neus

neus

Neuscorrectie, kromme neus, haviksneus met hyaluronzuur

Nadine Gregoire - Perfect skin


Voor en na foto's

Voor correctie neus met hyaluronzuur | neus na correctie neus met hyaluronzuur | neus
Klik op foto voor meer beelden
Voor foto van correctie van neus met hyaluronzuur | neus na foto van correctie van neus met hyaluronzuur | neus Voor de correctie van neus met hyaluronzuur | neus na de correctie van neus met hyaluronzuur | neus Voor foto correctie van neus met hyaluronzuur | neus na foto correctie van neus met hyaluronzuur | neus Voor foto van correctie van neus met hyaluronzuur | neus na foto van correctie van neus met hyaluronzuur | neus

Neuscorrectie zonder operatie  De vorm van de neus is een belangrijk facet van het gezicht. Een kleine neuscorrectie geeft vaak een grote verbetering van het uiterlijk. Ben je niet tevreden over je neus en denk je over een neuscorrectie? Fillers met hyaluronzuur zijn ideaal voor het corrigeren van bijvoorbeeld indeukingen in de neusbrug of neusrug. Het is een ideale manier om een neuscorrectie zonder operatie te realiseren. 

Wat doet de behandeling?

Op bepaalde punten waar indeukingen in de neusbrug of neusrug zichtbaar zijn, injecteren we kleine hoeveelheden hyaluronzuur.  Het injecteren van hyaluronzuur moet uiteraard technisch perfect gebeuren. Maar ook de vormgeving is belangrijk: het is een wijze van beeldhouwen. Alles is gericht op natuurlijk resultaat, zonder over-accentuatie. Met haar vijftien jaar ervaring is dit aspect bij Nadine Gregoire in vertrouwde handen. Zij staat bekend om haar subtiele werkwijze en oog voor verhoudingen.  Een neuscorrectie met hyaluronzuur-fillers is bijzonder effectief. Deukjes  worden zodanig opgevuld dat ze na één behandeling niet meer zichtbaar zijn. De kromming van de neus wordt op een subtiele wijze genivelleerd, waardoor de neus rechter lijkt.

Welk resultaat kan je verwachten?

Na de neuscorrectie met hyaluronzuur-fillers is het resultaat direct zichtbaar. De neus ziet er meteen beter uit. Na de behandeling heb je geen hersteltijd nodig en ben je meteen toonbaar.   Het nieuwe generatie hyaluronzuur dat wij gebruiken heeft een lange werkingsduur. Het effect van de neuscorrectie blijft circa 12-18 maanden zichtbaar.  Bij een volgende behandeling is meestal minder product nodig, waardoor vervolgbehandelingen minder prijzig zijn. Inspuitingen met hyaluronzuur kunnen zonder problemen herhaald worden.   

Voor en na foto's

Voor correctie neus met hyaluronzuur | neus na correctie neus met hyaluronzuur | neus
Klik op foto voor meer beelden
Voor foto van correctie van neus met hyaluronzuur | neus na foto van correctie van neus met hyaluronzuur | neus Voor de correctie van neus met hyaluronzuur | neus na de correctie van neus met hyaluronzuur | neus Voor foto correctie van neus met hyaluronzuur | neus na foto correctie van neus met hyaluronzuur | neus Voor foto van correctie van neus met hyaluronzuur | neus na foto van correctie van neus met hyaluronzuur | neus

Veelgestelde vragen

Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voor komt. Hyaluronzuur zorgt voor de binding van water in de huid en geeft daarmee de huid soepelheid en veerkracht. Het hyaluronzuur wordt op een natuurlijke basis gemaakt volgens moderne biotechnologische principes.
Met welk merk wordt er gewerkt?
De merken waarmee Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire werkt, worden vermeld op de pagina “ Merken “ onderaan de pagina. Deze vindt u in de rechter kolom bovenaan op de 5 de regel.
Is er iets wat ik moet weten voor ik me laat behandelen?
Indien u bloedverdunnende medicijnen gebruikt, is het raadzaam te overleggen met de voorschrijvende arts of het gebruik van deze medicijnen minimaal 3 dagen van tevoren gestaakt kan worden. Tevens is het aan te bevelen 2 dagen voor de behandeling geen aspirine en visolie in te nemen of alcohol te nuttigen i.v.m. de bloedverdunnende werking. De injecties worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de KNMG.
Wat houdt een intake in voorafgaand aan de behandeling?
Tijdens het eerste consult (de intake) komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult wordt beoordeeld of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met hyaluronzuur. Ook wordt er gekeken naar uw wensen en verwachtingen . U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.
Welke andere mogelijkheden biedt de toepassing van hyaluronzuur?
• de fijne, oppervlakkige en diepe rimpels bijv. de boven- en onderliprimpels, de fronsrimpel, de dwarse voorhoofdsrimpels, schuine verticale voorhoofdsrimpels, de verticale rimpels door de wenkbrauwen, kraaienpootjes, de neuslippenplooi, wangrimpels en de mondhoeken • rimpels bij de mondhoeken • littekens (t.g.v. acné en verwondingen) • rimpels op decolleté •het corrigeren van onregelmatigheden (t.g.v. van inspuiting permanente fillers en/of verkeerde rimpelcorrectie). Zowel verhevenheden als deukjes kunnen hiermee genivelleerd worden.

Prijzen

​Inspuiting met natuurlijke fillers. Prijs is afhankelijk van de mate van de kromming van de neus. Het zijn heel kleine hoeveelheden waarmee gewerkt wordt.

klik hier voor meer prijzen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Boek tijdig i.v.m. drukte.

Kun je je afspraak niet nakomen?
Laat het ons zo snel mogelijk weten. Tot 48 uur voor je afspraak kun je kosteloos je behandeling annuleren of verplaatsen. Na die tijd zijn wij genoodzaakt om 25% van de behandelingskosten in rekening te brengen, met een maximum van 200 euro. Bedankt voor je begrip.

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.