kraaienpootjes

ogen

Kraaienpootjes en lachrimpels verwijderen en opvullen met hyaluronzuur filler

Nadine Gregoire - Perfect skin


Voor en na foto's

Voor  | kraaienpootjes na  | kraaienpootjes
Klik op foto voor meer beelden
Voor foto van verwijderen van fijne rimpels op wangen met uplifting techniek met hyaluronzuur | kraaienpootjes na foto van verwijderen van fijne rimpels op wangen met uplifting techniek met hyaluronzuur | kraaienpootjes

Met hyaluronzuur kunnen vaak  rimpels rond de ogen verzacht worden. Door veroudering verdwijnt of verzakt rond de ogen langzaam vetweefsel. Hierdoor gaat de huid minder strak staan en ontstaan lijntjes rond de ogen, die doorlopen over het jukbeen en de wangen. We spreken dan van volumeverlies. Dit kan met hyaluronzuur aangepakt worden. Indien de huid strak is en men last heeft van rimpels rond de ogen, is het injecteren van  botox een mooiere oplossing.

 Wat doet de behandeling? 

Kraaienpootjes weghalen met hyaluronzuurfillers gebeurt door in het verslapte deel rond het oog heel oppervlakkig hyaluronzuur te injecteren. Hierdoor is de huid onmiddellijk strakker en steviger. Rimpels zijn meteen minder zichtbaar. Het injecteren van hyaluronzuur moet altijd technisch perfect gebeuren en zeker rond de ogen. Ook de vormgeving is belangrijk: het is een wijze van beeldhouwen. Alles is gericht op natuurlijk resultaat, zonder over-accentuatie. Met haar jarenlange jaar ervaring is dit aspect bij Nadine Gregoire in vertrouwde handen. Zij staat bekend om haar subtiele techniek en oog voor verhoudingen. Rimpels rond de ogen bij een jonge en strakkere huid kunnen beter aangepakt worden met een spierontspanner. 


Welk resultaat kan ik verwachten? 

Het nieuwe generatie hyaluronzuur dat wij gebruiken heeft een lange werkingsduur. Het effect van een hyaluronzuurbehandeling blijft circa 12-18 maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling herhaald worden. Een vervolgbehandeling is minder prijzig, omdat dan meestal minder product nodig is. Inspuitingen met hyaluronzuur kunnen zonder problemen herhaald worden.    


Voor en na foto's

Voor  | kraaienpootjes na  | kraaienpootjes
Klik op foto voor meer beelden
Voor foto van verwijderen van fijne rimpels op wangen met uplifting techniek met hyaluronzuur | kraaienpootjes na foto van verwijderen van fijne rimpels op wangen met uplifting techniek met hyaluronzuur | kraaienpootjes

Veelgestelde vragen

Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de huid soepelheid en veerkracht geeft. Het hyaluronzuur dat wij gebruiken wordt op natuurlijke basis gemaakt volgens moderne biotechnologische principes. De transparante gel vult leemtes op en trekt vocht aan, zodat de huid strakker gaat staan. Hyaluronzuur kent diverse toepassingen en wordt veel gebruikt om (acne)littekens in het gezicht te verminderen.
Hoe verloopt een behandeling?
Vooraleer de behandeling plaatsvindt, wordt er een verdovingscrème aangebracht op het te behandelen gebied. Voor de behandeling worden er foto’s van u gemaakt. Deze foto’s komen in uw dossier en worden niet gebruikt ter publicatie. In de behandelkamer wordt uw huid gedesinfecteerd.. De behandeling duurt ongeveer 1 uur tot 1 uur en 15 minuten. De hyaluronzuur wordt met dunne canules in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is zeer precies te doseren. Tussendoor wordt de huid gekoeld. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden hervatten. Na de behandeling wordt er indien u dit wenst een medische camouflage aangebracht, zodat u weer direct toonbaar bent. In een enkel geval treedt er een blauwe plek op, die na een 5-tal dagen verdwenen is. Deze is meestal goed te camoufleren.

Prijzen

​Prijs vanaf 290,-.

klik hier voor meer prijzen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Boek tijdig i.v.m. drukte.

Kan je afspraak niet doorgaan?
Laat het ons z.s.m. weten. Tot 48 uur voor je afspraak kun je je behandeling kosteloos annuleren of verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt om 25% van de behandelkosten in rekening te brengen. Bedankt voor je begrip.

Andere toepassingen van kraaienpootjes

- traangootjes onder de ogen
- wallen
- kraaienpootjes
- wallen, zakjes onder de jukbogen

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.