Testimonials

Klant aan het woord

Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire

EEN EERSTE INDRUK DOE JE NOOIT OVER

EEN EERSTE INDRUK DOE JE NOOIT OVER

Een eerste indruk kun je nooit overdoen, luidt de uitdrukking. En wat is het eerste waar mensen die je toevallig ontmoet, naar kijken? Meestal is het je gezicht dat in het oog springt. Je ziet en voelt de blik van de andere over je gezicht dwalen, over dat plekje op je neus, die plooi naast je lip, die scheve wenkbrauw. Dus hoe prettig is het als je je over die eerste indruk geen zorgen hoeft te maken? Je weet dat je een plezierige uitstraling hebt, dat je er verzorgd uitziet, dat je haar goed zit en dat je een mooie lach hebt. Alleen die huid, daar ben je niet zo blij mee. En dat is nu precies hetgeen waar ik inmiddels al jaren mee loop te tobben, en waar tot voor kort niets aan te doen leek.

DE WAARHEID IN DE SPIEGEL 

Op jonge leeftijd heb ik acné gekregen en ik trachtte voortdurend met allerlei smeersels en crèmes die lelijke ontstoken plekken en andere onregelmatigheden te camoufleren. Er komt vuil in de wondjes die gaan ontsteken en voor je het weet worden dat lelijke littekens. Bij mij nam dat echt ernstige vormen aan en ik voelde me erg onzeker met de wetenschap dat mijn huid er zo slecht uitzag. Zo jammer ook, want ik ben nog jong en dan is het niet fijn om in de spiegel steeds die lelijke plekken te zien. Als ik op straat liep, keek ik nauwelijks op in de hoop dat niemand naar me zou kijken en de lelijke littekens op mijn wangen waar zou nemen.

 

ZOEKTOCHT NAAR INFORMATIE

Ik zocht allerlei informatie over behandelingen waar mijn huid van op zou knappen, en middeltjes waar die littekens door zouden verdwijnen. In de loop van de tijd heb ik zes laserbehandelingen ondergaan, maar geen enkele leverde resultaat op. 

De sporen op mijn gezicht bleven overduidelijk en ik begon steeds wanhopiger te worden. Waar moest ik naartoe om goed en met blijvend resultaat te worden geholpen? 

Zelfs in Denemarken ben ik geweest: ik had namelijk de hoop dat daar een kliniek was waar men mij met succes van mijn littekens af zou kunnen helpen. Ook dat bleek een vergeefse onderneming te zijn.

De zoveelste teleurstelling en een illusie, plus behoorlijk wat geld, armer, keerde ik terug naar Nederland. Kun je je voorstellen wat het met je doet als je jarenlang van het kastje naar de muur wordt gestuurd zonder één keer een succesje te boeken?

 

NIEUWE HOOP

Totdat ik op een goeie dag mijn geluk ging beproeven in een kliniek waar ik bij toeval van de behandelmethode van Nadine Gregoire hoorde. Alleen zij zou mij hulp kunnen bieden. Met nieuwe hoop vervuld zocht ik uit waar ik haar kon vinden. Want hoe vaak je ook teleurgesteld wordt, je blijft hoop koesteren dat er zich ergens een deur voor je zal openen. En deze keer met succes!

Zonder aarzelen ben ik naar haar toegegaan. In de gezellige, ontspannen sfeer van haar praktijk stelde Nadine me echt op mijn gemak. En hoewel ik de behandeling met de hyarulonzuurfillers  toch een beetje pijnlijk vond in het begin, troostte ik me met de gedachte dat het doel de middelen heiligt. Ik stelde me voor hoe het zou zijn om straks met een gave huid naar buiten te lopen zonder al die zorgen over mijn uiterlijk die me jarenlang parten hebben gespeeld. Het was een geweldig vooruitzicht!

 

MET OPGEHEVEN HOOFD

Nadine is heel lief en geduldig en had er alle begrip voor dat ik me toch wat gespannen voelde in het begin. Ze stelde me voortdurend gerust en ik voelde me gaandeweg ontspannen in haar handen. Dat is ook nog een gave die niet iedere beauty-expert is gegeven, maar zij kan zich goed inleven in degene die in de behandelstoel zit.

