volumeverlies/verslapping

liquid facelift

Facelift zonder operatie: de Liquid Facelift met Hyaluronzuur

Nadine Gregoire - Perfect skinVoor meer voor en na video's, klik hier

Voor en na foto's

Voor Liquid facelift met hyaluronzuur | volumeverlies/verslapping na Liquid facelift met hyaluronzuur | volumeverlies/verslapping
Klik op foto voor meer beelden

Wat houdt de behandeling in?   


Een liquid facelift is een fantastische manier om de jeugdigheid in je gezicht te herstellen. Het is een facelift zonder operatie. Hyaluronzuur herstelt het volume in het gezicht, waardoor contouren en verhoudingen verbeteren. Het resultaat is meteen zichtbaar, na één behandeling.   


Facelift zonder snijden


Deze facelift zonder snijden kan worden toegepast voor het behandelen van (hamster)wangen en marionetlijnen, het verstrakken van kin en kaaklijn of voor een wenkbrauwlift. Met zogenoemde canules injecteren we het dikke, vloeibare hyaluronzuur. Canules zijn fijne, holle, buigbare naalden met een afgerond uiteinde. De opening waardoor het hyaluronzuur wordt gespoten, bevindt zich aan de zijkant van de naald. We schuiven de fijne bloedvaatjes en zenuwen als het ware opzij, waardoor de huid niet wordt doorprikt. Deze techniek is nagenoeg pijnloos. De kans op blauwe plekken of wondjes is zeer klein. 

Het is een vrij eenvoudige, niet-operatieve behandeling. De behandeling start met een uitgebreide analyse van het gezicht. Tijdens de behandeling kijk je mee in de spiegel, zodat je de opbouw van contouren en volume stap voor stap kunt volgen. De behandeling duurt ongeveer een uur. Erna kun je meteen je dagelijkse bezigheden hervatten.   

Het injecteren van hyaluronzuur moet uiteraard technisch perfect gebeuren. Maar ook de vormgeving is belangrijk: het is een wijze van beeldhouwen. Alles is gericht op een natuurlijk resultaat, zonder over-accentuatie. Met haar vijftien jaar ervaring is dit aspect bij Nadine Gregoire in vertrouwde handen. Zij staat bekend om haar subtiele werkwijze en oog voor verhoudingen.   


100% veilig


Hyaluronzuurbehandelingen bij Nadine Gregoire worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van artsenfederatie KNMG[ds1]. Merken die we gebruiken in onze salon zijn Juvéderm, Surgiderm en Teosyal. Al onze merken hebben een FDA-keurmerk en CE-markering. Ze zijn 100% veilig. Afhankelijk van het probleemgebied dat wordt aangepakt, kiezen we het juiste product voor jouw huid. De merken verschillen in concentratie en de mate en de wijze van crosslinking. Crosslinking is de manier waarop het hyaluronzuur gestabiliseerd is.

     

Welk resultaat kan ik verwachten?   


Een hyaluronzuurbehandeling is een mini-facelift zonder operatie. Omdat hyaluronzuur precies te doseren is, zie je onmiddellijk resultaat. Het lichaamseigen hyaluronzuur is een voedingsbodem voor het eigen collageen. De huid gaat daardoor meteen beter uitzien. Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar.   


Hyaluronzuur zet het weefsel als het ware terug naar zijn oorspronkelijke positie. Dat geeft onmiddellijk een jeugdiger uitstraling, zonder drastische verandering. Het effect is natuurlijk. Een jongere en mooiere versie van jezelf komt tevoorschijn. Veel cliënten zeggen dat ze er na de behandeling mooier uitzien dan in hun jonge  jaren. Het zit ‘m vaak in een aantal kleine dingen. Hangende mondhoeken nét even omhoog laten wippen. De hartvorm of V-vorm herstellen voor een sympathiekere uitstraling. Vulling aanbrengen bij de kaaklijn, wangen, slapen en jukbeenderen, waardoor weer mooie jeugdige rondingen ontstaan. Een wenkbrauwlift door het opvullen van de holtes boven de wenkbrauwen voor een frisse oogopslag. Een optisch rechtere neus. Allemaal kleine aanpassingen die een wereld van verschil maken.             

