prijslijst

Nadine Gregoire - Perfect Skin


Inspuiting met hyaluronzuur, de natuurlijke filler. 


De kosten zijn afhankelijk van de mate van verslapping, rimpels en volumeverlies. Het zijn behandelingen op maat. Het resultaat zit hem vaak in een aantal kleine dingen. Hangende mondhoeken net even omhoog laten wippen. De hartvorm in het gelaat terugbrengen, voor een sympathiekere uitstraling. Vulling aanbrengen bij de kaaklijn, wangen, slapen en jukbeenderen, waardoor weer mooie jeugdige rondingen ontstaan. Een optisch rechtere neus. Allemaal factoren die een wereld van verschil maken. De prijzen starten vanaf 395 euro. 


Wil je weten wat het voor jou zou kosten, dan zou je foto’s kunnen sturen via het contactformulier van onze site https://contact.nadinegregoire.nl/.
Kies dan voor “hyaluronzuurbehandelingen” en vervolgens voor “intake online”.Maak de foto’s met indirect licht en let erop dat je niet lacht op de foto. Wanneer het licht een beetje van bovenaf op je valt, zijn de schaduwen en het reliëf in je gezicht goed zichtbaar. Voeg a.u.b. ook een foto toe met frontaanzicht. Geef ook aan wat je graag verbeterd zou willen zien. Dan kan aangegeven worden of je wensen gerealiseerd kunnen worden. Je ontvangt dan ook een prijsindicatie als je dit wenst.


 0,55 ml.      290,- 

 1,00 ml.      395,- 

 2,00 ml.      750,- 

 3,00 ml.    1080,- 

 4,00 ml.    1360,-