Nadine Gregoire - Skin ExperienceSpecialist in hyaluronzuurfiller behandelingen: liquid facelift, rimpels en littekens verwijdering


Nadine Gregoire Nadine Gregoire – Perfect Skin is al meer dan 30 jaar een begrip in én rondom Maastricht. Nadine Gregoire heeft een boeiend opleidings- en werkverleden achter de rug: aanvankelijk studeerde ze portretfotografie in Brussel. Omdat het medische haar ook aantrok, ruilde ze deze studie in voor radiodiagnostiek. Als röntgenlaborante behaalde zij in haar vrije tijd het NIMA-A en B diploma en slaagde zij voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Haar passie ligt vooral in de creatieve hoek: fotograferen, portrettekenen en schoonheidsspecialiste. Haar paramedische achtergrond komt goed van pas bij de injecties van hyaluronzuur. Maar ook met de creatieve kanten van het sculpturen van gezichten wanneer zij gebruikt maakt van de toepassingen met hyaluronzuur. De laatste 15 jaren heeft Nadine Gregoire zich volledig toegelegd op het injecteren van hyaluronzuur

Deze specialist in liquid facelift, rimpels en littekens verwijdering met hyaluronzuur bezit de gave om uit elk gezicht het mooiste te halen. Met een perfect oog voor verhoudingen weet zij met subtiele ingrepen groot effect te behalen. Zelf ziet ze haar werkwijze als een vorm van sculpting, waarbij streng gewaakt wordt voor overaccentuatie. Ze is uiterst professioneel, maar ook een warme persoonlijkheid bij wie cliënten zich in vertrouwde handen voelen. Uiteraard werkt ze uitsluitend met hyaluronzuur van hoogwaardige kwaliteit dat voldoet aan de strengste veiligheidsvereisten. Na een behandeling door Nadine zie je eruit als een betere jonge versie van jezelf. Niet voor niets komen klanten van heinde en verre om zich speciaal door haar te laten behandelen.

Reken op enkele maanden wachttijd als je door haar behandeld wilt worden.
Mocht er geen behandelmogelijkheid zijn op uw voorkeursdatum of mocht het te lang duren eer u aan de beurt bent, dan kunt u zich opgeven voor de wachtlijst en evt. ook laten inplannen op een latere datum. We hebben een geautomatiseerd programma waarbij u direct een melding krijgt als er een plek vrijkomt. De kans is groot dat u de komende maanden een sms of een mailbericht ontvangt van een plek die vrijgekomen is in onze agenda.


Bionda Lenssen

Bionda Lenssen

Persoonlijk assistente van Nadine Gregoire

Bionda is de rechterhand van Nadine Gregoire, die ervoor zorgt dat alles rondom de behandelingen op rolletjes loopt.
Nadine Gregoire

Drs. Saskia Wijenbergh

Botox, PlexR Soft Surgery, Profhilo en TCA peelings

Esthetisch arts Saskia Wijenbergh is al vele jaren verbonden aan het instituut Nadine Gregoire-Perfect Skin. Ze is medisch supervisor voor Nadine Gregoire-Perfect Skin en verricht daarnaast botox-, Profhilo en PlexR Soft Surgery-behandelingen vanuit haar kliniek Skin Esthetics Maastricht, eveneens gevestigd op Jekerweg 46. Met haar grote expertise en liefde voor het cosmetisch vakgebied biedt zij haar collega´s en cliënten optimale ondersteuning op medisch-cosmetisch vlak.
https://www.skinestheticsmaastricht.nl