rimpel, scheurtje of opgerekt gaatje in oorlel

rimpels

Opgerekte gaatjes of scheurtjes in oorlellen herstellen door injectie met hyaluronzuur

Nadine Gregoire - Perfect skin


Voor en na foto's

Voor foto van  verwijderen van doorgezakte oorlel met hyaluronzuur | rimpel, scheurtje of opgerekt gaatje in oorlel na foto van verwijderen van doorgezakte oorlel met hyaluronzuur. Resultaat direct erna | rimpel, scheurtje of opgerekt gaatje in oorlel
Klik op foto voor meer beelden

Wat doet de behandeling?

Wat doet de behandeling? ​Opgerekte gaatjes in oorlellen zijn snel en eenvoudig te herstellen door injectie met hyaluronzuur. Door het injecteren rondom het langgerekte gaatje, ontstaat weer spanning in de oorlel. Het scheurtje wordt een mooi rond gaatje.     


Welk resultaat kan ik verwachten?

Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Het injecteren van hyaluronzuur moet uiteraard technisch perfect gebeuren. Maar zeker zo belangrijk is het om inzicht te hebben in vormgeving. Het is een wijze van beeldhouwen, waarbij ervoor gewaakt wordt om een natuurlijk resultaat te realiseren. Met haar jarenlange jaar ervaring is dit aspect bij Nadine Gregoire in zeer vertrouwde handen.   

Voor en na foto's

Voor foto van  verwijderen van doorgezakte oorlel met hyaluronzuur | rimpel, scheurtje of opgerekt gaatje in oorlel na foto van verwijderen van doorgezakte oorlel met hyaluronzuur. Resultaat direct erna | rimpel, scheurtje of opgerekt gaatje in oorlel
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt een behandeling?
Vooraleer de behandeling plaatsvindt, wordt er een verdovingscrème aangebracht op het te behandelen gebied. Voor de behandeling worden er foto’s van u gemaakt. Deze foto’s komen in uw dossier en worden niet gebruikt ter publicatie. In de behandelkamer wordt uw huid gedesinfecteerd.. De behandeling duurt ongeveer 1 uur tot 1 uur en 15 minuten. De hyaluronzuur wordt met dunne canules in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is zeer precies te doseren. Tussendoor wordt de huid gekoeld. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden hervatten. Na de behandeling wordt er indien u dit wenst een medische camouflage aangebracht, zodat u weer direct toonbaar bent. In een enkel geval treedt er een blauwe plek op, die na een 5-tal dagen verdwenen is. Deze is meestal goed te camoufleren.
Is de injectie in de oorlel pijnlijk?
Deze is totaal niet pijnlijk.

Prijzen

​Prijs vanaf 290,-

klik hier voor meer prijzen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Boek tijdig i.v.m. drukte.

Kan je afspraak niet doorgaan?
Laat het ons z.s.m. weten. Tot 48 uur voor je afspraak kun je je behandeling kosteloos annuleren of verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt om 25% van de behandelkosten in rekening te brengen. Bedankt voor je begrip.

Andere toepassingen van rimpel, scheurtje of opgerekt gaatje in oorlel

- voorhoofdsrimpels aanpakken
- verwijderen dwarse fronsrimpel, verslapping tussen de wenkbrauwen
- fronsrimpel, denkrimpel verwijderen
- verticale rimpels door wenkbrauwen verwijderen
- rimpel, scheurtje of opgerekt gaatje in oorlel
- rimpels in wangen verwijderen
- rimpels, rokerslijntjes op de bovenlip
- rimpels, lijnen in de nek of hals
- rimpels decolleté verwijderen
- diepe neuslippenplooi aanpakken

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.