Testimonials

Klant aan het woord

Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire

Hervonden blijdschap

Het verhaal van Ellie Ronda begint in 2014. Nadat ze twintig kilo was afgevallen zat ze lichter, maar helaas niet lekkerder in haar vel. Wel ruimer, het voelde of haar oude jas  haar te groot was geworden.

“Mensen vroegen me of ik ziek was, of waarom ik er zo vermoeid uitzag, dat vond ik verschrikkelijk. Ik begon me te schamen voor mijn huid, en daarmee voor mezelf, als ik in de spiegel keek.”

 

Ze zucht, en vervolgt; ‘Dat werkt door in je persoonlijkheid. Mijn blik naar buiten was veranderd, ik was blij als het winter was en ik mijn gezicht gedeeltelijk met een shawl kon bedekken. In het harde zonlicht schaamde ik me voor mijn rimpels en vermoeide trekken. ’ 

Deze pittige dame, met haar speelse donkerbruine kapsel, ziet er nu echter fantastisch uit voor de 51 lentes die ze telt. Hoe is dat zo gebeurd?

 

“Ik begon al na te denken over een facelift, maar dat durfde ik eigenlijk niet zo goed, het snijden vond ik eng. Mijn zus echter, zette me op het spoor van Instituut voor Huidverbetering Nadine Grégoire.  Zij had daar al eerder de Liquid Facelift door middel van hyaluronzuur ondergaan. Ik zag bij haar een ongelooflijk verschil! Dat wilde ik ook wel, zo mooi worden zonder snijwerk. Toch wel een beetje zenuwachtig maakte ik een afspraak, maar al snel bleek dat mijn zenuwen op niets waren gebaseerd.

Vanaf het moment dat ik voet zette over de drempel van het instituut, ben ik fantastisch begeleid. De sfeer is zo goed, en Nadine zo lief en geruststellend, dat soort mensen kom je niet veel tegen. Hun deur staat ook altijd open voor elke vraag denkbaar. Ik wist meteen; hier ben ik in goede handen.”

 

“In het intakegesprek merkte ik al dat Nadine een veel beter oog heeft voor het totaalbeeld, terwijl ik me focuste op kleine dingetjes. Zij zag dingen in mijn gezicht die ik niet zag, hoe het evenwicht hersteld kon worden. Van de behandeling zelf heb ik niet zo veel meegekregen, mede door de verdovende crème die eerst wordt aangebracht voelde ik alleen af en toe een paar prikjes. Ik had dan ook besloten van tevoren  ‘mijn verstand op nul en mijn blik op oneindig’ te houden.”

 

“Toen Nadine klaar was, was mijn blik niet meer op oneindig maar op mezelf in de spiegel gericht. Voor het eerst keek ik in de spiegel en dacht ‘wow!  Maar echt: wow! Dat was bijzonder emotioneel voor me, heel erg. Ik zag mezelf, maar het was een hele nieuwe, verbeterde versie. Niemand zag ook dat ik wat had laten doen, alleen dat ik er niet meer vermoeid en triest uitzag.”

 

“Dat had een tweevoudige uitwerking; doordat ik weer met plezier naar mezelf keek, straalde ik weer! Familie en vrienden zien dat ook, en daar reageren zij weer positiever door naar mij toe.  Ik heb soms nog steeds moeite te beseffen dat ik mijn gezicht niet meer hoef af te dekken, maar volop kan lachen. Daar kan ik nog steeds emotioneel van worden.

 

Op de vraag of ze ergens spijt van heeft antwoordt ze dan ook volmondig: “Ja! Dat ik het niet veel eerder heb laten doen! Een mooier cadeau voor jezelf kun je niet krijgen.”

Bianca: "Echt niet te geloven: Tien jaar jonger in een oogwenk!"
Ervaringen van klanten over de impact van HarmonyCa!
Alejandro: "Een eerste indruk doe je nooit over".
Joris: "Echt, ik ben als herboren; ik voel me als nieuw! Dank je wel!"
Serap: "Wonderhanden"
Mark: "Eindelijk verlost"
Kiona na een hele zoektocht binnen 1 uur verlost van haar littekens en traangootjes
Aldjana: "Ik heb gehuild van blijdschap"
Ango: "Ik voel me gloednieuw"
Chantal: "Ik heb nu zelfvertrouwen. Dat is het allermooiste effect van de behandeling."
Kaouter: “Deze ervaring is voor mij een dikke tien”
De metamorfose van Britt
Petra: "Alleen zij mag nog aan mijn gezicht komen. Ik ben haar eeuwig dankbaar.”
Belma: "Nu denk ik nog steeds: Ja, dit hoort bij me. Zo hoort het te zijn. “
Jill kijkt met plezier in de spiegel
Barbara: " Ik had het idee dat, als mensen met mij aan het praten waren, ze alleen maar die littekens zagen."
Coralie: "Ik heb weer mijn eigen gezicht terug."
Bevindingen van Marlet één jaar na behandeling.
Janny: “Een absolute aanrader voor iedereen!”
Update Yvonne een jaar na de behandeling
Hoe Siliz bevrijd werd van het grote litteken op haar voorhoofd.
Angelique Menten:“Het was niet vreemd, ik zag gewoon mezelf, aan de vorm of trekken van mijn gezicht was niets veranderd, alleen jonger, en frisser.”
Yvonne:"Ik geniet van mijn jongere ik."
Lisanne: “Ik ga het echt bijhouden nu. Ik ben er zó blij mee!”
Emmy: “Ik ben blij met die jongere versie van mezelf en ik zie er niet anders uit".
Bas: "Ik dacht echt, ben ik dat?"
Marlet: “Ik zag mezelf weer terug! Ik was zo blij”.
Mandy: "Dit deed ik voor mezelf!"
Myrna Peilow uit Sittard:"Ik kijk voortaan mooi omhoog".
Marion: "Zacht voor jezelf".
Esther: "Subtiel zelfverzekerd".
Ellie: "Hervonden blijdschap".
Désiree Lahou eindelijk bevrijd van haar littekens
Tessa Raven uit Brunssum: "Ik voel me tien jaar jonger".
Soraya uit Maastricht: haar ervaring bij Nadine Gregoire
Sarah Kuiper uit Maastricht: Laserontharen bij NG Maastricht
Ingrid van Groenwoud uit Geleen: "Ik wil vooral mooi oud worden".
Tanya Frissen uit Maastricht: "Ik ben weer blij met mezelf".
Een trio kranige, vooral mooie meiden
Drieluik van schoonheid om in te lijsten
Evi Hermans uit Maasticht: "Ik ben mezelf weer".
An Dohmen uit Geleen: "Ik durf weer op de foto".
Martie Kuik uit Maastricht: "Ik houd nooit meer een sjaal voor mijn gezicht".
Myrna Peilow uit Sittard, Ingrid van Groenenwoud uit Geleen en Martie Kuik uit Maastricht: drie dames met één hartenwens
Anne Vandewall: "Ik heb mezelf een cadeautje gegeven".


Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.