwerking ben ik trots om haar expertise te delen terwijl ze haar eigen coachingpraktijk lanceert. Haar toewijding aan groei en welzijn is bewonderenswaardig, en ik nodig je uit om meer te ontdekken over Heia’s Rebalancing. en haar unieke benadering van coaching. Laten we samen haar reis naar empowerment en transformatie ondersteunen!

Heidi: "Als massagetherapeute ben ik keer op keer getuige van de therapeutische effecten van massage. Het vermindert spierspanning en bevordert een algeheel gevoel van ontspanning en welzijn. Helaas zie ik de laatste tijd steeds meer klanten met een burn-out. Massage alleen is niet voldoende als behandeling voor burn-out, daarom ben ik gestart met Heia’s Rebalancing. Heia’s Rebalancing is een coachingstraject dat specifiek gericht is op mensen met een burn-out die hun zelfbewustzijn willen vergroten en op zoek zijn naar zelfzorgstrategieën en veerkracht. Als HSP & Burn-out coach help ik om bewustwording te creëren rondom de verschillende factoren die hebben bijgedragen aan de burn-out, zowel externe als interne factoren. Je kunt kiezen voor persoonlijke individuele begeleiding of deelnemen aan groepsbegeleiding in een kleine groep van maximaal 6 personen. Als je vragen hebt, stel ze gerust. Ik help je graag op weg.

E-mailadres: info@heia.be
DermaMedic


DermaMedic heeft onze laserapparatuur de Clarity ll en de Pico Plus overgenomen.
Het zijn de meest geavanceeerde lasers op dit moment die veilig en efficiënt veel huidaandoeningen kunnen behandelen.
Wij werken nauw samen met DermaMedic.

DermaMedic hanteert heel gunstige tarieven en werkt samen met de zorgverzekeraars


90% van de mensen heeft in meer of mindere mate te maken met huidproblemen. Sommigen lopen al jaren rond met acne, pigmentvlekken, couperose, rosacea, littekens, overbeharing of ernstige huidbeschadigingen.

Wist je dat de huidtherapeut hier iets aan kan doen? Samen met jou gaat zij deze uitdaging aan. Zij start altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Dit is noodzakelijk om een persoonlijk op maat gemaakt behandelplan op te stellen. Een mooie, gezonde huid start bij DermaMedic.

Heb jij één of meerdere van bovenstaande huidproblemen? De huidtherapeuten bij DermaMedic kunnen jou helpen.

Adres:
Statenlaan 2D
6301 WE Valkenburg

Tel: 06 81 25 65 65
Mail: info@dermamedic.nl
https://dermamedic.nl