Nadine Gregoire - Perfect SkinSpecialist in hyaluronzuurbehandelingen


Nadine Gregoire Nadine Gregoire – Perfect Skin is al meer dan 30 jaar een begrip in én (een verre kring) romdom Maastricht. Nadine Gregoire heeft een boeiend opleidings- en werkverleden achter de rug: aanvankelijk studeerde ze portretfotografie in Brussel. Omdat het medische haar ook aantrok ruilde ze deze studie in voor radiodiagnostiek. Als röntgenlaborante behaalde zij in haar vrije tijd het NIMA-A en B diploma en slaagde zij voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Haar passie lag (en ligt ook nu nog) vooral in de creatieve hoek: fotograferen, portrettekenen en schoonheidsspecialiste. Haar technisch inzicht weet zij uitstekend te combineren met de medische aspecten van laserbehandelingen. Maar ook met de creatieve kanten van het sculpturen van gezichten wanneer zij gebruikt maakt van de toepassingen met hyaluronzuur. De laatste 15 jaren heeft Nadine Gregoire zich volledig toegelegd op het injecteren van hyaluronzuur. Zij weet uiteraard hoe dit technisch perfect moet gebeuren en tegelijkertijd heeft zij goed inzicht in vormgeving. Haar werkwijze ziet zij als een wijze van sculpturen, waarbij ervoor gewaakt wordt om een natuurlijk resultaat te realiseren (geen overaccentuatie!). In al die jaren heeft Nadine Gregoire zich ontwikkeld tot een uiterst deskundige en professionele behandelaar, bij wie cliënten zich in uiterst vertrouwde handen voelen..Uiteraard gebruikt Nadine Gregoire uitsluitend hyaluronzuur van hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan alle veiligheidsvereisten. 

De behandelingen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering van de Geneeskunst (KNMG).

Nadine Gregoire

Didi Weltens

Assistente Nadine GregoireNadine Gregoire werkt samen met nog 2 andere specialisten onder één dak:

Nadine Gregoire

Saskia Wijenbergh

Als esthetisch arts verbonden aan het instituut voor botoxbehandelingen en medische ondersteuning van het team

Keshia Houben

Keshia Houben

Bij de SkinLab Maastricht van Keshia Houben, huidtherapeute en Physician Assistant Dermatologie kun je terecht voor laser- en gezichtsbehandelingen van de gezonde, zieke of beschadigde huid.