Ik kan niet beschrijven hoe ik me voelde toen ik na afloop in de spiegel mijn nieuwe gezicht zag. Wég littekens, een prachtige gave huid was ervoor in de plaats gekomen.

Dat ik blij ben met het resultaat is zwak uitgedrukt. Mijn leven is erdoor veranderd, ik hoef mijn acnélittekens niet meer te laten laseren. Het is een geruststellend vooruitzicht dat ik altijd bij de kliniek van Nadine Gregoire terecht kan. Zo ben ik er permanent van verzekerd dat mijn huid gaaf is en blijft, zodat ik met opgeheven hoofd over straat kan. Ik ben Nadine enorm dankbaar!Ervaringen van klanten over de impact van HarmonyCa!
Alejandro: "Een eerste indruk doe je nooit over".
Joris: "Echt, ik ben als herboren; ik voel me als nieuw! Dank je wel!"
Serap: "Wonderhanden"
Mark: "Eindelijk verlost"
Kiona na een hele zoektocht binnen 1 uur verlost van haar littekens en traangootjes
Aldjana: "Ik heb gehuild van blijdschap"
Ango: "Ik voel me gloednieuw"
Chantal: "Ik heb nu zelfvertrouwen. Dat is het allermooiste effect van de behandeling."
Kaouter: “Deze ervaring is voor mij een dikke tien”
De metamorfose van Britt
Petra: "Alleen zij mag nog aan mijn gezicht komen. Ik ben haar eeuwig dankbaar.”
Belma: "Nu denk ik nog steeds: Ja, dit hoort bij me. Zo hoort het te zijn. “
Jill kijkt met plezier in de spiegel
Barbara: " Ik had het idee dat, als mensen met mij aan het praten waren, ze alleen maar die littekens zagen."
Coralie: "Ik heb weer mijn eigen gezicht terug."
Bevindingen van Marlet één jaar na behandeling.
Janny: “Een absolute aanrader voor iedereen!”
Update Yvonne een jaar na de behandeling
Hoe Siliz bevrijd werd van het grote litteken op haar voorhoofd.
Angelique Menten:“Het was niet vreemd, ik zag gewoon mezelf, aan de vorm of trekken van mijn gezicht was niets veranderd, alleen jonger, en frisser.”
Yvonne:"Ik geniet van mijn jongere ik."
Lisanne: “Ik ga het echt bijhouden nu. Ik ben er zó blij mee!”
Emmy: “Ik ben blij met die jongere versie van mezelf en ik zie er niet anders uit".
Bas: "Ik dacht echt, ben ik dat?"
Marlet: “Ik zag mezelf weer terug! Ik was zo blij”.
Mandy: "Dit deed ik voor mezelf!"
Myrna Peilow uit Sittard:"Ik kijk voortaan mooi omhoog".
Marion: "Zacht voor jezelf".
Esther: "Subtiel zelfverzekerd".
Ellie: "Hervonden blijdschap".
Désiree Lahou eindelijk bevrijd van haar littekens
Tessa Raven uit Brunssum: "Ik voel me tien jaar jonger".
Soraya uit Maastricht: haar ervaring bij Nadine Gregoire
Sarah Kuiper uit Maastricht: Laserontharen bij NG Maastricht
Ingrid van Groenwoud uit Geleen: "Ik wil vooral mooi oud worden".
Tanya Frissen uit Maastricht: "Ik ben weer blij met mezelf".
Een trio kranige, vooral mooie meiden
Drieluik van schoonheid om in te lijsten
Evi Hermans uit Maasticht: "Ik ben mezelf weer".
An Dohmen uit Geleen: "Ik durf weer op de foto".
Martie Kuik uit Maastricht: "Ik houd nooit meer een sjaal voor mijn gezicht".
Myrna Peilow uit Sittard, Ingrid van Groenenwoud uit Geleen en Martie Kuik uit Maastricht: drie dames met één hartenwens
Anne Vandewall: "Ik heb mezelf een cadeautje gegeven".


Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.