prijslijst

Nadine Gregoire - Perfect Skin


Welkom bij Nadine Gregoire, de specialist in liquid facelifts en uitgebreide littekenbehandelingen met hyaluronzuur, de natuurlijke filler. 

 

Als gevolg van een overvolle agenda en het feit dat Nadine in verband met haar leeftijd minder wil gaan werken,voeren we alleen nog kleinere behandelingen of de behandeling van kleine littekens uit als onderdeel van een liquid facelift. 

Op deze manier kunnen we efficiënt gebruikmaken van onze tijd en jou de best mogelijke resultaten bieden. De kosten van onze behandelingen zijn afhankelijk van de mate van verslapping, rimpels en volumeverlies. Wij geloven in maatwerkoplossingen, omdat het vaak de kleine details zijn die een wereld van verschil kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan het subtiel omhoog liften van hangende mondhoeken, het herstellen van de hartvorm in het gezicht voor een sympathiekere uitstraling, het toevoegen van volume aan de kaaklijn, wangen, slapen en jukbeenderen om jeugdige rondingen te herstellen, of het optisch rechter maken van de neus. 

Deze factoren kunnen allemaal bijdragen aan een prachtig resultaat.

De prijzen voor een liquid facelift of uitgebreide littekenbehandeling starten vanaf 645 euro. 

Wil je graag weten wat de behandeling voor jou zou kosten?Stuur dan foto's via het contactformulier op onze website:  /https://contact.nadinegregoire.nl/Kies daar de optie "hyaluronzuurbehandelingen" en vervolgens "intake online". Bij het maken van de foto's is het belangrijk dat je indirect licht gebruikt en niet lacht. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer het licht van bovenaf op je gezicht valt, zodat de schaduwen en reliëf goed zichtbaar zijn. Voeg alsjeblieft ook een foto toe waarop je gezicht recht van voren te zien is. Geef ook aan welke verbeteringen je graag zou willen zien. 

Op basis van deze informatie kunnen we beoordelen of we aan jouw wensen kunnen voldoen. Als je dat wenst, ontvang je tevens een prijsindicatie. 

Hier zijn onze prijzen voor hyaluronzuurbehandelingen:

  • 2,00 ml: 750 euro

  • 3,00 ml: 1080 euro

  • 4,00 ml: 1360 euro (340 euro per spuit) 

  • Vanaf 4 spuiten blijft de prijs 340 euro per spuit. 

Voor verdere vragen of om een afspraak te maken, kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier van onze site