Testimonials

Klant aan het woord

Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire

Een woud aan crèmepjes, ja zelfs hormoonpillen; kortom nagenoeg alles heeft Désiree  (roepnaam Dees) Lahou uit Maastricht jaar in jaar uit geprobeerd om haar  vreselijke jeugdpuistjes weg te werken.

Resultaat: nauwelijks nog puistjes, maar wel een gezicht vol littekens. Met peelings en allerlei crèmes probeert zij van haar littekens af te komen. Een heidens karwei van vele jaren, te beginnen op haar vijftiende. ,,Toen kreeg ik een krans van puistjes. Als tiener durf je dan amper de straat op, want je schaamt je zo. Als de puistjes niet op mijn wangen zaten, zaten ze op mijn neus of mijn kin. Heel vervelend en heel pijnlijk. Je mocht ze niet open duwen, maar je hoefde er na het douchen maar even met een handdoek aan te komen en pats, daar had je weer een litteken,” verduidelijkt Dees. Samen met haar moeder loopt de gekwelde Désiree van dokter naar dokter en van specialist naar apotheker. Een van de specialisten schrijft een pil voor waarvan al gauw blijkt dat die mannelijke hormonen bevat. ,,Daar ben ik heel snel mee gestopt,” glimlacht ze. En vervolgt, nu opgewekt: ,,Weet je wanneer ik er gaaf uitzag? Als ik terugkwam van een zonvakantie. De zonnewarmte werkte blijkbaar heilzaam voor mijn gezicht.”

Ook al krijgt Dees de acne redelijk goed onder controle, tegen de littekens lijkt geen kruid gewassen. Naarmate de jaren verstrijken, verslappen haar wangen en tekenen de littekens zich nog scherper af. Een blik in de spiegel herinnert Dees aan de afzichtelijke acne.

Net als zij de moed wil opgeven, wijst haar 22-jarige dochter Britt de weg naar het Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire in Maastricht. ,,Omdat mijn dochter al goede ervaringen had met het team van Nadine Gregoire, waar prachtige eyeliner en wenkbrauwen zijn aangebracht , wist ik waar ik met mijn ellendige littekens moest wezen.” Over de beslissing om zich toe te vertrouwen aan de zorg en vakmanschap van het instituut hoeft Désiree dan ook niet lang na te denken. ,,Vanaf de eerste ontmoeting ben ik geweldig begeleid.”

Ook de aanpak is veelbelovend. Met een iets dikker hyaluronzuur worden eerst de wangen en de kaaklijn verstevigd. Vervolgens komt er een fijn naaldje aan te pas om de littekens met hyaluronzuur zodanig ‘uit te deuken’ totdat de huidoppervlakte perfect glad is. Met inzet van strijklicht komt elke oneffenheid te voorschijn zodat met de juiste dosering wordt gewerkt. Eindresultaat: een duurzame puntgave uitstraling waar geen spoor van acne is achtergebleven.

Désiree Lahou, heel blij: ,,Eindelijk ben ik voorgoed bevrijd van mijn acne, ingevallen wangen en littekens, fantastisch toch. Nu kijk ik wel vol trots in de spiegel. Voel me helemaal opgeknapt en representatief.”

Waarom Dees zo lang gewacht heeft om persoonlijke en professionele hulp te zoeken? Diepe zucht: ,,Jarenlang heb ik altijd meer voor anderen dan voor mezelf gezorgd. Na de tip van mijn dochter Britt dacht ik: en nu ben ikzelf aan de beurt. Voor mijn vijftigste ben ik van mijn misère af.”

Désiree is mooi op tijd. Want eind dit jaar wordt ze 50 jaar.

 

Bianca: "Echt niet te geloven: Tien jaar jonger in een oogwenk!"
Ervaringen van klanten over de impact van HarmonyCa!
Alejandro: "Een eerste indruk doe je nooit over".
Joris: "Echt, ik ben als herboren; ik voel me als nieuw! Dank je wel!"
Serap: "Wonderhanden"
Mark: "Eindelijk verlost"
Kiona na een hele zoektocht binnen 1 uur verlost van haar littekens en traangootjes
Aldjana: "Ik heb gehuild van blijdschap"
Ango: "Ik voel me gloednieuw"
Chantal: "Ik heb nu zelfvertrouwen. Dat is het allermooiste effect van de behandeling."
Kaouter: “Deze ervaring is voor mij een dikke tien”
De metamorfose van Britt
Petra: "Alleen zij mag nog aan mijn gezicht komen. Ik ben haar eeuwig dankbaar.”
Belma: "Nu denk ik nog steeds: Ja, dit hoort bij me. Zo hoort het te zijn. “
Jill kijkt met plezier in de spiegel
Barbara: " Ik had het idee dat, als mensen met mij aan het praten waren, ze alleen maar die littekens zagen."
Coralie: "Ik heb weer mijn eigen gezicht terug."
Bevindingen van Marlet één jaar na behandeling.
Janny: “Een absolute aanrader voor iedereen!”
Update Yvonne een jaar na de behandeling
Hoe Siliz bevrijd werd van het grote litteken op haar voorhoofd.
Angelique Menten:“Het was niet vreemd, ik zag gewoon mezelf, aan de vorm of trekken van mijn gezicht was niets veranderd, alleen jonger, en frisser.”
Yvonne:"Ik geniet van mijn jongere ik."
Lisanne: “Ik ga het echt bijhouden nu. Ik ben er zó blij mee!”
Emmy: “Ik ben blij met die jongere versie van mezelf en ik zie er niet anders uit".
Bas: "Ik dacht echt, ben ik dat?"
Marlet: “Ik zag mezelf weer terug! Ik was zo blij”.
Mandy: "Dit deed ik voor mezelf!"
Myrna Peilow uit Sittard:"Ik kijk voortaan mooi omhoog".
Marion: "Zacht voor jezelf".
Esther: "Subtiel zelfverzekerd".
Ellie: "Hervonden blijdschap".
Désiree Lahou eindelijk bevrijd van haar littekens
Tessa Raven uit Brunssum: "Ik voel me tien jaar jonger".
Soraya uit Maastricht: haar ervaring bij Nadine Gregoire
Sarah Kuiper uit Maastricht: Laserontharen bij NG Maastricht
Ingrid van Groenwoud uit Geleen: "Ik wil vooral mooi oud worden".
Tanya Frissen uit Maastricht: "Ik ben weer blij met mezelf".
Een trio kranige, vooral mooie meiden
Drieluik van schoonheid om in te lijsten
Evi Hermans uit Maasticht: "Ik ben mezelf weer".
An Dohmen uit Geleen: "Ik durf weer op de foto".
Martie Kuik uit Maastricht: "Ik houd nooit meer een sjaal voor mijn gezicht".
Myrna Peilow uit Sittard, Ingrid van Groenenwoud uit Geleen en Martie Kuik uit Maastricht: drie dames met één hartenwens
Anne Vandewall: "Ik heb mezelf een cadeautje gegeven".


Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.