wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler

liquid facelift

afhangende wenkbrauwen liften met hyaluronzuur

Nadine Gregoire - Perfect skin


Voor en na foto's

Voor | wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler na | wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler
Klik op foto voor meer beelden
Voor | wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler na | wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler Voor | wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler na | wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler

Wat doet de behandeling? 

Stoor jij je aan je​ afhangende wenkbrauwen? Een wenkbrauwlift met hyaluronzuur is een betrekkelijk eenvoudige ingreep die dat binnen een uur, zonder operatie, oplost. Als de wenkbrauwen neerwaarts lopen en het gebied van  het voorhoofd boven de wenkbrauw wat hol loopt, dan is een lichte wenkbrauwlift mogelijk door in de wenkbrauw en erboven een heel zacht hyaluronzuur te injecteren. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar.  


Welk resultaat kan ik verwachten?

Het injecteren van hyaluronzuur moet uiteraard technisch perfect gebeuren. Maar zeker zo belangrijk is het om inzicht te hebben in vormgeving. Het is een wijze van beeldhouwen, waarbij ervoor gewaakt wordt om een natuurlijk resultaat te realiseren (geen over-accentuatie). Met haar jarenlange ervaring is dit bij Nadine Gregoire in zeer vertrouwde handen. Het effect van een wenkbrauwlift met hyaluronzuur blijft circa 12-18 maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling zonder problemen herhaald worden.  

Voor en na foto's

Voor | wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler na | wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler
Klik op foto voor meer beelden
Voor | wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler na | wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler Voor | wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler na | wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler

Veelgestelde vragen

Wat houdt een intake in voorafgaand aan de behandeling?
Tijdens het eerste consult (de intake) komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke aanpak voor jou het beste is, welk resultaat je mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. Je krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult wordt beoordeeld of je een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met hyaluronzuur. Ook wordt er gekeken naar je wensen en verwachtingen . Je krijgt uitgebreide informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.
Stel er wordt te veel hyaluronzuur ingespoten, kan dit dan teniet gedaan worden?
Er is een enzym hyaluronidase die het hyaluronzuur binnen 24 uur oplost. Heel kleine hoeveelheden worden dan ingespoten. Het hyaluronzuur valt als het ware uit elkaar en wat er dan over blijft is water en suiker.

Prijzen

​Prijs vanaf 290,-

klik hier voor meer prijzen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Boek tijdig i.v.m. drukte.

Kun je je afspraak niet nakomen?
Laat het ons zo snel mogelijk weten. Tot 48 uur voor je afspraak kun je kosteloos je behandeling annuleren of verplaatsen. Na die tijd zijn wij genoodzaakt om 25% van de behandelingskosten in rekening te brengen, met een maximum van 200 euro. Bedankt voor je begrip.

Andere toepassingen van wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler

- Ingevallen wangen met hyaluronzuur filler
- hamsterwangen/rimpels wangen verwijderen
- verslapte kaaklijn verstevigen
- kin strakker maken met filler
- marionetlijnen/afhangende mondhoeken liften
- wenkbrauwlift met hyaluronzuur filler
- holle slapen vullen met hyaluronzuur filler
- liquid facelift met beautiphication, de golden ratio

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.