Nadine Gregoire-Perfect Skin mag de deuren weer openen

Maastricht, 04 mei 2020


Het RIVM en het landelijke Outbreak Management Team (OMT) geven groen licht om op aangepaste schaal en op veilige wijze het werk te hervatten. Onder toezicht van esthetisch arts drs. Saskia Wijenbergh mag Nadine Gregoire-Perfect Skin weer cosmetische behandelingen uitvoeren.

In het kader van maatregelen rond het coronavirus volgen wel een paar wijzigingen in ons beleid. Het ´nieuwe normaal´ in onze salon ziet er als volgt uit:

Heeft u de volgende klachten, dan mogen we u helaas niet behandelen cq. de salon binnenlaten:
• Neusverkoudheid
• Keelpijn
• Loopneus
• Hoesten
• Niezen (tenzij aanwijsbaar als gevolg van hooikoorts)
• Verhoging of koorts (hoger dan 37,5°C). Ter plekke meten we uw temperatuur op met een infrarood thermometer (als extra check).

Een overvolle wachtkamer is door de 1,5 meter afstandsregel verleden tijd.

Voor uw veiligheid en die van anderen vragen wij het volgende:
Als u met de auto komt, zou het heel fijn zijn dat u, nadat de assistente de verdoving heeft aangebracht, in de auto wacht om zo overvolle wachtkamers te voorkomen. De assistente zal u bellen zodra u aan de beurt bent voor de behandeling.

Als u dichtbij woont, kunt u de verdoving al thuis aanbrengen, zodat u de behandelkamer meteen kunt ingaan U dient de verdoving dan eerder te komen ophalen.

Mocht dit niet lukken en moet u onverhoopt toch in de wachtkamer plaatsnemen, dan hanteren we 1,5 meter afstand en laten we andere klanten die geen verdoving nodig hebben een FFP1-masker dragen.

De assistente zorgt ervoor dat u meteen na binnenkomst de handen kunt wassen met desinfectans.

Kom niet te vroeg naar de afspraak. Wij proberen op tijd te werken en plannen de behandelingen wat ruimer in. Ook omdat we de kamer en stoel telkens desinfecteren en onszelf moeten voorzien van nieuwe beschermingsmiddelen.

Kom alleen, dus zonder begeleiding.

We schudden uiteraard geen handen.

Onze medewerkers worden dagelijks voor het werk gecontroleerd op coronagerelateerde gezondheidsklachten. Indien een medewerker of haar huisgenoten deze klachten hebben, zal zij naar huis gaan en thuisblijven tot het moment dat zij en haar huisgenoten ten minste 24 uur klachtenvrij zijn.

Na iedere behandeling worden behandeltafel, lamp, werkblad, toetsenbord, pinautomaat, muis en andere tastvlakken direct gedesinfecteerd. In ruimten waar medewerkers komen, worden ten minste tweemaal daags alle tastvlakken gedesinfecteerd.

Ons instituut wordt dagelijks volledig schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Medewerkers dragen tijdens een behandeling een FFP2-mondneusmasker, bril en handschoenen en eventueel een schort en armbeschermers. Als beschermingsmiddelen niet voorradig zijn, dan gaat de behandeling niet door.

Al onze medewerkers passen handhygiëne toe voor en na de behandeling.

Met dit strenge hygiëneprotocol zijn we er zeker van dat we onze cliënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen behandelen. Mocht u nog vragen hebben dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Hartelijke groet,
Team Nadine Gregoire – Perfect Skin