Testimonials

Klant aan het woord

Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire

De metamorfose van Britt

Kleine ingreep, groot effect

 

De 38-jarige Britt Meertens uit Berg en Terblijt viel een paar jaar geleden een heel wat kilo’s af. Naast een slanke lijn hield ze daaraan helaas een wat ingevallen gezicht over. Dat volumeverlies behandelde Nadine Gregoire met hyaluronzuurfillers. Door op precies de juiste plekjes nieuw volume aan te brengen, oogt Britt jeugdiger, frisser en minder moe. Een kleine ingreep, met groot effect.

 

“Ik speelde al een tijdje met het idee om iets te laten doen,” vertelt Britt. “Door het gewichtsverlies van jaren geleden was mijn gezicht ingevallen. Dat volumeverlies herstelt niet vanzelf. Ik wist dat daarvoor een cosmetische behandeling nodig was. Daarnaast had ik altijd al last van wallen onder de ogen, waardoor ik altijd een vermoeide uitdrukking had.”

 

Reviews

“Ik zocht online naar specialisten in hyaluronzuurbehandelingen en vond een heleboel positieve recensies over Nadine Gregoire. Heel veel lovende beoordelingen. Natuurlijk moet je altijd beducht zijn op fake reviews, maar dit waren er te veel om nep te zijn.

Dat overtuigde mij dat dit instituut een goede keuze was. Ik bleek pas een half jaar later terecht te kunnen. Voor mij was dat nóg meer bevestiging: als al die mensen dit het wachten waard vinden, dan moet het wel goed zijn.”

 

Over de drempel

“Ik ben geen fan van spuiten, dus ik moest wel over een drempeltje. Uiteindelijk viel het allemaal reuze mee. De prikjes geven hooguit een raar gevoel, pijn doet het niet. Daarna had ik een of twee kleine blauwe plekjes, niets noemenswaardigs. De kleine prikjes zijn de eerste dagen nog wel zichtbaar, na een paar dagen zie je niets meer. De week erna voel je het hyaluronzuur nog wel zitten als je praat of lacht. Daar had Nadine me op voorbereid. Na een paar weken is dat weg. Dan is de lichaamseigen stof helemaal opgenomen in de huid en is het resultaat nog iets zachter.”

 

Mezelf blijven

Dat hyaluronzuur ook geschikt is voor het opvullen van de traangootjes had Britt al gelezen op internet. Kringen en wallen onder de ogen ontstaan immers ook door volumeverlies. Britt: “Nadine adviseerde me om mijn wallen niet helemáál te behandelen, maar subtiel, om het resultaat natuurlijk te houden. Dat was een gouden advies. Want je moet wel jezelf blijven. Ik wilde geen ‘gebotoxed’ gezicht. Haar ervaring op het gebied van contouring is dan geweldig. Het is één van de redenen dat Nadine zo goed staat aangeschreven. Ze zei:  ‘jij en je naasten mogen het zien, anderen moeten het niet zien.’ En zo is het. Ik moet Britt blijven en dat is gelukt. Alleen zie ik er frisser en uitgeruster uit.”

 

Langdurig effect

Resultaten van een behandeling met hyaluronzuurfillers is langdurig maar niet permanent omdat het hyaluronzuur langzaam door het lichaam wordt afgebroken. Je hebt dan zelf de vrijheid om te kiezen voor een herhaalbehandeling om het effect te behouden. Het resultaat van een fillerbehandeling houdt doorgaans zes tot twaalf maanden aan. Met een – kleine – herhaalbehandeling kan het effect wel achttien maanden aanhouden.

 

Touch up

“Mijn behandeling is nu twee maanden geleden,” zegt Britt. “Ik ben dik tevreden met het resultaat. Naar verwachting blijft dit vrij lang. En als het effect na verloop van tijd minder wordt, dan kan Nadine het iets bijwerken. Dan is het meer een touch up, een kleine onderhoudsdosis.”

 

 

Bianca: "Echt niet te geloven: Tien jaar jonger in een oogwenk!"
Ervaringen van klanten over de impact van HarmonyCa!
Alejandro: "Een eerste indruk doe je nooit over".
Joris: "Echt, ik ben als herboren; ik voel me als nieuw! Dank je wel!"
Serap: "Wonderhanden"
Mark: "Eindelijk verlost"
Kiona na een hele zoektocht binnen 1 uur verlost van haar littekens en traangootjes
Aldjana: "Ik heb gehuild van blijdschap"
Ango: "Ik voel me gloednieuw"
Chantal: "Ik heb nu zelfvertrouwen. Dat is het allermooiste effect van de behandeling."
Kaouter: “Deze ervaring is voor mij een dikke tien”
De metamorfose van Britt
Petra: "Alleen zij mag nog aan mijn gezicht komen. Ik ben haar eeuwig dankbaar.”
Belma: "Nu denk ik nog steeds: Ja, dit hoort bij me. Zo hoort het te zijn. “
Jill kijkt met plezier in de spiegel
Barbara: " Ik had het idee dat, als mensen met mij aan het praten waren, ze alleen maar die littekens zagen."
Coralie: "Ik heb weer mijn eigen gezicht terug."
Bevindingen van Marlet één jaar na behandeling.
Janny: “Een absolute aanrader voor iedereen!”
Update Yvonne een jaar na de behandeling
Hoe Siliz bevrijd werd van het grote litteken op haar voorhoofd.
Angelique Menten:“Het was niet vreemd, ik zag gewoon mezelf, aan de vorm of trekken van mijn gezicht was niets veranderd, alleen jonger, en frisser.”
Yvonne:"Ik geniet van mijn jongere ik."
Lisanne: “Ik ga het echt bijhouden nu. Ik ben er zó blij mee!”
Emmy: “Ik ben blij met die jongere versie van mezelf en ik zie er niet anders uit".
Bas: "Ik dacht echt, ben ik dat?"
Marlet: “Ik zag mezelf weer terug! Ik was zo blij”.
Mandy: "Dit deed ik voor mezelf!"
Myrna Peilow uit Sittard:"Ik kijk voortaan mooi omhoog".
Marion: "Zacht voor jezelf".
Esther: "Subtiel zelfverzekerd".
Ellie: "Hervonden blijdschap".
Désiree Lahou eindelijk bevrijd van haar littekens
Tessa Raven uit Brunssum: "Ik voel me tien jaar jonger".
Soraya uit Maastricht: haar ervaring bij Nadine Gregoire
Sarah Kuiper uit Maastricht: Laserontharen bij NG Maastricht
Ingrid van Groenwoud uit Geleen: "Ik wil vooral mooi oud worden".
Tanya Frissen uit Maastricht: "Ik ben weer blij met mezelf".
Een trio kranige, vooral mooie meiden
Drieluik van schoonheid om in te lijsten
Evi Hermans uit Maasticht: "Ik ben mezelf weer".
An Dohmen uit Geleen: "Ik durf weer op de foto".
Martie Kuik uit Maastricht: "Ik houd nooit meer een sjaal voor mijn gezicht".
Myrna Peilow uit Sittard, Ingrid van Groenenwoud uit Geleen en Martie Kuik uit Maastricht: drie dames met één hartenwens
Anne Vandewall: "Ik heb mezelf een cadeautje gegeven".


Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.