Voor en na foto's

Voor Liquid facelift met hyaluronzuur | volumeverlies/verslapping na Liquid facelift met hyaluronzuur | volumeverlies/verslapping
Klik op foto voor meer beelden

Veelgestelde vragen

Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de huid soepelheid en veerkracht geeft. Het hyaluronzuur dat wij gebruiken wordt op natuurlijke basis gemaakt volgens moderne biotechnologische principes. De transparante gel vult leemtes op en trekt vocht aan, zodat de huid strakker gaat staan. Hyaluronzuur kent diverse toepassingen en wordt veel gebruikt om (acne)littekens in het gezicht te verminderen.
Welk soort verslapping en volumeverlies kan worden aangepakt?
• het vormen van contouren in het gezicht zoals wangen, kaaklijn en deukjes in de kin • accentuering van de vorm van de lippen (ook ongelijke lippen) • het gedoseerd vullen van lippen • het vullen van slapen • het opvullen van holtes in het voorhoofd • het laten verdwijnen van gleufjes in oorlellen (ten gevolge van van dragen van oorbellen) • het corrigeren van een scheve neus • het verstrakken van de kaaklijn
Welke andere mogelijkheden biedt de toepassing van hyaluronzuur?
Alle fijne, oppervlakkige en diepe rimpels zoals: • boven- en onderliprimpels • de fronsrimpel • de dwarse voorhoofdsrimpels • schuine verticale voorhoofdsrimpels • de verticale rimpels door de wenkbrauwen • kraaienpootjes • de neuslippenplooi • wangrimpels en de mondhoeken • rimpels bij de mondhoeken • littekens (door acné en verwondingen) • rimpels op decolleté • het corrigeren van onregelmatigheden (als gevolg van inspuiting van permanente fillers en/of verkeerde rimpelcorrectie). Zowel verhevenheden als deukjes kunnen hiermee genivelleerd worden.
Is er iets wat ik moet weten voor ik me laat behandelen?
Gebruik je bloedverdunnende medicijnen, overleg dan met je arts of het gebruik van deze medicijnen minimaal drie dagen van tevoren gestaakt kan worden. Ook is het raadzaam om vanaf twee dagen voor de behandeling geen aspirine, visolie of alcohol te gebruiken in verband met de bloedverdunnende werking. Na littekencorrectie met hyaluronzuur is het raadzaam om geen diepe peelings, dermabrasie- of dermapenbehandelingen te laten uitvoeren. Deze kunnen het effect van de hyaluronzuurbehandeling beïnvloeden. Vóór de hyaluronzuurbehandeling mag je deze behandelingen wel ondergaan. We adviseren een pauze van vier weken tussen behandelingen. Hyaluronzuurbehandelingen bij Nadine Gregoire worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van artsenfederatie KNMG https://www.knmg.nl/ . Merken hyaluronzuur die we gebruiken in onze salon zijn Juvéderm, Surgiderm en Teosyal. Al onze merken hebben een FDA-keurmerk en CE-markering. Ze zijn 100% veilig.
Moet u stoppen met roken?
Roken vernauwt de bloedvaten en is daardoor zeer slecht voor de conditie van je huid. Daarom is het altijd beter om te stoppen met roken
Hoe lang blijft het effect van een liquid facelift zichtbaar?
Het nieuwe generatie hyaluronzuur dat wij gebruiken heeft een lange werkingsduur. Het effect van een hyaluronzuurbehandeling blijft circa 12-18 maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling herhaald worden. Een vervolgbehandeling is minder prijzig, omdat dan meestal minder product nodig is. Inspuitingen met hyaluronzuur kunnen zonder problemen herhaald worden.
Wanneer een liquid facelift?
