nadine gregoire producten
Onze merken/producten

Nadine Gregoire - Perfect SkinMerken van hyaluronzuur die toegepast worden in onze salon zijn Juvéderm,Teosyal en Restylane. Alle drie hebben ze een FDA- en CE keurmerk, waardoor ze aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen.
Waarvoor gebruiken we hyaluronzuur?
· Verzachten van rimpels
· Verbeteren van de lipcontour en liplijntjes
· Vollere lippen
· Volumeherstel en contourverbetering
· Verbeteren van afhangende mondhoeken
· Het verzachten en/of verwijderen van littekens en acne littekens
· Verbeteren van rimpels op decolleté
· Het herstellen van oorlellen

In het menselijk lichaam komt hyaluronzuur overal voor en zorgt het voor het vochtig en elastisch houden van de huid. Naarmate men ouder wordt, neemt de hyaluronzuurproductie in het lichaam af. Hierdoor ontstaan rimpels en wordt de huid slapper. Hyaluronzuur vormt kleine kussentjes in de huid waardoor rimpels, holtes en groeven perfect opgevuld worden en er stevigheid kan worden opgebouwd. Juvéderm en Teosyal vervangen het natuurlijke hyaluronzuur.
De twee merken hebben elk een assortiment van producten. Afhankelijk van welk probleem moet worden aangepakt, wordt er een keuze gemaakt tussen de verschillende merken en het product. De merken en de verschillende producten van het assortiment in het merk, verschillen onderling in de concentratie van het hyaluronzuur en de mate en de wijze van crosslinking. Crosslinking is de manier waarop het hyaluronzuur gestabiliseerd is.

Juvéderm is een A-merk filler van Allergan.

• die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler.
• De effecten van JUVÉDERM® VYCROSS™ houden 9 tot 18 maanden aan, afhankelijk van de gekozen behandeling.
• JUVÉDERM® fillers hebben dankzij de VYCROSS™-technologie een hoge weefselintegratie in de huid, wat zorgt voor natuurlijk uitziende resultaten, ook tijdens een lach, frons of een boze blik.

Teosyal RHA, tevens een A-merk.

• Deze nieuwe producten zijn veerkrachtiger dan ooit en passen zich aan elke beweging van de huid aan om vervolgens weer in vorm terug te keren.
• Buiten een langduriger resultaat heeft dit ook als gevolg dat de expressie nog zachter en natuurlijker aanvoelt en uitziet.
• Deze lijn heeft de volgende anti-aging awards gewonnen:

-De hele lijn Teosyal RHA is uitgeroepen tot “ Best Dermal Filler van 2015” tijdens het internationale AMEC congres in Parijs Dit innovatieve en gepatenteerde hyaluronzuur kenmerkt zich door de unieke dynamische eigenschappen van de gel. Dankzij de combinatie van elasticiteit, rekbaarheid en specifieke weerstand, vormt het product zich met alle bewegingen van het gelaat mee, om vervolgens bij ontspanning weer in de oorspronkelijke vorm terug te keren. Het resultaat is een duurzamer en natuurlijker resultaat. Geen andere filler bezit deze eigenschappen. Deze gel houdt optimaal rekening met je gelaatsuitdrukking.

-Teosyal RHA1, vormt een onderdeel van productlijn Teosyal RHA en is winnaar van de Anti-Aging Trophy AMEC in 2016-2017 De RHA1 is specifiek ontwikkeld voor het behandelen van zeer oppervlakkige lijntjes in het gelaat, nek en decolleté. Hiermee kan heel oppervlakkig ingespoten worden zonder dat men de gel ziet zitten. De dynamische gebieden zoals: kraaienpootjes, de oppervlakkige periorale ‘barcode’ lijntjes de lijntjes in het halsgebied zijn probleemloos te behandelen.

Restylane, ook een A-merk

• Restylane biedt al meer dan twintig jaar betrouwbare resultaten en een bewezen veiligheidsprofiel. Het zorgt voor een natuurlijke elegantie waardoor u er goed uitziet en u zich goed voelt.

• Restylane is ontwikkeld door Galderma, een van de grootste en bekendste fabrikanten van esthetische producten en geneesmiddelen ter wereld. Restylane is een van de beste filler ter wereld en staat bekend om haar hoge en langdurig blijvende klanttevredenheid.

• Kenmerken Restylane filler:
-CE (Europees keurmerk) en FDA gecertificeerd (strengste Amerikaans keurmerk)
-Verschillende typen fillers & crosslinking (voor zowel een natuurlijk als meer uitgesproken resultaat)
-NASHA & OBT technologie geeft hogere gelsterkte en bewezen langdurig resultaat