diepe neuslippenplooi

rimpels

Vullen van diepe neuslippenplooi met hyaluronzuur

Nadine Gregoire - Perfect skin


Voor en na foto's

Voor  | diepe neuslippenplooi na  | diepe neuslippenplooi
Klik op foto voor meer beelden


De lijn die loopt van neushoek naar de mondhoek noemt men de neuslippenplooi. Met het verouderen van de huid en door jarenlang praten en lachen verdiept deze plooi zich. De huid verliest stevigheid en elasticiteit, waardoor onderhuids vetweefsel omlaag zakt. Hierdoor ontstaat een diepe plooi die het gezicht een vermoeide uitstraling geeft.

   

Wat doet de behandeling? 

Een diepe neuslippenplooi is eenvoudig te verwijderen door een zacht, flexibel hyaluronzuur te injecteren. Dit gebeurt met zowel een verticale als een horizontale vultechniek waarbij ook de wangen meegelift worden. 


Welk resultaat kan ik verwachten?

Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Het effect van een wenkbrauwlift of rimpelbehandeling rond de wenkbrauwen met hyaluronzuur blijft circa 12-18 maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling zonder problemen herhaald worden.    Voor en na foto's

Voor  | diepe neuslippenplooi na  | diepe neuslippenplooi
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de huid soepelheid en veerkracht geeft. Het hyaluronzuur dat wij gebruiken wordt op natuurlijke basis gemaakt volgens moderne biotechnologische principes. De transparante gel vult leemtes op en trekt vocht aan, zodat de huid strakker gaat staan. Hyaluronzuur kent diverse toepassingen en wordt veel gebruikt om (acne)littekens in het gezicht te verminderen.
Met welke merken wordt er gewerkt?
uvéderm, Surgiderm en Teosyal. Al onze merken hebben een FDA-keurmerk en CE-markering. Ze zijn 100% veilig. Afhankelijk van het probleem dat wordt aangepakt, kiezen we het juiste product voor jouw huid. De merken verschillen in concentratie en de mate en de wijze van crosslinking. Crosslinking is de manier waarop het hyaluronzuur gestabiliseerd is.

Prijzen

​Prijs vanaf 290,-.

klik hier voor meer prijzen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken
Boek tijdig i.v.m. drukte

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.