De leeftijd waarop mensen een liquid facelift ondergaan, is vaak veel jonger dan een chirurgische facelift. Het is een facelift zonder snijden, perfect als preventieve behandeling om gezichtsveroudering af te remmen. Soms krijgen vrouwen of mannen een vermoeide uitstraling in het gezicht omdat ze zijn afgetraind of veel zijn afgevallen. Dit staat los van de leeftijd die je hebt. Een liquid facelift geeft dan weer een frisse, jeugdige uitstraling aan het gezicht. Bij een liquid facelift passen we het volume precies aan op het volumeverlies. Ook na een operatieve facelift is een aanvullende kleine facelift met hyaluronzuur om extra volume te geven en kleine correcties op maat uit te voeren.
Wat houdt een intake in voorafgaand aan de behandeling?
Tijdens het eerste consult (de intake) komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke aanpak voor jou het beste is, welk resultaat je mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. Je krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult wordt beoordeeld of je een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met hyaluronzuur. Ook wordt er gekeken naar je wensen en verwachtingen . Je krijgt uitgebreide informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.
Hoe verloopt een behandeling?
Vooraleer de behandeling plaatsvindt, wordt er een verdovingscrème aangebracht op het te behandelen gebied. Voor de behandeling worden er foto’s van u gemaakt. Deze foto’s komen in uw dossier en worden niet gebruikt ter publicatie. In de behandelkamer wordt uw huid gedesinfecteerd.. De behandeling duurt ongeveer 1 uur tot 1 uur en 15 minuten. De hyaluronzuur wordt met dunne canules in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is zeer precies te doseren. Tussendoor wordt de huid gekoeld. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden hervatten. Na de behandeling wordt er indien u dit wenst een medische camouflage aangebracht, zodat u weer direct toonbaar bent. In een enkel geval treedt er een blauwe plek op, die na een 5-tal dagen verdwenen is. Deze is meestal goed te camoufleren.
Doet de behandeling pijn?
Tijdens een liquid facelift met hyaluronzuur kun je een licht ongemak of een lichte pijn ervaren. Daarom gebruiken we een lokale verdoving om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor je te maken. Die verdoving is nog enige tijd voelbaar.
Wat zijn de risico's en complicaties?
Elke inspuiting brengt een risico op infectie en/of een allergische reactie met zich mee. Beide risico's zijn zeer klein (minder dan 0,1%) en benadelen het eindresultaat niet. Na een hyaluronzuurbehandeling kan roodheid, zwelling of een blauw plekje rond de injectieplek ontstaan. Met wat camouflage valt dit nauwelijks op. Soms komt pijn, gevoeligheid, hardheid, zwelling, bobbeltjes en jeuk voor. Deze bijwerkingen zijn mild en verdwijnen binnen een paar dagen. Je kunt altijd contact opnemen met ons instituut. Wij hechten sterk aan een goede zorg en nazorg. De relatie met onze klanten houdt niet op nadat de behandeling heeft plaatsgevonden.
Krijg je snel blauwe plekken?
Belangrijk is dat hyaluronzuur op de juiste wijze wordt aangebracht. De kans op blauwe plekken of wondjes is dan bijzonder klein. Als je snel blauwe plekken krijgt adviseren we om Arnica Montana D6 vanaf een week voor de ingreep in te nemen. Dit homeopathisch middel voorkomt kneuzingen en bloeduitstortingen en is verkrijgbaar in ons instituut
Krijgt u littekens van behandelingen met fillers?
Nee, inspuitingen met fillers veroorzaken geen littekens.
Wat is de nazorg na een liquid facelift?
Meestal is de huid na de behandeling wat rood en gezwollen. Dit trekt doorgaans snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. Je kunt de blauwe plek behandelen met een arnicazalf en je krijgt van ons een medische camouflagecrème mee. Ook met make-up kan veel worden gecamoufleerd. Het behandelde gebied kan soms wat gevoelig zijn bij aanraking. Ook komt het een enkele keer voor dat je een lichte verharding voelt in het behandelde gebied in de eerste dagen of weken na behandeling. Of je deze verharding voelt en hoe lang deze eventueel aanhoudt, hangt af van het gebied waar is ingespoten én de hoeveelheid die is toegediend. Als je een verharding voelt, dan mag je deze zachtjes masseren, 1-2 keer per dag, zolang je het voelt. Hyaluronzuur gaat in de dagen of weken die volgen als een spons vocht aantrekken, waardoor de huid weer versoepelt. Je mag het behandelde gebied als gebruikelijk reinigen en je normale huidverzorging aanbrengen. Je mag je eigen foundation aanbrengen vanaf vier uur na de behandeling.
Wat gebeurt met mijn huid als ik stop met liquid facelifts?
Hyaluronzuur zet het weefsel als het ware terug naar zijn oorspronkelijke positie. Daarna zakt het resultaat langzaam weer terug. Stel je zou alleen de rechterkant van het gezicht behandelen en de linkerkant niet, dan houdt de rechterkant jarenlang een voorsprong en een mooiere uitstraling. Het nieuwe generatie hyaluronzuur dat wij gebruiken heeft een lange werkingsduur. Het effect van een hyaluronzuurbehandeling blijft circa 12-18 maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling herhaald worden. Een vervolgbehandeling is minder prijzig, omdat dan meestal minder product nodig is. Inspuitingen met hyaluronzuur kunnen zonder problemen herhaald worden.
Zijn er zaken die je moet laten na de liquid facelift?
De eerste vier dagen na de ingreep bescherm je het behandelde gebied tegen de zon met een sunblock (minimaal factor 20). Een bezoek aan schoonheidsspecialiste, sauna en/of zonnebank is de eerste dagen na behandeling af te raden. In de vier weken na de behandeling mag je geen behandeling ondergaan met geluidstrillingen, zuurstofdruk of andere intensieve behandelingen. Na vier weken kan een eventuele vervolgbehandeling in hetzelfde gebied plaatsvinden. Je kunt na de behandeling gewoon werken. Sporten wordt de eerste vier dagen na de behandeling afgeraden.
Is mijn privacy beschermd?
Uiteraard respecteren wij de privacy van onze patiënten. We verstrekken je gegevens nooit aan derden. Alle voor-en-na-foto's die je in onze communicatie ziet, zijn van cliënten van Instituut Nadine Gregoire en zijn geplaatst met hun nadrukkelijke toestemming.
Hoeveel kost een liquid facelift?
Om het gewenste effect te bereiken zijn vaak meerdere ampullen nodig. Hoe meer ampullen u nodig heeft, hoe lager de prijs zal zijn per ampul. Om u een goede indicatie te geven, is het beter om eerst een vrijblijvende intake te boeken, zodat de prijs van de behandeling vooraf bepaald kan worden. De prijzen starten vanaf 290,- Een injectable van 0,55 ml. kost 290,- Een injectable van 1,00 ml. kost 395,- Bij 2 injectables betaalt u per spuit 375,- Bij 3 injectables betaalt u per spuit 360,- Vanaf 4 injectables betaalt u per spuit 340,-
Met welke merken wordt er gewerkt?
Juvéderm, Surgiderm en Teosyal. Al onze merken hebben een FDA-keurmerk en CE-markering. Ze zijn 100% veilig. Afhankelijk van het probleem dat wordt aangepakt, kiezen we het juiste product voor jouw huid. De merken verschillen in concentratie en de mate en de wijze van crosslinking. Crosslinking is de manier waarop het hyaluronzuur gestabiliseerd is.

Prijzen

Inspuiting met natuurlijke fillers. De prijs is afhankelijk van hoeveelheid rimpels, mate van verslapping en volumeverlies.  

Een spuit van 0,55 ml.   kost  290,-   klik hier voor meer prijzen

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken
Boek tijdig i.v.m. drukte

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.